Роси, как са при теб нещата?
Хелън, благодаря ти много за милите думи. Честно да ти кажа, откакто работя съм по-организирана. Преди не ми стигаше времето. Ама Марти е поел доста задачи и той, иначе няма смогване. Сутрин я слага на гърнето докато мине през банята, после я мие и нея и я оправя докато аз правя закуска и гладя дрехите за деня. Вечер пък докато оправя кухнята се къпят двамата и така. С домакинската работа също много помага. Абе не че го хваля, ама без неговата помощ няма да се оправя.
Зверче, много ми хареса това яке, че зеленото ми е любимо.
Вова, можеш да спреш временно кухнята докато отшуми проблема и после пак. Не че е решение де, защото то опасното според мен е минало вече.
Елдра, много сте хубави всички на снимката. Липсваш тук да знаеш.
Ани2, интересен ден си имала наистина. В крайна сметка записахте ли Румен при тази учителка?
Със сигурност пропускам много, но не ми остава време наистина.
Имам си цикъл, дори смея да твърдя, че е по-обилен от обикновен такъв. Вече четвърти ден......нямам гадене.....кога да отида на преглед пак не знам. Със сигурност ще пусна още едно чхг след два дни.

Много отдавна не съм писала тук,но се старая да ви попрочитам.Първо искам да ви почерпя по случай годишнината от сключването на брака ни

. Най-хубавото вече си го имаш, желая ти много усмивки и положителни емоции
. С всяка годинка все повече да се обичате