Юни 2011

• 39 810
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Бюти, браво, че си се решила да отидеш на събирането с колегите.

Роси, как са при теб нещата?

Хелън, благодаря ти много за милите думи. Честно да ти кажа, откакто работя съм по-организирана. Преди не ми стигаше времето. Ама Марти е поел доста задачи и той, иначе няма смогване. Сутрин я слага на гърнето докато мине през банята, после я мие и нея и я оправя докато аз правя закуска и гладя дрехите за деня. Вечер пък докато оправя кухнята се къпят двамата и така. С домакинската работа също много помага. Абе не че го хваля, ама без неговата помощ няма да се оправя.

Зверче, много ми хареса това яке, че зеленото ми е любимо.

Вова, можеш да спреш временно кухнята докато отшуми проблема и после пак. Не че е решение де, защото то опасното според мен е минало вече.

Елдра, много сте хубави всички на снимката. Липсваш тук да знаеш.

Ани2, интересен ден си имала наистина. В  крайна сметка записахте ли Румен при тази учителка?

Със сигурност пропускам много, но не ми остава време наистина.

# 601
Роси, замразявам в пюрените бурканчета. Пълня и слагам в камерата. Когато реша че няма да готвя и още сутринта си изваждам едно бурканче. То за около 2 часа малко се отпуща и после с лъжица вадя съдържанието му в една тенджерка и слагам съвсем малко вода и така завира на котлона и си става като току що наготвена манджичка. Дори имам накупени пюрета и по същия начин му ги заварявам с малко вода и така ги яде.
А днес срещнах директорката на яслата в която подадох документи. Като й казах че не харесвам кухнята и готвя на Никола, тя ме покани да ходя всеки ден да взимам храна от там. А знам че готвят чудесно. Питах я дали ще ми спрат майчинството, отговори ми че НЕ. Вие чували ли сте нещо по въпроса? Ако вземам храна от детска ясла, ще си получавам ли пълното майчинство?

Криси, не се притеснявай! Само да сте здрави! Следващия път се обади!  Hug

# 602
Деска, мерси, че попита мила. Резултата ми е 154,400, ако нещо ви говори. Аз сега се запознавам с това, чето по форума само  newsm78 Имам си цикъл, дори смея да твърдя, че е по-обилен от обикновен такъв. Вече четвърти ден......нямам гадене.....кога да отида на преглед пак не знам. Със сигурност ще пусна още едно чхг след два дни.

Ани, мерси! Чувала съм, че майки взимат от ясли храна, няма според мен общо с майчинството това. Ти пак ще си плащаш нещо най-вероятно. До нас има детска градина, и ясла, и също така и кухня, всичкото в една сграда. Утре ще замразя нещо и аз  Hug

# 603
  • София
Здравейте, малката ученичка е добре. Сутринта като отидохме имаше 15-16 броя ревящи деца  Rolling Eyes Сестрата я вкара в групата и аз докато чаках сред всеобщия рев да дам разните неша които носех се чудех дали тя не реве. Надникнах през отврената врата и видях всичките ревящи деца на столчета и Малка Ралка, която ги зяпаше е така  Shocked с увиснало чене  Crazy Laughing Дадох каквото носех и бързо изчезнах, за да не чувам рева.
По обяд се обадих, казаха ми, че не е ревала и че играе навън на влакчето. Предложиха ми да остане да спи там. Остана.. Сестрата звънна следобед и каза, че не искала много да сяда да яде и ставала от масата. Накрая хапнала, тя я гушнала, цункала по бузката и Ралчето заспало като заклано  Rolling Eyes Отидох около 16:45 и тя играеше с едно детенце. Като ме видя и вика "Мама" и се гушна много силно в мен. Но беше спокойна.
Сега се надявам утре пак да е така и да не е осъзнала, че всеки ден ще ходи на това място. Обаче аз съм адски спокойна и непрекъснато повтарям въодушевено, как ще играе с дечицата, как ще я гушкат, как ще спинка и т.н. Смятам, че това й действа добре. Веднага, обаче взе да ме дърпа за блузата  Crazy Явно беше решила, че цицата вече й се е изплъзнала завинаги. Някак се почувствах като голяма гърда, а не като мама  Mr. Green Тя и без това мама не казва и затова се учудих днес лато ми каза така  Grinning

Роси

Седмица от последната-------- Количество на
Менструация---------------------- hCG в mIU/ml
3 ------------------------------------- 5 - 50
4 ------------------------------------- 4 - 426
5 ------------------------------------- 19 - 7,340
6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500
7 - 8 --------------------------------- 7,650 - 229,000
9 - 12 ------------------------------- 25,700 - 288,000
13 - 16 ----------------------------- 13,300 - 254,000
17 - 24 ----------------------------- 4,060 - 165,400
25 - 40 ----------------------------- 3,640 - 117,000

# 604
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,момичета Simple Smile Много отдавна не съм писала тук,но се старая да ви попрочитам.Първо искам да ви почерпя по случай годишнината от сключването на брака ни

Ние сме добре.....пак сме при майка ми,заради изпити.Единия мина,остава още един в петък.
Бяхме на море,мина страхотно и беше много весело.На Жорето много му хареса и не е плакал:)Върнахме се обаче с една хрема и я влачихме около 3 седмици...оказа се ,че е от зъбки.Георги има вече 15 зъба и в момента избива още един.Много е пораснал,но не сме ходили на консултация по-вече от 2 месеца.Ходи вече много стабилно,постоянно си бърбори нещо (ще кача едно клипче в групата ,да го видите Simple Smile )хапва всичко и му харесва по-вече да му готвя аз,отколкото млечната кухня.
Също проявява инат и  ако му се скарам започва да се бие по главата или да се циври.Май баба му много го глези Mr. GreenИначе и аз съм го пляскала по памперса и 2-3 пъти по ръчичката....и после ми става криво и даже си поплаквам,но незнам как да се справя,защото явно говоренето и отклоняването на вниманието не помагат.
Ами това за сега,друго не се сещам.

Ваче,браво на Ралка за яслата и успех на Сашата в училище.

Успех на всички ученици в училище и търпение за родителите.

Роси,дано резултата ти се удвои  Praynig

Кити,съжалявам за баба ти  Hug

Чин,много е сладко бебчето,а Нико е пораснал много и е много чаровен Hug

Деска,браво за зимнината и за това,че Марти ти помага толкова много.Кукличката ви много е пораснала Hug

Ичка,дано бързо минат 3-те седмици и ММ да се прибира при вас HugЦелувки на Дара Hug

Извинявам се на всички,които пропускам,но трябва да ставам Hug

Хубав ден на всички Heart Eyes

# 605
  • София
Здравейте!

Днес имам рожден ден, влизам да ви почерпя по случая Wink

иси, честит празник!  Радвам се, че се разписа и сте добре Hug

Роси, доколкото знам по-важното при кръвния тест е стойностите да се удвоят в рамките на 24 часа (или бяха 48 newsm78).  Стикам палци Praynig

Ваче, браво на Ралчето, дано е все така Peace

# 606
  • София
Бюти, Честит Рожден Ден!!! Бъди жива и здрава, много обичана жена и майка!!!

Малка Ралка сутринта плака като влизаше в яслата. После се е успокоила. Е, явно ще е така.. по-различно от Сашето, което изобщо не е имало проблеми  Wink

# 607
  • София
Бюти, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и обичана!

Иси, честита годишнина! Много години любов и щастие!

Елдра, радвам се да те видя, прекрасни сте  Simple Smile

Като заговорихте за покупки, вие какви зимни обувки ще купувате? Че аз  си мисля да го снабдя с едни гумени ботушлета с вата и с тях да кара зимата, защото ако е като предишната... мен никаква кожа не ме спаси от снега и кишата.
Ние другата седмица ще ходим при нашите, майка ми му е накупила комплектчета и сега кара с наличните от пролетта, които му стават, не са много. Но разликата в цените е много голяма - например за 11 лв. (промоция е било, но все пак) му е взела дънки, дънково яке и блузка с качулка, комплект. Тук в София нещо подобно ще струва поне 30-40 лв.

Ани2, Виктор от първи ще го пускаме на ясла, другата седмица ще правим изследванията. Направо ми е едно стегнато, а и се притеснявам, че е малко далече и как ще го вземам, може да пробвам пеш и две спирки с автобуса, ама като го знам как се криви и дърпа ще е приключение сигурно. На мен ми е 15 минути пеш, но с него е друго. Ще питам дали сутрин като го караме с баща му мога да оставям там количката.

Мен Виктор не ме бие, но ме рита като го преобличам, веднъж направо как не ми изби някой зъб. Не знам дали го прави целенасочено, но е гадничко. Като е недоволен нещо също мята яростно краката, например като се пробвам да го приспя през нощта без мляко  Simple Smile
Чин, да знаеш, че като родиш ще се поуспокоят нещата, той усеща, че нещо се случва.

