Юни 2011

• 39 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ани, и аз не бях чувала за компоти от грозде, но иначе щеше да се развали. Ще ти кажа как са станали като стинем до тях.

Ваче, сетих се за дюлята. Май ще взема да направя.

Теди, дано ви размине наистина заразата  Praynig

Ох този бой. Днес Йоана изяде 2-3 шамара по дупето, защото вече не издържах. Стана ненаспала се, мрънка, като я сложа да спи пищи, като че ли я коля. Като я оставя да ирае ходи и се спъва, пада, реве  Whistling Накрая я шляпнах, естесвено не помогна, разревах се и отидох на фризьор. На обяд спа само час и нещо, но пък сега си легна рано - вече спи. Мисля, че вече тотално ще ги откажа пошляпванията. Лошото е, че съм много преуморена и имам нужда от сън........

Иначе забележка на никого не смея да направя за нищо, обаче на мен много хора ми дават акъл, а аз все си трая, т.е. много ми се иска да отрежа грубо някого, но не смя. Ама защо имам куче при детето, ама защо това, защо онова. Честно ама вече ми писна. Преди седмица бях пуснала Йоана да скача на един батут. Една майка реши да завържем разговор - ходи ли детето на ясла. Като казах, че не ходи ми дръпна една лекция, как едва ли не лишавам детето си от тази екстра. Не съм против яслите, но като мога да се възползвам от тази баба, що пък не. И като цяло да ви кажа избягвам градинките. Събирам се с 1-2 мами и с мои приятелки. Та ей такива неща, поне се наоплаках.

Чин, тази баба какво иска от детето. Ох аман от такива.

Роси, стискам  палци.

# 571
За шамарчетата да пиша и аз... Йосиф още не съм го пляскала. Малки са според мен. Косьо до 3 години съм го шамаросвала броени пъти и после все съм съжалявала. Признавам си, че е било в момент, когато нещо друго ме е изнервило и той го е отнесъл  Confused Сега обаче ме дразни целенасочено и много викам и шамаросвам. Предполагам, че всичко останало също ме доизнервя, но и той прекалява
Гледам да не се намесвам на други хора, но помня в една градинка - гледачка хранеше детенцето и понеже пипаше и се цапаше с храната му върза ръцете с колана на количката и само се караше. Помолих я да се успокои малко и разгласих на всички познати в градинката да я гледат и да кажат на родителите  Crossing Arms
За детските кухни... ние работим с няколко частни. Миналото лято от едната се обадиха, че са минали проверка от ХЕИ и са им затворили кухнята за месец за нещо си Sick След седмица се обадиха, че пак работят. След този случай прекратихме работата си с тях. Лично според мен най-голям контрол има в държавната.
Rosy стискам палци да е нещо моментно и да нямаш повече притеснения
avgusta21  Hug Тези дни ще пътувам до Варна, но после ще се обадя да се видим  Whistling

# 572
Здравейте!

На мен днес ми се наложи да мина през работа, и след като ме взе ММ заби към Варна и изкарахме деня в МОЛа. Накупихме си дрехи за идния сезон, за първи път пуснахме Иван сам на кино.

Чинче, за какво се ползва тоя компот от дренки. Ние имаме една дренка в двора, но не смея да я погледна и само привиквам комшиите да си берат.

Роси, стискам палци бебчо да се задържи!  Hug Късмет, мила!

Днес на Никола цял ден му сълзи едното око. Сутринта счупи една стъклена купичка и много ме е страх да не е влязло стъкълце. Ако и утре е така ще го водя на лекар.

# 573
Чинче, за какво се ползва тоя компот от дренки. Ние имаме една дренка в двора, но не смея да я погледна и само привиквам комшиите да си берат.

при разстройство много помага компот от дренки. А и е много вкусен- леко натрапчив и кисел.

Роси, ако ЧХГ-то се удвои, значи всичко е наред и ембриончето се развива добре. Стискам палци и ще чакам да пишеш.

Деси, хубаво си направила, мисля утре и аз да си подаря един фризьор или поне маникюр, че нещо много ме стяга шапката напоследък.

# 574
Добро утро рано рано,
нещо не ме хваща сън,позагубих се ,но просто стягаме багажа на ММ и ми е тегаво !
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ ,много късмет и успехи в училище ,а на мамите много търпение желая!
Ваче,специално на теб успех ти желая в завръщането на работа ,на Саша в училище и на Рали бързо свикване на яслата! Hug
Ани2,благодаря ти мила за думите ,но съм по-добра домакиня в чистенето отколкото в готвенето! Embarassed Сготвих й ,но пак отказва да хапва! Вчера видях 8ми избил зъб,дано да е заради това! Praynig
Августа ,бързичко да се оправя малчо,както ти е казала Чин май всички го изкарахме този летен вирус! Hug
Деска,браво за компотите ,аз нищо не правя ,добре че са свеки и майка ,че съм скарана със зимнината ! И честита ти прическа ,знам колко добре се отразява на самочувствието ни женско! Hug
Роси ,дано всичко е ОК мила,вярвам,че ще е !Пиши как е минало! Hug
Ани,супер за новите дрешки ,и аз трябва да направя това нещо ,че ме завари сезона неподготвена ,но как ще стане сега ,когато съм сама  newsm78
Вчера ходихме малко на разходка до Бачковския манастир да запалим по свещ ,ММ настоя ,този път е доста неспокоен и дори леко изнервен ,криво му е ,че няма да е с нас ,но просто няма как!
Дара събота получи доста подаръци от брат ми ,та поне няма да я мисля ,има якета зимни ,няколко екипчета и горе -долу е стегната за новия сезон!
Хубав ден ,мамита!

# 575
Здравейте,драги!
1во Честит имен ден на всички,носещи името София, Вяра,Надежда и Любов!   bouquet Моето жабче и то празнува!Честито и на Надето,на нейната сладка Софи( ще имате двоен празник!) , и на Зверчето!
Честит 1ви учебен ден на учениците!Много шестички да имат!  Hug

Чин,айде официално - честито момченце!Много е готин,гледах го във Фб! Иначе ако прилича на баща си,ще е супер контраста между Нико и него  Hug Вече мислила ли си за име?

Ичка,за колко време ще оставаш сама?Сигурно е кофти,дано да е за кратко!

Ох,това за ДК си е направо страашно!  Shocked Аз откакто спрях нашата,Надя вече не е имала разтройство.Не знам дали е съвпадение или не,но е факт!

Роси,дано се развие все пак  Praynig

За тормоза от родители над деца и аз имам пресен случай от това лято и никога няма да го забравя! Разхождам се с количката и виждам един баща държи едно момиченце на около 2г и нещо,то неистово реве,зад него върви майката,която отвреме на време заставаше редом до тях и започваше да дърпа крака на детето,или го щипеше или го удряше и нареждаше на мъжа си: Виж я ТАЯ,не мога да я понасям,гледаш ли я как напук ми прави,само като ме види и почва да реве...после се обръщаше към момиченцето и на него говореше: ей,изрод,спри да ревеш,идиотке...  #Crazy Бащата беше някъв тапир,след като стоеше безучастно и гледаше тази "майка" как тормози и обижда детето им. А не бяха цигани! През цялото време си представях как срещам отново тази жена,но този път сама и я пребивам от бой,колкото и невъзможно да е. Това не са родители,това не са хора.Тогава разбрах колко безпомощен може да си,дори и да искаш да помогнеш,стана ми жал за милото дете....

