Юни 2011

• 39 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Isi, честита годишнина!

Бюти честит рожден ден!
Весел празник днес момичета!  Hug

Майденли, че това си е изумителна цена просто, на мен дори 30-40 лв не ми стигнаха да взема на Никола дънки и пуловер.  Peace
За ботушки още не съм мислила. Вчера му купихме маратонки Адидас и се надявам да го изкарат по дълго време.

# 616
Честит рожден ден и от мен,Бюти!Пожелавам ти всичко най-хубаво и здраве,разбира се!
Честита годишнина и на Исито и мъжа й!Да се обичате и разбирате още мнооого години!

При нас-нищо ново!За дрешките-понакупих му уж,и обувки има засега,които може и да му омалеят скоро... ooooh!За зимата ще мисля какво да му взема,тия ботушки в Лидл и мен ми се видяха интересни,но нашият ми е доста далеч,малко извън града е и се чудя дали да ходя да ги гледам...То хубаво ще ги видя,но нямам идея какъв номер да му взема евентуално и дали ще са му удобни.Сега носи 21,но май към 22 ще скочи скоро  newsm78
Браво на Ралка,Ваче.Първия ден добре е минало значи,а за ревовете е ясно,че без тях не може....
Аз като го знам моя дивак как ме търси през 15-20мин.,че и по-малко изобщо не си го представям на ясла ThinkingМай направо за детската ще му мисля!
Чин,а като се роди бебока,живот и здраве,не мислиш ли да пускаш Нико на ясла или по-натам....?Ревност не може да няма,но и аз мисля,че ще разбира доста неща до тогава.Имам приятелка с породени,разликата им е година и половина и даже като бях бременна съм й ходила на гости и ми се виждаха доста спокойни нещата при тях,но сякаш по-голямото си беше по-кротко от малкото!Дано бебо да ти е спокоен,но съм сигурна,че няма да имаш проблеми.
Роси,дано всичко се развие добре и не се притесняваш повече!Стискам палци Hug

# 617
Яни, ако се уредя да видя ботушките, ще ти пиша веднага. Ако взема ще са 22 номер и ще им премеря стелката Peace

Чинче, моите комшийчета са с 1г. и 6м. разлика. Голямата кака много се радваше на бебето, викаше му Ивчо в началото Mr. Green (моето беше на 2 месеца тогава), постоянно искаше да го целува и гушка, да помага, не е била отрицателно настроена. Всъщност малкия повече ревнува майка си.
Много гадно работното време на МТ. Заради Големия брат ли е така? Ако е заради него, той ни е комшия, може да ни дойдете на гости Mr. Green.
И ММ излиза преди ние да сме се събудили и Иво го чака вечер, не ще да ляга до като баща му не се прибере (който след работа има един куп по-важни неща от нас Crossing Arms). Види ли го започва да скача и да пищи с цяло гърло. Това е причината на тях да се радват повече, нали знаят че мама е при тях 24/7 Twisted Evil. Ревнувам малко, но когато се удари напр., тича първо при мен Heart Eyes, ако излезна без него и само за час да е, после не може да ми се нарадва Heart Eyes.
За курса - това си ми е на сърце, имам и едно висше зарязано по средата, но нямаше нищо общо с интересите ми, голяма мъка беше ooooh!. А от толкова хора около мен няма на кого да разчитам за нищо ooooh!, замине ли и ММ - хич Tired. А шанс ние да заминем няма, има само той да не замине Mr. Green

# 618
Здравейте!
Роси,  Praynig и хич не си мисли, че трябва да спестяваш каквото и да било. Ние сме си свои!
Иси, честита годишнина! Още много щастливи години заедно пожелавам!
Бюти, честит рожден ден! Хубавини всякакви ти пожелавам!
Аз го нося Явор до яслите, то е около 10-15 минути път, че той иска да ходи по свой собствен маршрут и твърде много ме бави, а то все е на бързане. А когато го взимам, така се вкопчва в мен, че не мога да си представя да го оставя да ходи - ще настъпи война.
За програмата на Стефан - той кандидатства миналата година още, но понеже си подаде документите в последния възможен ден, чак сега излезе неговият номер.
Ваче, нормално е да реве по малко Рали. Важното е да се адаптира, пък един по-бавно, друг по-бързо... Аз толкова се страхувах за Явор, а други деца доста по-трудно свикват, се оказа. Е, приревава сутрин, като го вземат, но се успокоява още по стълбите.
Аз нямам идея колко тежи Явор и колко е дълъг, но си е дребосъчко и много дрехи от пролетта си му стават. А има и толкова много дрехи от Румен и от братовчедите му, та все не стига да му купя. Добре, че сестра ми му купува по нещо, та да не е съвсем без собствени.
За учителката на Румен - бяхме от първите, пуснали молби, та се надявам, че ще успеем. Тези дни си го взимам наобяд, че има остатъчна кашлица, и ни е много хубаво заедно - обикновено Явор изисква цялото внимание и баткото е ощетен.
За ревността - тя си е нормална и при по-големите деца - първите дни, в които водех двамата на ясли и градина, Румен ме питаше защо ще оставям Явор пръв. Отговорих му, че така ще имаме повече време след това да сме си само двамата и това се прие много добре. След това пък все питаше кога ще отида да го взема, защото чу, че се разбрахме със сестрата да се чуем. Подготвям се, че това пазарене и гледане в чуждата паничка ще го има цял живот.
Хубав ден на всички!

# 619
  • София
Ана, специално искам да кажа, че Рали остана да спи в яслата от първия ден. Ето вече втрои ден и тя заспива в момента, в който я сложат в леглото  Wink Без драми, без кърмене и пр. У нас не е така Rolling Eyes Значи сега на практика видях, това което каза ти  Hug Дори вечер като се разплаче ако Ники й даде водичка и легне до нея тя заспива. Отбиването ще се получи ако реша по тоя начин. Засега, обаче ще си я кърмя, не ми се разбутва така удобно устновения ред  Grinning

Иначе понякога си е поплаквала, ама като цяло си е добре, яде, спи, а нощес си спа доста спокойно  Sunglasses

# 620
Пак да се включа..

Ире, на големият брат е, да.   Simple Smile Надявам се другата седмица вече да го дават по-леко и да си наместят нещата така, че да ходи само на лайфовете- ако не ще ходя и аз да викам с Никола там, че не се издържа вече.  Иначе днес бях в Нови хан, ако знаех, можех да свирна.. Wink

пак за покупките- Нико вече доста намали темповете, тези дрехи, които съм му купила са му малко големи и Слав ми се кара, че ходел като торба с картофи Wink Никонче също изостана, не знам колко е висок, но напоследък никак не хапва добре и си седи 10.600 от не помня вече колко време- 4-5 месеца. На нас няма кой да ни дава умалели дрешки, затова купувам, но никога не стигат. Сега купих два чифта дънки + 2 анцуга и има още толкова от пролетта, които му стават и пак сменям по няколко пъти на ден и пера през ден. Просто той се цапа безобразно много.  Rolling Eyes
За цените- мен пък друго ми прави впечатление. Миналата седмица ходих до Зара, преди време купих на Нико долнище за 19.90лв, този път същото долнище сложено в новата колекция за 29.90лв.  Rolling Eyes

Да не казвам голяма дума, но истерията на Никола понамаля, причина- работа! Работа му дай на това дете. Карам го и с парцала да чисти- няма като него, мълчи и чисти по половин час. Simple Smile Почне ли да ми се тръшка почвам да му се смея- дано не го подлудя нещо, но само така спира да се тръшка... шашкам го явно.  Rolling Eyes

# 621
  • Sofia
Карам го и с парцала да чисти- няма като него, мълчи и чисти по половин час. Simple Smile
Joy Joy

Бюти, честит рожден ден! Много щастлива да си и обичана!

Иси, честита ви годишнина от сватбата! Simple Smile

Елдра, радвам се, че писа, точно онзи ден си мислех за теб как я карате.

Моето малко конте по половин час се реши с гребенче, слага си диадеми, а тази вечер се опитваше и фибички да си закрепи на тиквичката.  Laughing
Преди няколко дни обикалях магазините за обувки за мен и такива прекраааасни имаше за него, ама все по 80-100 лв бяха.  Close Ще трябва да му взема по някое време зимни обувки/ботуши, панталони разни също, няма и зимно яке, само есенно. Засега му стават някои панталонки от пролетта, има и от сестра си за есента, но и той е мърличко и често се преобличаме.

# 622
Добър вечер.

Иси, честита  годишнина. Дълъг и щастлив семеен живот!

Бюти, честит рожден ден. Много здраве, щастие и  късмет!

Ичка  Hug

Роси, пиши какво става с теб,  не се притеснявай. Стискам палци за успешно развитие.

Чин, тези обувки изглеждат стабилни. Да ти кажа и Йоана ходи и опипва паркинга пред нас. Другото което ходи да милва редовно е в Карфур, до кучешката и котешката храна на пода има залепени кучета и котки. И Йоанката редовно е там и "миля миля" и хората ни гледат много странно  Mr. Green
А като говорите с Ирето за учене - още не съм се дипломирала. Избутах изпитите, остана ми дипломната работа, но няма време  Embarassed

Ваче, много се радвам, че Ралка се адаптира  на яслата. Йоана май ще я пропусне. Удължиха програмата до 09/2013. Тя тогава ще е на 2 и половина и сигурно ще тръгне направо на градина.

Ха,  Чин прочетох за Нико и чистенето. Ето кой ще ти помага като родиш  Grinning

Шунче, представих си го Макс с фибички, ама какво да прави детето като това вижда от кака си сигурно.

# 623
  • Sofia
Мрън, да ви се оплача какъв ужас изпитах преди около час... Макси пак изпадна в истерия от зъбите и отидох да купя Панадол (че в нормално време не се и сещам!). И на 1 пряка от аптеката като ме заръмжа един грамаден пес и тръгна да подтичва към мен, направо ми омекнаха краката и си се представих оглозгана. А навън пукнат човек няма, нито къде да се покатеря. Крещях му да се маха и отстъпвах назад, а то още повече наближаваше, не знам изобщо как успях да се измъкна.
После реших да заходя от другата страна на блока, по Опълченска, такъв страх брах, видях го да минава там, откъдето бях минала и да пресича улицата. Там вече направо ревнах.  Embarassed Така и не стигнах до аптеката, че имаше и други кучета пред мен, макар и да не ме ръмжаха. Едва се прибрах, чудех се дали няма да ми изскочи отнякъде.
В много по-кофти квартал съм живяла, с всякакви съмнителни субекти, никога не ме е било страх да си вървя по тъмното (а по-тъмно е било), и такива помияри сякаш е нямало, или са били по-малко и по-дребни...

# 624
Добро утро.

Шунче, ужас. Защо не пращаш мъжа ти по това време? Около нас вечер патрулира една глутница от огромни песове и аз след 21 часа носа не си подавам на вън. А ако излизам вечер някъде като се прибирам събуждам Марти да ме чака пред входа, защото е ужасно просто. Добре, че си се разминала само с уплаха  Hug

# 625
Шунче, милата, щом си плакала представям си какво ти е било. Наистина понякога сме абсолютно беззащитни, за съжаление. Ти добре, че поне си му викала на тоя пес, та си го изгонила, че не един и двама пострадаха Sad

# 626
  • Sofia
Добро утро! Цяла нощ не спахме, голям рев му рева това дете... Sad

Деска, той го беше гушнал да го успокоява и реших да не им се меся, че ревва по-силно, като си го местим от ръка на ръка.
Но сега сутринта купи Панадол, като водеше каката на училище и бебончо заспа, а аз се ококорих и не съм легнала още. Rolling Eyes

Роси, ама той изобщо не избяга, като му виках! Просто се поспираше за малко, но тръгна ли да му обръщам гръб и пак тръгваше към мен, та отстъпвах на задна.

# 627
  • София
Шунчеее, ужас! Shocked Shocked Shocked Добре, че си се отървала невредима. Обади се на Екоравновесие, току виж взели та си свършили работата покрай случаите напоследък  Rolling Eyes

Ралка е болна Wink Не очаквах да е толкова скоро, обаче тя от понеделника се подвизава по места препълнени с деца. Снощи й текна носа и нощес бам! 39  Wink Сега е добре, щъка, може да има някаква температура, т.е. имаше около 38, но реших да не давам нищо и засега изглежда добре. Следобед е лекарката да види гърлото, но така както аз виждам нещата е вироза някоя. Та тъй! Чакам да мине тоя адаптационен период и всичко ще е ОК после.

# 628
Шунче и аз бих те посъветвала да звъннеш на службите, да дойдат и да си ги приберат, егати му и пумиярите  #Cussing out

Ваче, мерси за графиката  Hug Лошо за Ралка, според мен надали е от яслата. Аз като се разболее детето от гърло, връщам три дни назад и така се ориентирам от какво се е разболяло. Дано бързо оздравее малкото геройче и с пълни сили да сте пак в играта  Hug

# 629
  • София
Роси, май Чинчето ти е пуснала графика, не аз  Hug
Я кажи как си ти? Пуска ли пак хормона?

Общи условия

Активация на акаунт