В същото време го забелязвам, че има афинитет към ритането като игра, повежда си с крак не само топката, но и всякакви неща - плюшени играчки, предмети, някоя бутилка ако набара, футболистче  Laughing

Ваче, радвам се, че е минал добре първия ден. Като ми говориш за толкова ревящи деца, направо ми се свива сърцето, и аз бих избягала бързо, че иначе току-виж съм се отказала  Simple Smile

Роси,  Hug

# 608
Бюти, честит рожден ден!!!!! Желая ти много разбирателство и усмивки около теб и близките ти!!!!

Иси, на вас дълги, дълги години щастие и любов!! И да се глезите един друг много Simple Smile

Роси, стискам палци!!! Не разбрах от Шейново на какво го отдават това кървене, според тях нормално ли е? Защото знам, че бременност и цикъл не са невъзможни...тези стойности звучат като ОК, но май наистина трябва да се види развитие след 24/48 часа. Вероятно аз на твое място щях да ходя на прегледи всеки ден, но разбира се, това е безсмислено. Каквото са ти казали в болницата - това прави. И вземи второ мнение и в друга клиника.

Чинче, а пък моите притеснения около адаптацията на двете деца едно към друго започнаха с пълна сила. Не знам при теб как е този момент. Ще търся специализирана литература, надявам се да намерим най-точната стратегия, з ада няма нервност и пр.
Това ми е най-голямата драма в момента, всякакви други неща свързани с бременност и раждане, каквито мислех предния път, сега тотално са ми на заден план.

А като говорим за дечковци, да ви каза Борчето какъв добрушко се показа вчера на площадката. Едно момиченце отиде при него и му взе пръчката. нашият стои и гледа. Майка й й каза да му я върне и момиченцето му я подава 2-3 пъти. Нашият обаче като в ступор не знае какво да прави и продължава да седи и да зяпа. И това момиченце като се приближи и го оскуба яко за перчема. И последваха 3 секунди ступор и рееев..рев..Майката ми вика "всякак се опитвам да я отуча". А аз си мисля на ум, аз от колко неща искам да го отуча моя..

Мейдънли, и ние ще вземем по-натам някаква изолирана ботушка или ботичка. За есента в момента има едни кларкове от велур и едни адидаски (май са изкуствена кожа). В следващите месеци ще ми трябват повече топли блузки и панталони, както и непромокаемо яке. Обувки чак за снега ще взимам. Иначе майка ми уикенда му накупила разни страхотии, чак ни стана неудобно с ММ.  Mr. Green Бяхме й го пратили по летни фланелка и шорти, а то хвана студ. Тя естествено само чакала повод да скочи до мола и да се развихри Simple Smile Та тази събота ще довършим шопинга с още няколко неща. Пролетните блузки и пуловерчета са му от 9 до 12 и хич не стават.

Айде че много се разписах...

# 609
Здравейте,
Бюти,Честит Рожден Ден ,мила! Hug Да си жива и здрава ,много щастлива жена и майка! Hug
Иси,честита годишнина ,мноооооооооого години прекрасни любовни мигове да имате! Hug
Роси,надявам се всичко да е ОК! Аз мисля,че бебето ще ти докаже скоро колко много иска да се появи на този свят! Hug
Деска ,и аз да кажа ,че ти се възхищавам ,на теб и на Марти! Hug
Чинче,къде си ,как си?
Мейдънли,офффф аз отсега като слушам за ревовете в яслите и ми е свитичко ,а представям си как се чувстваш ти!  Hug
Ваче,дано скоро Ралка свикне! Hug
Кити,как е баба ти ,мила?
Днес Дара като видя татко си на скайп и такъв рев му дръпна,ужасссс! Cry
Много го обича и просто от ставането сутрин го търси ! Cry
Вчера бяхме на мерки ,оказа се ,че няма ваксина ,та вече е с 2см. по -дълга -80см. и е цели 12кг. ,а аз много се учудих ,защото наистина напоследък не хапва добре!
Бяхме сутринта  на рожден ден на едно детенце на 1г. ,та пощуряха !
Днес ще е ОК времето и ще сме навън ,но от утре като слушам......
Ставам мили да поизгладя!!!
Хубав ден !

# 610
Не искам да ви занимавам с моите проблеми, ама никак, много съжалявам. Темата тук ни е друга, и е позитивна, нека такава си остане. Аз се престраших и писах за моят случай в друга тема, дано някой се припознае в проблема ми и ми даде някаква насока. Иначе аз знам какво ще направя, утре давам пак кръв и следобед отивам на УЗ при др Павлов, имам си направление. Цикъла ми е сериозен, дори имам и съсиреци вече.  Но, шъ са опраим, сугурна съм  Peace
 пак извинявайте, ще какжа какво става все пак де, знам, че ме мислите, но няма да навлизам така в подробности, достатъчно грижи си имате и вие.....Благодаря на всички !!