Извинете ако пропускам нещо,после ще се включа адекватно,че Надя се събуди!  Hug

# 576
Добър ден!

Позагубихме се няколко дни,но искам да Ви кажа,че не ми се пишеше и четеше никак...Преди 5 месеца блъснаха управителката ни на единия офис и колата,която караше не ставаше за нищо.Добре,че на жената освен уплахата друго ѝ нямаше.Купихме нова кола и в събота блъснаха момчето,което разкарва пратките.Добре е и той,но колата също никак не е добре.Сега чакаме да дойдат да опишат щетите и да решим дали ще се купува нова или ще се прави тази.....Мим иска да правим курбан,защото миналата година на същото място са ударили предишната кола и се притеснява вече доста.  ooooh!

Честит първи учебен ден на всички започващи днес училище или ясла!   bouquet

Моят братовчед и той днес празнува първият си учебен ден,но как е минало....ревал е през цялото време,скрил се е и дори не е разбрал кога е свършило.Ще ходя сега да го видя и да поговоря с него,че майка му и баща му са се видяли в ужас.

Днес е хубав празник също-Честито на всички,които празнуват Вяра,Надежда и Любов!  Hug  Не изреждам по именно,за да не забравя някой.

Ставам,че Краси е ужасно кисел днес и реве за щяло и нещяло.
Хубав ден!

# 577
Честит имен ден от мен на всички именници!

Момичета, мерси за коментарите! Много ми бяха полезни- аз съм с цикъл от 40-тия ден след раждането, така че не се е нормализирал и няма да чакам повече...

Баба е много зле и няма да се оправи....

РОСИ, дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

ЧИН, браво!

# 578
Здравейте Hug

Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet, честит празник на всички софийски мами и хлапета  bouquet, и честит първи учебен ден на учениците  bouquet
Августа, добре завърнала се Hug

Чин, колко е голямо вече бебчето! Heart Eyes. Вече е човече Heart Eyes

Роси, дано всичко е наред с бебчето Praynig Ще чакаме хубави новини Hug. Щом не те е боляло може да караш цветна. Аз преди мислех цветната за градска легенда, но вече познавам три съвсем нормални момчета родени така и едното е ММ, второто е племенника му.

Кити Sad Hug

Тина, аз съм чувала че някои хора си освещават колите, но не знам подробности Peace

Чудех се нещо, ще споделя - може някой случайно да знае. ММ кандидатства за работа в чужбина, а вчера един негов приятел го помолил да му стане свидетел на бракоразводно дело. Ако се съгласи и делото се проточи, и ако евентуално получи работата, дали няма да му направят проблем. Казвали са ми, че по наказателни дела глобяват неявилите се свидетели и ги закарват принудително Rolling Eyes. Аз за сега му казах нищо да не отговаря и може би няма да се съгласи, ако има вероятност да му попречи на заминаването newsm78.
Исках да си задам въпроса във форума, а не знам в кой раздел Crazy, сега ще търся Crazy

# 579
Кити, много съжалявам за баба ти, кураж мила Sad

Тина, какъв е този карък бе, добре, че хората са добре, но все пак егати странните съвпадения! И после как да не сме фаталисти?!?! Всичко ще се оправи, сигурна съм, не ви пречи курбан да си направите.

Дидолинката, честит ви имен ден, да ти е живо и здраво Надето, и вие покрай нея Simple Smile

Чинче, супер е бебе номер 2, Слав ще е доволен, сигуна съм. Мъжете обичат, когато децата приличат на тях. Сакън да не би да са на друг татко...хихи

Деска, браво за зимнината Simple Smile

Ичка, за колко време заминава мъжлето? Дано бързичко ти мине това време, тя малката ще ти създава работа достатъчно, та да не мислиш много, но все пак.....

Ани, как е гърба?  честити ви покупки Simple Smile

Ние с Емо днес изпратихме ученичката, той беше постоянно в локвите по двора. Не се спира това дете, не знам просто ако се задържи тази бременност, ще е голям боец това бебе.....

Ирето, благодаря ти за подкрепата. Дано има късмет малката шушулка. За въпроса ти, не вярвям да има проблем, по-скоро дали няма да им спъне делото ако го няма, а им трябва  newsm78

# 580
Почерпка от мен и Софито за днешния ни празник...

честито и на останалите именници.  bouquet честито на Надето на Дидолинка. Hug Heart Eyes Жива и здеава да ти е малката сладурана. Hug

# 581
Здравейте.

Честити именни дни на Надето (Зверчето), на мъничкото Наде на Дидолинка, на София на Августа, София на Накри и на всички, които забравям без да искам. Да сте живи и здрави... Simple Smile

Честит и първи учебен ден на всички батковци и каки. Да я изкарат неусетно тази учебна година..

Дидолинка, ох, пак сме на стария спор с имената. Отлагахме докато разберем със сигурност какво ще е, но сега пак се започна със споровете. Той отново държи да е Георги, аз Борис, а трети вариант нямаме. Разбирам, че баща му не е добре, че ще наследи изцяло името му и т.н. но не знам дали мога да направя подобна жертва.

Тина, направете курбан. Нищо не губите. Инциденти се случват, но все пак 2 за година..

Роси, пиши днес какво е станало с изследването.  Hug

Ичка, нормално е да му е мъчно. Много е трудно с разделите. Слав не  е в командировка, но последните 3 дни не е виждал Нико за повече от половин час. Когато той се прибере от работа- Нико спи. Когато излиза за работа- пак спи.

Нико постоянно ходи и повтаря "тати", носи ми негови фанелки и вика: "нямааа", вчера застана пред телевизора, целуваше го и викаше пак "тати" на един младеж по телевизора, който приличаше малко на Слав. Simple Smile  Говори по телефона с него.. вика " Алоо, тати.... айдеееее", взима снимки и го сочи... трудно е, но няма как. Като се замисля колко е привързан към баща си, а грижите полагам аз, честно казано малко ревнувам. Сега с две момчета ще ги води я на тенис, на сноуборд, я на уейкборд, пък аз... ще си кукам самичка.. ама стига с лиричните отклонения Simple Smile  Laughing

за дрехите- на Нико всичко му е малко от пролетта. Дънки, блузки.. аз по принцип не купувам по-големи дрехи и сега го е закъсал. Купих онзи ден едни дънки и две блузки, но ще трябва по-сериозно да обиколя за дрешки.
За мен- няма, то какво да си купя сега...  Rolling Eyes

# 582
  • София
Здравейте!

Честит празник, на всички имащи повод днес!  bouquet

Роси, много стиснати палци и от мен, миличка Hug  И аз си помислих същото като Ирето, когато прочетох, надявам се всичко да е наред Praynig

кити Sad Hug

чинче, Георги е чудесно българско име, но е най-добре ти да си прецениш дали искаш да направиш компромис.  Може би ако е наистина важно за него си струва да отстъпиш...

Тина, ужасно съвпадение Confused

Аз отидох на фирменото парти и си прекарах много добре.  Видях се с най-близката си приятелка, поговорих с колегите, позабавлявах се.  Моите хора вкъщи също са се справили добре, всичко е било наред.  Благодаря на всички, които ми дадоха кураж Hug

# 583
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи!!! Живи и здрави бъдете!  Hug Hug Hug

Ние открихме учебната година. Сега предстои подвързване на учебници и започва голямото учене...  Crazy

# 584
Честит празник на всички , които празнуват днес - именници, ученици ,първолаци, учители! По вода да ви върви!

Кити, много тъжно звучи това за баба ти!

Ире, попитай в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360412.0;topicseen
Аз съм била свидетел по бракоразводно дело, но никой не ме е насивал да се явявам там. Дори никой от съда не ме е търсил, а приятелката ми се обаждаше да ми каже като им насрочат дата. Но все пак Кити може да се изкаже най компетентно по въпроса.

Роси, благодаря че питаш. Все си боли, въпреки че пия витамините, но аз и не очаквам от тях да ми мине. Трябва да намеря време тези дни да отида до ЛЛ и да поискам направление.

Общи условия

Активация на акаунт