Ин витро- клиника Селена №5

• 45 399
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Късмет и успешен старт Анджи. Аз не съм била на гонал и немога да ти кажа. Ще се справите сд инжекцията. Ти при кой доктор беше?
Късмет на всички момичета Praynig

# 466
Мерси Ивче,
при д-р Ставрев съм. Това ще е втория ни опит.

# 467
Честито и от мен, Белоснежка!  bouquet Да растат здрави и щастливи малките сладури!

andji7000, аз също бях на на Гонал Ф.- 8 дни стимулация! Успех!

# 468
Благодаря ти george_80.  Hug И аз имах спомен от четеното във форумите, че е някъде 8-9 дни, но исках да се консултирам с вас, които скоро сте минали по този път.

# 469
Честито на мама Белоснежка!   bouquet   bouquet   bouquet
Дано всички изпитаме нейното щастие!

# 470
Честито мамо Белоснежке!Да са ви живи и здрави момченцата!На теб бързо възстановяване.
Анджи,успех .Аз бях на Гонал и Меногон ,стимулацията ми беше 10дни.

# 471
Искам да Ви споделя , че днес повторих изследването си на ЦРП и резултата е 4,06 при граница 5. Така и не започнах АБ. Може би е бил грешен резултата  Thinking

# 472
Моята стимулация с Гонал беше 9 дни. Явно на всички ни е била по-късичка Simple Smile
Успех!   bouquet

# 473
Честито и от мен на Белоснежка. Нека малките ангелчета да за живи и здрави и много радост да им носят   bouquet Simple Smile.

# 474
Честито на най щастливата мама Белоснежка.Да са и живи и здрави   мъници те. smile3525 newsm44Моита стимулация беше 8 дена.

# 475
 Анджи  моята стимулация беше 10 дни с Гонал Ф , на края включиха и антагонист .
Успех !

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 19:39 от llana

# 476
Благодаря на всички, които се включиха  Hug  Two Hearts
Хубаво е, че ги има форумите, за да си помагаме и вдъхваме надежда едни на други. txtloves

# 477
Хубава щастлива вест за Белоснежка  bouquet Живи и здрави да са им бебоците а скоро и при нас такава радост Praynig
Късмета да е с всички!
Аз започвам с цв снимка и исках да попитам newsm78 веднага ли става ясно какво е там вътре положението newsm78 и може ли ако е вс ОК да се стартира?За замразяването на спермата виждам че едно момиче е обяснило че и при тях е било така значи не е нещо необичайно newsm78

# 478
Честито на мама Белоснежка,да са и живи и здрави малките юнаци!късмет на останалите момичета,дано скоро всички да изпитат нашата радост!

# 479
честито на мама Белоснежка,момченцата са със супер мерки да сте живи и здрави,и най вече много щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт