Ваче, сетих се за дюлята. Май ще взема да направя.
Теди, дано ви размине наистина заразата

Ох този бой. Днес Йоана изяде 2-3 шамара по дупето, защото вече не издържах. Стана ненаспала се, мрънка, като я сложа да спи пищи, като че ли я коля. Като я оставя да ирае ходи и се спъва, пада, реве
Накрая я шляпнах, естесвено не помогна, разревах се и отидох на фризьор. На обяд спа само час и нещо, но пък сега си легна рано - вече спи. Мисля, че вече тотално ще ги откажа пошляпванията. Лошото е, че съм много преуморена и имам нужда от сън........Иначе забележка на никого не смея да направя за нищо, обаче на мен много хора ми дават акъл, а аз все си трая, т.е. много ми се иска да отрежа грубо някого, но не смя. Ама защо имам куче при детето, ама защо това, защо онова. Честно ама вече ми писна. Преди седмица бях пуснала Йоана да скача на един батут. Една майка реши да завържем разговор - ходи ли детето на ясла. Като казах, че не ходи ми дръпна една лекция, как едва ли не лишавам детето си от тази екстра. Не съм против яслите, но като мога да се възползвам от тази баба, що пък не. И като цяло да ви кажа избягвам градинките. Събирам се с 1-2 мами и с мои приятелки. Та ей такива неща, поне се наоплаках.
Чин, тази баба какво иска от детето. Ох аман от такива.
Роси, стискам палци.

След седмица се обадиха, че пак работят. След този случай прекратихме работата си с тях. Лично според мен най-голям контрол има в държавната.
Тези дни ще пътувам до Варна, но после ще се обадя да се видим

Моето жабче и то празнува!Честито и на Надето,на нейната сладка Софи( ще имате двоен празник!) , и на Зверчето!
Бащата беше някъв тапир,след като стоеше безучастно и гледаше тази "майка" как тормози и обижда детето им. А не бяха цигани! През цялото време си представях как срещам отново тази жена,но този път сама и я пребивам от бой,колкото и невъзможно да е. Това не са родители,това не са хора.Тогава разбрах колко безпомощен може да си,дори и да искаш да помогнеш,стана ми жал за милото дете.... 
. Вече е човече

, сега ще търся