# 611
Здравейте Hug

Бюти, честит Рожден ден newsm59. Най-хубавото вече си го имаш, желая ти много усмивки и положителни емоции Hug

Иси, честита годишнина newsm67. С всяка годинка все повече да се обичате Hug

Роси, нали сме тук да ти изпращаме положителна енергия Hug. Аз ще чакам за новини, дано да са добри Praynig Hug

Ичка, дано ви минат бързо тези три седмици Hug.

Моят ако го одобрят, ще замине за една година, с възможност за продължаване, без да се прибира. Гледам още да не мисля, защото нищо не се знае, но дребосъчко много ще го търси. Като знам как го чака и каква бурна радост е когато се прибере Sad
Ани Hug, мерси за отговора, но ММ е отказал, онзи и без това си имал още доста свидетели.

За ботушки - мисля да видя тези в Лидл "на живо", на снимка са симпатични Mr. Green. За сега си има кецки и маратонки. Дрешки няма да купувам, има няколко по-големи подаръци, които чак сега му станаха, а и доста има от батковците. Чак зимата ще търся яке с грейка, предполагам Thinking

# 612
Хоупфулче, в Шейново доктора каза, че се случва да има кървене и всичко после да бъде наред, също така може просто организма да се опитва да го изхвърли сам....нищо комкретно, нито той, нито личната. В Шейново налрая доктора вметна, че според него е някакъв хормон, каквото и да означава това...

# 613
  • София
Иси, честита годишнина, мила!!! Много дълги години щастлив живот ви пожелавам! Hug Hug Hug

# 614
Здравейте..

Бюти, честит рожден ден и тук. Все така готина да си Wink
Радвам се, че си се разведрила и все пак си решила да отидеш на партито.

Ваче, браво на Ралка, пак добре ми се вижда, аз като ходя за храната такива ревове чувам, лелките са се хванали за главата тази година и казаха, че такова нещо отдавна не са виждали.  Sunglasses

Роси, в зачатие има калкулатор за ЧХГ и седмицата. Според мен утре отиди на УЗ, но ЧХГ се пуска през 48 часа, ако се удвоява, значи бременността се развива добре.  Hug Стискам палци и ще чакам да пишеш. Занимавай ни, нали затова пишем.. .

Иси, радвам се, че сте добре... Липсваше.
Липсва и Пао, но виждам, че във фейсбук се отчита от време на време.

Мейдънли, нашето пък има афинитет към колите- все ходи да им пипа гумите. Ужас, дано не стане авто монтьор. Simple Smile
За обувките- мисля да взема такива.

Все още не знам дали да ги взема, защото ми се струват големи и тромави, но нищо друго не съм харесала.

Ичка, много мъчно така. На мен сърцето ми се къса като плаче за него, ама после като си помисля, че не плаче за мен, малко ми минава.  Twisted Evil
Иначе съм тук, просто тези дни Нико има леки сополи, а аз съм сама по цял ден. Слав става в 5 и се прибира в 10, всичко покрай детето е моя грижа и честно казано малко ми тежи вече.

Хоупфул, напоследък много си мисля за това. Нико ще е на около 1г. и 8м- според мен доста малък и няма да разбира какво се случва. Страхувам се да не ми се сърди, да не мисли, че го изолирам.  За щастие имам приятелка с породени- 1г. 11 месеца ( пак повече ) и тя ми дава надежди, че ще е достатъчно осъзнат и че ще се справим.
Надявам се да не се изнервя много, защото ще имам помощ само седмица- две от мама. После ще трябва да вляза в ритъм и да се грижа сама и за двамата.

Ире, много тъпо с това отделяне. Ама... живот, трябва да се оцелява. Има ли шанс да ви вземе и вас? Иначе хубаво си решила да записваш дистанционно, но пък... от къде нерви? Аз вече нямам търпение да завърша, не мисля магистратура да записвам, не мисля учебник да отворя в близките 20 години Simple Smile

Днес водих Нико в едно детско клубче до нас. Игра си доста, въпреки, че искаше да ми показва всички играчки. Аз пих кафе с приятелка и въпреки, че половината от времето прекарах вътре при Никола, пак успях да си почина.

Това от мен за сега. Съжалявам ако забравям нещо.

Бих ви предложила среща ама някъде в парк ако искате, че аз съм без кола. Но пък ... мога и с такси да дойда, само да се съберем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт