Юни 2011

• 39 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добър  ден.

Честит празник на всички именици днес! Да са живи и здрави и много щастливи!!!

Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители. Да носят много шестици.

# 586
Бюти, браво за хубавото изкарване, имаме си нужда и това си е Simple Smile)) Не е лошо и аз да последвам примера ти Simple Smile)

Ваче, и аз съм на тази вълна с подвързиите. Всяка година ново двайсе у нас. Сега пак иска да са подвързани с картон, всеки предмет в съответен цвят и отгоре с найлонова подвързия, пък и етикет  Rolling Eyes аман   ooooh! Ама смея ли да противореча, каквото иска, такова.

Чинче, и Борис и Георги са си хубави имена, аз този път ще мълча прри избора на име.  Никола ще решава, аз ще мълча  Flutter

Ми аз днес не успях да дам кръв, но отидох и си взех направление за гинеколог. Утре ще дам кръв и ще видим, струва ми се, че няма да го бъде, не знам защо.

# 587
Здравейте Simple Smile

Честит имен ден на празнуващите днес, както и на всички ученици - да е спорна новата учебна година  Hug. Ех, как се връщат спомените с подвързването когато бях малка. Кадастрони, етикети - лудница. Ваче, Роси, това са хубави емоции, приятни детски спомени  Flutter

Роси, защо така? Аз тъкмо да ти честитя, толкова се радвам на семейства с 3 дечица, може би защото при мен няма как.... Ще го бъде, стискам палци  Hug

Тина, ужас... И аз бих дала курбан, поне да се пресече лошата серия. Дано всичко вече и при вас се нареди Wink

Ичка, гледам я тая Дара - все по0хубава става. Ще я взимам май за нашия момък  Hug Иначе аз купих 2 суитчера и едно яке на Алекс от продавалника и засега няма да взимам друго. Екипчетата му от предната зима му стават, тогава му бяха големи. Та засега и аз съм закърпила сезона.

Кити, съжалявам за баба ти. Прегръщам те, не знам какво да кажа друго....

Деска, скриваш ми шапката - за мен ти си жена-мечта. Готвиш сама на Йо, зимнина правиш, на работа ходиш, чистиш.... да не изреждам всичко. Аз едвам успявам да сготвя когато съм сама с Алекс, чистя само когато ММ си е в почивка, т.е през 2 дни  Embarassed

Чинче, честити сини гащи. Аз пък точно си те представях като мъжка майка, някак по-ти отива момченце, не знам защо  Whistling. Много се изкефих на клипчето, това 3D или 4D е?

# 588
  • Sofia
Здравейте!

Честита учебна година, мисля, че Миси има първолак, нали?! Много успехи на всички ученици!
Честито и на имениците, здрави и щастливи да бъдат!

Роси, стискам палци все пак да е наред всичко! И аз бях до 16та седмица много често с кървене, така и не стана ясно от какво. Ако пък не е писано сега, то дано скоро дойде щастието!  Hug

# 589
  • София
Ехоо, добър вечер Hug
Благодаря за пожеланията, да ви се връщат Hug Няма да черпя толкова късно вечерта Mr. Green

Честито и на другите празнуващи, много здраве най-вече пожелавам Praynig Hug

Кити, много съжалявам за баба ти Praynig

Роси, стискам палци всичко да е наред... Praynig

Все се каня да пиша за шамарчетата. Много крайно се изказвате някак. Има разлика между това да пошляпнеш детето и да го набиеш. Аз лично чат пат го пошляпвам през ръцете, защото от дума не разбира...за сега действа, просто някои неща трябва да се научи да не ги прави и това е, не мисля че е кой знае какво Peace

И ние май сме готови за сезона, само обувки трябват де, сега има едни маратонки, след тях трябва зимни, ама ще изчакам. Днес купих зимно яке от Зара, много ми харесва:

Ами това е от мен, лягам, че скоро ще се събуди за да суче до сутринта Confused Hug

# 590
Здравейте, момичета!
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet! Няма да изброявам поименно, за да не пропусна някого, но да са живи и здрави всички Надета и Софии Grinning!
Честит първи учебен ден!
Стефи е първокласничка и бяха големи емоции тези 2 седмици. Пазаруване на учебни пособия, дрехи. Родителски срещи, репетиции за тържеството. Днес казваше стихче. Най-много ме е яд, че в това бързане, забравих да се снимаме двете в училище. Има снимки сама, с приятелчета и с татко си, а с мен и Теди забравихме. Теди изгледа цялото тържество и накрая само като я сложих в количката и заспа. Качила съм 1 снимка в албума "да се запознаем", ако някой иска да я види.
Няма да мога да коментирам много неща, но чета, като ми остане време. От утре каката е по цял ден на училище и се надявам да съм малко по-свободна.
Роси, стискам палци всичко да е наред с бебчо. Ще следя с нетърпение за добри вести Praynig.
Чин, честити ти сини гащи. Да кажа, че и двете имена много ми харесват Hug.
Стефи, и на теб честито! Да се пазиш Hug.

Да споделя и още нещо, което го мисля от няколко дни. И аз се чудя като Теди от Варна, какво да правя с тази детска кухня. Аз съм много доволна от държавната. Теди не ми е отказвала нищо и всичко си хапва с удоволствие. Не е злояда като кака си. Но сега с тази салмонела и колкото чета в нета, се шашкам повече. Не знам да продължавам ли или да започна да й готвя. Със сигурност няма да мога да й готвя толкова разнообразно. Всеки обяд си хапва половината супа и основното, а аз най-много да й сготвя само едното. Днес й взех, защото все още имам купони - беше изцяло постно. Мисля да продължа, но вътрешно ме е страх. И много се ядосвам, че не мога да взема решение и продължавам да го мисля. 

Лека нощ на всички и сладки сънища Hug

# 591
Здравейте дами. Аз толкова съм изпуснала, че нямам да пускам коментар. Само искам да ви поздравя и прегърна от цялото си сърце. Липсвате ми....
Чинче, поздрави за бременноста. С двама юнака лудницата е страхотна Simple Smile
Пускам ви една наша снимчица-да не ни забравите.
МНООООГО целувки и лек ден.

# 592
Здравейте!
Честито на патерица на всички именници от вчера! Честито и на всички ученици!
Вчера не смогнах да пиша, че беше пълен със събития ден - Стефан от сутринта се редеше пред бъдещото училище на Румен, за да се опита да го запише в първи клас при една определена учителка, за която има твърде много кандидати. Румен продължава да кашля много по време на сън, затова го водя само до обяд на ДГ, а вчера му беше първият ден в предучилищната, която е във филиал на ДГи съответно на нова място. Та първо оставихме Явор в яслите, но докато му търсех топлинките, а той беше седнал на една пейка, Румен тръгна да го прегръща и малкият се похлупи долу на балатума. Като шурна една кръв от носа и устата (прехапал си устните), като ревна това дете, като се закашля... Аз се препотих 17 пъти, че помещението беше пълно и с майки, и с мед. сестри... И като чух кашлица и от него, съвсем се притесних. Както и да е, спряхме кръвта, някак успях да го предам на сестрата, ходихме за букет на госпожата и после и в предучилищната, където имаше тържествено посрещане с питка с мед. Децата много се вълнуваха Simple Smile
Иначе новото при нас е, че и вечерите не мога да разчитам на Стефан, че вече ходи на английски по "Аз мога повече" и така ще е доста дълго време. Малко е трудно така, защото Явор си иска нонстоп внимание, но поне докато е на ясла успявам да свърша по нещичко. Само да е здрав  Praynig
Ваче, дано свиква Ралка бързичко! Пиши после как е било днес.
Теди, Вова, според едва ли вече има проблем с храната в кухнята. Каквото е било, то вече е минало, сигурна съм, че в момента вече са взели мерки - важното е, че не сте от засегнатите, когато е била активна заразата. Иначе салмонелата е кофти - преди години на сватбата на братовчед ми се заразихме около 250 души и аз бях сред най-сериозно пострадалите...
Роси,  Praynig
Елдра,  Hug
Оставям ви, че трябва да обличам дечковците. Хубав ден!

# 593
Добро утро!

Включвам се по въпроса за готвенето. На мен пък дори ми носи удоволствие вече да му готвя сама. Правя някакво ядене, храня го за деня и после замразявам в бурканчета. Когато не ми се готви си размразявам, като го заварявам с малко водичка, така е пак като прясно приготвено. И всеки ден е разнообразно. И в кухнята също от време на време повтарят нещата. Следобед също понякога правя нещо - крем, лек сладкиш, банички, а когато не направя - отварям готово пюре. Особено сега като става по хладно и сутрин се задържаме малко повече у нас и успявам да приготвя по нещо. Пак се получава разнообразно. А когато наготвя и за нас е на нашето меню. И без това вече и в неговите манджи слагам малко сол.

Елдра, много хубава компания сте!  Hug

Ани2, бързо оздравяване на Румен. А тази програма нали е до края на годината!? Доста ускорено трябва да мине курса. Аз го карах 9 месеца и ми се виждаше бързичко.

# 594
Привет!

Чин честити сини гащи!  Hug

Елдра  Hug

Роси надявам се всичко да е наред с бебчо!  Hug

Моето кърмаче става все по-лошо и вече не знам какво да го правя.Вчера излизахме и заспа в количката и така за деня имаше само сутрешно и вечерно сукане,но през нощта 864225425429  Tired Днес като гледам няма да можем да излезем и пак виси по мен,но съм твърда и не давам.Но става доста досаден на моменти и усещам,че ще ме пречупи...

Тази програма само до края на годината ли ще е?Интересна ми стана,но едва ли ще успея с последния семестър,практики,Краси и език ако запиша.... newsm78

# 595
Здравейте,
днес ни е криво и на двете Cry -тати замина за 3 седмици ,не е много ,но не е и малко! Дара все едно усещаше и доста си порева като го видя със сака ,просто обожава баща си!
Хелънчеее,ааа и аз си харесвам Алексче за зетче с тези сини очи Heart Eyes
Елдра ,прекрасни сте!!! Heart Eyes
Чинче,не се знае дали няма да се навиеш на 3ти опит и тогава да е девойка! Hug
Зверче,съгласна съм с мнението ти за шляпването по ръчичките ,не мисля ,че е толкова драматично ,та и не мен ми се е случвало като прекали!Супер е якето ! Hug
Извинете ме за вчера ,забравих да честитя на всички именници ! Да сте здрави и имената ви да ви носят винаги късмет! Hug Накри,Зверче и всички останали! Hug
Аз бях прекрасно изненадана от кошничка с цветя за този празник! ММ ми я подари ,а аз грам не очаквах ,но той по повод Вяра ,Надежда и най-вече Любов! Heart Eyes
Такива мили жестове ме разтопяват! Grinning
На всички с ученици -това са прекрасни емоции и моменти! Hug
Днес сме на ваксина ,сама не знам как ще я съблека дори ,тя пищи неистово всеки път!
Хубав ден ,момичета!

# 596
Тина, ако искаш питай в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545689.0;topicseen
Но сега като гледам програмата за която Ана2 е писала май е друга. Може би е нова и ще успееш да се включиш по нататък.

Зверче, много готини неща му купуваш на Крис!

# 597
Ичка, миличка..не го мисли, забавлявайте се някак си. Гостита, туй онуй и ще мине!

Ани, много ме заинтригува с замразяването на готова манджичка. В какви кутийки я слагаш, и има ли някаква тънкост друга, която е важна. Това е много добър вариант, защото иначе два дни трябва да яде ено и също. После как размразяваш? Извинявайте, ако е коментирано вече  Blush

Ана, е "добре" сте започнали деня... Sad Браво на Стефан за курса, важно нещо е това. Трудно ще ти е, но той не е всеки ден, или? А успяхте ли да запишете големия при съответната госпожа, не разбрах?

Вова, честито първолаче, да ти е много здравичка и добра ученичка! Според мен също не бива да се притесняваш за детската кухня, даже напротив, те сега ще се стегнат и ще внимават повече, дано де  Praynig

Зверченце, супер яке!!! Този цвят ще му отива на Криско    Party

Момичета, сърдечно благодаря за стиснатите палчета за мен. Аз на практика не съм споделила още на роднините, дори сестра ми не знае. Говоря за бременността, камо ли за кървенето. Днес дадох кръв, чакам сега резултата да излезе онлайн и ще споделя пак, че нищо не разбирам от чхг. Попрочетох де, но....друго си е от опитни да го чуеш..  bouquet 

# 598
Здравейте!
И аз се поизгубих,но си ви попрочитам,че не можем да оздравеем вече месец,влачим си сополи и това си е.Подготвям Краси за ясла,уж др. седмица тръгва.Бяхме 10 дена при мама на гости.Ани не звъннах, че с тия болести хич нямах и настроение.Краси има вече 12 зъба,много го мъчат милия за един месец изкара 4 кътника,сега май са кучешките наред сякаш,ръцете са му постоянно в устата.
Роси,чакаме новини!

Чин,сякаш ми описваш Андон, когато аз бях бременна с Краси той стана непоносим,дано отмине периода с нарочното блъскане на главата - при нас още не е  Twisted Evil.Лошото е, че посяга и блъска Краси и аз не знам как да реагирам,пляскам ръце и обяснявам, че е малък и му е брат,но не смея и много да се карам д а,не породя още повече омраза към него.Хич не го иска,а Краси все ходи да го закача и гушка  Rolling Eyes.Много ревнува големия явно и не знам до кога ще е така.

Толкова от нас,отиваме да си приберем баткото от ясла.

# 599
Тина, за "Аз мога повече" - най-вероятно от началото на октомври ще започне приема на документи, после се чака за одобрение. До колкото разбрах доста се чака Rolling Eyes. Аз съм се наточила на един Графичен дизайн - дистанционно Crazy. Програмата е удължена до август 2014г. Тези, които ходят сега на курс, май са чакащите от миналата година Whistling

Общи условия

Активация на акаунт