Роси,първо съжалявам мила ,но Господ си знае ,просто не е било писано сега!А за развитието на нещата днес чудесно е ,ако нещата са така ,както ги описваш!

Хелънчее,със зетчето сме значи с едни мерки!
Ваче,ще го запомня аз този сироп! Дано Рали се справи бързо с вируса!
Ние днес въпреки вятъра се разходихме ,огъната с дъждобрана ,но то към 12ч. си беше ок тук !Има новости днес при нас ,които дано запази!
Вече 2 пъти ми казва продължително Мамооо ,но подобно на викане и я слагам на гърнето и се изаква ,аз ей този сигнал искам да започне да дава ,да показва!
А и за първа нощ се наспах-спа от 21.30 ч до 5ч. плътно в кошарата ,което при нас си е просто бонусче!Дано не ми го върне тази нощ !Искаше в 11ч. да заспи ,но успях да я задържа ,та сигурно към 14ч. ще заспи !Тина,дано нещата с твоите познати се развият по най-благоприятния начин!
Чинче,как си ,видях ,че си схваната нещо

Накриии,и тук Ч.Р.Д мила ,жива и здрава и все така прекрасна и младаааа!
Хубав ден засега !
Ако е така както казваш, значи детето може да пипне рубеола преди да е изградило имунитет от ваксината, нищо повече. Постваксиналните реакции поне доколкото аз знам се дължат на чуждия белтък или на химиите, с които се консервират ваксините. На Саша са слагали Тримовакс. Никога не съм чувала някое дете да е реагирало на тази ваксина, за разлика от пневмококовата например. 

Той имунитета е отговорен за много неща, вкл. за онкологичните заболявания, така че е необходими да се стимулира. Тя имунната система си работи, ти само й помагаш. Сиропа е този
Добре поне, че се чистиш сама.
. Мъкне един редичък пълнеж на памперса от сигурно две-три седмици. Температура от зъби не е вдигал, само @кото променя, в най-тежките ситуации подсичане и малко воднисти сополки. Страх ме е да се хваля
. Освен че бях със всички екстри за нея, тези пъпки навсякъде бяха ужасни. Тези в гърлото, по езика и между краката
бяха изключително болезнени, въобще не можех да се храня, да не говорим, че не можехме да се "видим" с гаджето
. За мен е вярно, че колкото по-малък си - толкова по-леко минават.
Къде се изгуби, заминахте ли си вече?