Юни 2011

• 39 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Привет, Дами! Simple Smile

Силве, видях, че Мати е прескочила кошарката. И Кали вече прескача дървената кошара, което ме уплаши и мен, защото си мислех, че там е на сигурно място. Опитва се да прескача и подвижната, ама там платът засега поддава под крачетата и засега не може да се захване хубаво с крака за ръба, за да се прехвърли - та засега сигурно въдворяване вече ми осигурява само подвижната кошара. Мислех да вземам едни удължители за стена на кошара - така детето не може да се хване за ръба и да се изтегли, ама ми се виждат несигурни и се отказах. И аз мисля, че е рано за махане на решетката - може да се махне, ако го следиш постоянно, докато спи - иначе - не знаеш къде ще отиде и какво ще направи, ако стане и слезе.

# 76
Добро утро(или добър ден май..)!

Зверче,Ваче,да са живи и здрави бебчетата! HugГеорги,3.600-точно като моя юнак! Laughing

Чин,как е Слав?Това лято един младеж падна пред мен по същият начин... ConfusedМисля,че не е ненормално,че е отслабнал малко при обстоятелствата,които изброи,щом и не яде много.Ако се притесняваш питай педи.А иначе-не го сравнявай!

Мама Звярка,мисля,че много добре звучи!Ако е имало нещо-добре наваксва.Аз също мисля,че е това,че още не ходи съвсем самостоятелно също е нормално! PeaceСтрахотно е и това,че се чувства добре с жената!Дай боже да продължава така и да си спокойна в работата! Hug

За леглата и решетките-май е малко раничко да ги махаме. newsm78Но Ваче е права,че не можеш да я оставиш,защото пак ще я прескочи. ConfusedНезнам какво да те посъветвам...На  Софи я махнах май към годинка и 8 мес.и всяка вечер я намирах да виси с главата(буквално) или краката от леглото,паднала и спяща на възглавниците,които бях подредила на земята...Но не ми се рискуваше да прескача през подвижната решетка и да тупне от по-високо,та затова...Даже понякога ми беше много смешно в какви пози я заварвам.

Оставям вим,че ММ иска да се разходим  до Деветашката пещера и Ловеч.Хубав ден!  bouquet

# 77
Ами,току що паднааааа...Ужас!
Махнах матрака засега,та да видим какво решение да измислим. Twisted Evil Shocked

# 78
Чета ви за кошарките и решетките. Никола може да се каже че от доста време е без решетка, защото спи на спалнята до мен. И макар да го слагам по средата на леглото, той отива да спи в края и то където са ми краката. Ми там му е удобно на човека. Не е падал, явно гледа до къде отива. Сутрин като стане, си слиза от леглото и идва при нас. Много ми се сладък - едно дребно човече влиза съненичко в хола.
Вечер заспива в кошарата си. Тя е с  асансьорните решетки. Смъкнала съм я до долу и като се изправи му е до кръста. През нощта се буди и ме вика да го взема.
Изобщо никакви мерки за безопасност. Така ми се струва че сам свикна да се пази. Все пак си има инстинкт за самосъхранение. С Иван като се сетя - слагах допълнителна преграда по висока, след като заспи и като се събуди и като види как съм го окошарила - рееев! Накрая и на него му махнах половината решетка да си слиза от там. Но Никола от малък ми се вижда по самостоятелен.

Силве, щом успява да се набере в тази сгъваемата кошара, сменяй вече леглото. То без дюшек само на плата ли отдолу ще стои!? Опасна Матейка. Никола не би успял да се набере през сгъваемата кошара; дори и както съм я напълнила с топки.

# 79
Леле, Силве! Дано й няма нищо на Мати!  Praynig Hug  Да махнеш матрака не е решение. При нас, когато е с матрак, решетката е около 60 см висока, без матрак - 70. И пак се набира с крака и ръце - те се покатерват с крака през ръба и се прехвърлят. Не я оставяй сама в тази кошара засега!

# 80
  • София
Ами,току що паднааааа...Ужас!
Махнах матрака засега,та да видим какво решение да измислим. Twisted Evil Shocked

Еее, Силве... много неприятно  Tired Сменяй леглото. Разбирам тревогите ти, обаче тя рано или късно ще спи без решетка. Така или иначе в стаята ви трябва да е обезопасено. Ралито тия 2-3 нощи спи при мен. Сутрин се събужда и аз съм още полусънена. Тя слиза от леглото и почва да вади разни неща от чанти, гардероба и пр  Crazy Според мен това е по-добрият вариант, отколкото да тупне лошо  Tired Рали вдига крак на таблата на спалнята, но кошарата чиполино абсурд да прескочи. Тя си подава само главата от нея. Има малко матраче на дъното. Ани е права, че децата се учат постепенно. На нея сега й е възбудено любопитството и няма да спре да прескача, а напротив. Аз не помня кога махнах на Саша решетките, но на година и 3 месеца в яслата спеше на нормално легло без решетки  Wink

# 81
Здравейте.

Силве, как е Матея?
За триколката- не искам комбинирана, защото искам да му вземем колело без педали- така се научават по-лесно да пазят равновесие. Така, че това чудо ще го ползваме много малко.

Ани, гледах я тази в интернет. Ходих и до Вис Виталис, от дървена по-дървена и нагоре... как може такива боклуци да правят.

Августа, Слав е като нов вече, виждат му се раните по лицето, но не е толкова подут и отекъл.  Hug

За кошарата- аз споменах в групата, че много се чудя какво да правя. За сега не е правил опити да се катери, но матрака му е на едно ниво, т.е само решетката му е асансьорна.
Всеки случай не ми се купува още една кошара, какво ще ги правя 3?  Thinking

Тази седмица ми се очертава много  Crazy Трябва да ходя на преглед, да водя Нико на ваксина и изследвания, защото Загорчето отново се изложи нещо и да пътувам за мама. В крайна сметка Слав заминава...

# 82
Дааа, колелото без педали е много добро!  Peace И ние си мислим за такова по нататък!  Wink

И Никола днес е с Т. И той да не остане по назад. Дано утре да е спаднала! Сега я мерих 38.1

# 83
Да се включа,докато Мати спи.

Ваче,пак кошара искам ,но с по-високи решетки.То моя дзвер само така мога да укротя.Няма страх от нищо,мята се с главата напред във всякакви ситуации,което си го обяснявам с "просто такъв характер" или ,че е още прекалено малка за трезва мисъл в главата.И в двата случая обаче ми търябва нещо "сейфти".Ето сега съм я оставила в кошарата да пие мляко и да спи.Има и дни ,в които се върти по половин час преди да заспи.Чопли си нещо,играе с играчки и така.Сега не си го представям от свикнато да заспива само дете зорлем да я приспивам аз и да си утежнявам живота.Пфууу,лоша мама...

Чинче,успех на прегледа днес.Матея е добре,защото е паднала на мекичко.Добре,че се бяхме подготвили за такъв вариант и бяхме подложили дебел китеник(халище,губер) пред леглото.

Вчудатих Wink се какво да готвя за това дете.Не иска и не иска да яде.Да идва септември да яде от кухнята,че... Crazy

Аааа,та така решихме да поръчаме да ни изработят кошарка,защото по магазините са стандартни и не ни вършат работа.Това  измислихме с мм. Peace

Айде чао ,после пак...ама най-добре да се поспра ,че през пост съм аз Embarassed

# 84
Хайде и аз да се включа през пост!

Силве, в никакъв случай няма да отучваш научено дете да заспива само. Най добре е кошара по поръчка. Дано Марея да си я хареса и пак да си заспива сама там.

Иве, какво стана с апартамента, който свекърите искаха да ви купят? Отказахте ли се от това предложение?

Силве, аз съм ги подкарала от тук подред: http://recepti.eu/bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8.html?catid=7
Никола ги харесва.

# 85
Зравейте!

Силве,добро решение сте измислили.Направете я и малко по-голяма от нормалното-ще може да си спи в нея до по късно. PeaceМного искам да я видя тази Матея на живо.Откакто се е родила и качваше снимки в албума ми е фаворитка.Напомняше ми на Софи като бебе. Blush
За храната-и на мен ми е тегаво измислянето... Rolling Eyes

Ани,дано не е нещо сериозно и не вдига повече Т. Hug

Чин,ти какво ще правиш докато го няма? ConfusedЕее,как е Чехъла щях да питам...

За разходката ни вчера-беше много хубаво!В самата пещера не можеше да се влиза,но отпред мястото е невероятно красиво и сякаш има някаква енергия в него. CrazyВ Ловеч също беше много хубаво,даже решихме да отидем спецално някой път и да преспим там.
Хелън,мислех си за теб като гледах табелките за Плевен и колко близо е.Като се организираме за преспиване там ще се видим ако искаш.Не се ядосвай,че е останало за края на август,защото сега е мор там,а малчо ще го видиш скоро! Hug

Момичета,пуснах ви по една покана за приятелство във фейса.

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 14:17 от avgusta21

# 86
  • София
Ваче,пак кошара искам ,но с по-високи решетки.То моя дзвер само така мога да укротя.Няма страх от нищо,мята се с главата напред във всякакви ситуации,което си го обяснявам с "просто такъв характер" или ,че е още прекалено малка за трезва мисъл в главата.И в двата случая обаче ми търябва нещо "сейфти"

Силве, сейфти е без решетка  Grinning За какво ти е още една кошара? След няколко месеца ще я махнеш. Според мен изобщо няма смисъл, защото колкото и висока да е решетката Мати ще намери начин да я прескочи и ще падне от по-високо. Знам, че това, което пиша напълно противоречи на мислите ти, но помисли все пак. В един момент няма място където да я оставиш на спокойствие, това е!

# 87
Здравейте,
зъвърнахме се ,прекрасно беше ,Дара уверено проходи ,но вкъщи и навън не иска -повече пълзи! Странно ,но там в хотела вървеше много ,а тук в нас трябва да я подлъжем,но другата седмица ще правим прощъпулник!
Имаме си и 4то зъбче ! Hug
Хелънче,видях го милинкия ,много ми стана криво ! А Дара не иска да се пуска навън и силно ме държи за ръка!
За кошарите -ми ние сме сложили възглавниците от холния диван под кошарата -ако ще пада да е тям! Laughing
Ставам мамита ,утре повече!

# 88
Здравейте.

Силве, вторник съм на преглед Wink

Августа, не питай, че ми е болна тема,а тук не искам да коментирам...
Ще се прибера при мама, пък дано там се чувствам по-добре и си почина. Много ми дойдоха тези командировки. И той ми липсва и с детето трудно се оправям..

Ние пък днес пукахме от жега в София. Ходихме на София диша, но такава навалица, такова чудо....  Rolling Eyes

# 89
Здравейте!

Ичка, добре се разнообразявате вие!  Peace

Температурата на Никола май ще се окаже че е от зъби. Цял ден си я поддържа и все още е с Т, но такива лиги точи, от бебе не съм го виждала така.

Ние днес се разходихме до Варна. Иначе е много жизнен и доста играе.

Общи условия

Активация на акаунт