Честит празник на всички именици днес! Да са живи и здрави и много щастливи!!!
Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители. Да носят много шестици.
)) Не е лошо и аз да последвам примера ти
)
Ама смея ли да противореча, каквото иска, такова.

. Ех, как се връщат спомените с подвързването когато бях малка. Кадастрони, етикети - лудница. Ваче, Роси, това са хубави емоции, приятни детски спомени 

Иначе аз купих 2 суитчера и едно яке на Алекс от продавалника и засега няма да взимам друго. Екипчетата му от предната зима му стават, тогава му бяха големи. Та засега и аз съм закърпила сезона.
. Много се изкефих на клипчето, това 3D или 4D е?

Няма да черпя толкова късно вечерта

! Няма да изброявам поименно, за да не пропусна някого, но да са живи и здрави всички Надета и Софии
!
.
.
.

Днес като гледам няма да можем да излезем и пак виси по мен,но съм твърда и не давам.Но става доста досаден на моменти и усещам,че ще ме пречупи...
-тати замина за 3 седмици ,не е много ,но не е и малко! Дара все едно усещаше и доста си порева като го видя със сака ,просто обожава баща си!

Накри,Зверче и всички останали! 

Браво на Стефан за курса, важно нещо е това. Трудно ще ти е, но той не е всеки ден, или? А успяхте ли да запишете големия при съответната госпожа, не разбрах?

. Програмата е удължена до август 2014г. Тези, които ходят сега на курс, май са чакащите от миналата година