Ин витро- клиника Селена №5

• 44 576
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Хотел "Афродита" е точно до болницата. Който е ходил знае. Майка ми живее в квартала и не се сещам за друго място за преспиване, да е евтино и близо.  Rolling Eyes Тези изследвания за Спин, Васерман и хепатит, разбирам, че могат да се направят безплатно в някакъв център по сексуално здраве в София. За другите градове май имам някакъв спомен, че в бившето ХЕИ, сега РИОКОЗ ли как го водят, могат да се направят също безплатно, но са анонимни. Ако обясните ситуацията и помолите да ви впишат имената.  Thinking

ИКСИ, ще стискаме палци всичко да стартира благополучно, пък ЗТ не го мисли от сега. Късмет и да си мислиш само хубави неща.....   bouquet

# 736
  • In a surreal moment!
За кариотипа знам , че е така, опасенията ми са дали според стандартите на Селена ще бъдат одобрени нещата ни от МД, защото за 260лв на двамата ще си спя царски в хотела, например.

Chanel* - аз знам, че първата инжекция, от който и да е протокол, трябва да е в рамките на предвидените месеци(6 или12,според заповедта). Дори може блокиращата/първата инжекция да бъде поставена в последния възможен ден от тези месеци и пак се зачита за начало на стимулация. Пункция, оплождане трансфер могат да се след това във времето и се поемат от Фонда както си е предвидено.

Ако, бъркам - поправете ме!

Не е ефтино това Афродита№2 хотелче, другото с №1 е по-поносимо, ама гледам адреса е някъде на друго шосе. Жалко , че няма намаление в цената за пациенти на болницата.
В София имаше програма - Дневен релакс  Mr. Green Wink и всъщност намалението , което дават е по тази тарифа. 30лв за двойна стая с двойно легло + паркинг и всички др. екстри. Излиза по 15 на двамата и ми се виждаше ОК. В Афродита №2 цената е 44лв за двама, 38 за един.  Sad Ще умувам.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 18:56 от ИКСИ

# 737
ИКСИ, все пак ще попитам на място в "Афродита" дали няма някакви отстъпки за пациенти на Селена. Мисля, че ако ползваш хотел на по-отдалечено място, ще имаш допълнителни разходи за билети, щом си без кола, така че нещата се припокриват горе-долу. А и от лятото, постоянно има някакви ремонти в центъра и дори аз вече не знам маршрутите на градския транспорт.

Относно изследванията, аз бях пуснала генетичните за тромбофилия в "Геника". Като пусках имунологичните в Селена, казах че имам генетични и ми ги приспаднаха от цената. Явно бяха включени към имунологичните, както са и хормоните на щитовидната жлеза  Thinking

Сега се сетих за едно хотелче, близо до нас. Но като гледам цените в сайта им, ми се вижда много скъпо. Двойна стая за един човек - 48 лв.  Thinking Иначе може и оттам да се отиде пеша до Селена.

http://www.hotel-bordo.com/indexbg.html

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 23:10 от Chanel*

# 738
  • Пловдив
Хотел "Бордо" идва малко далече. Точно срещу МОЛ Пловдив също има хотел, но предполагам и той ще е по-скъп.  Има и един хотел "Глобус" на "6 Септември" след прелеза......Сега се сетих за опцията, студенските общежития на МУ не могат ли да се ползват срещу заплащане от външни хора. Има телефони за контакти, не пречи да се пита.  Thinking

# 739
Здравейте, аз имам едно притеснение. Хистероскопията ми беше на 01,08 и ме притеснява това, че след седмица ще станат три месеца от нея,и адали не минава много време преди да се започне процедурата. Ако всичко е наред ще започна стимулацията до няколко дни. Мола ви, който е изпадал в подобна ситуация, неса ми сподели. Sad

# 740
привет момичета !
Ивче,  моята  хистероскопия беше  юли  2010 ,  ин витро  порцедурата  е  април 2011 г. ,така че не се притеснявай ,при всеки  е различно . важното  е да  мине стимулацията ,да се  оплодят ембриончетата  и така стъпка по стъпка    до крайния резултат   ......най-прекрасните бебчета.

Тази година и  аз бързах  да започнем стимулация,  пункция  ,но  явно е трябвало да чакам  ,отложиха ми трансфера  , миналия  месец   отново отложихме трансфера  и сега   този месец  отново  започвам  на стартовата права   .

Успех  на ИКСИ, Ивче , Шанел   и  всички  останали момичета  !!!!!!! Hug Hug Praynig

# 741
Здравейте,момичета!На 11 ден от ЗЕТ ЧХГ-177.40,на 14 ден-800.00 Grinning.След няколко дни съм при Ставрев и дано да видим точици.Много късмет на всички и не губете надежди!

# 742
Здравейте,момичета!На 11 ден от ЗЕТ ЧХГ-177.40,на 14 ден-800.00 Grinning.След няколко дни съм при Ставрев и дано да видим точици.Много късмет на всички и не губете надежди!

Честито !

# 743
mil-29, е-хааа, каква чудесна новина!  Grinning Много се пази сега, лека бременност ти желая и ще чакаме да се похвалиш с точица/и!  Hug

llana*, това с отлагането е много неприятно, но няма как понякога. И на мен вече ми идва в повече, но дано поне усилията ни си струват  Grinning Желая ти мнооого късмет и успешен финал!  Hug

# 744
  • UK
Ехаааа  Hug честито   bouquet

# 745

Честито Мил29  , лека  и успешна бременност  миличка !  Hug Praynig ще чакаме да се похвалиш за  сърчицата.

Шанел  наистина  е доста неприятно  това с отлагането  ,но  по-добре така  , да се надяваме  този път  да е успешен ЗЕТ и  да стигнем  до  финала и ние. Hug Praynig

# 746

Честито, mil-29! Само положителни емоции от сега нататък!   bouquet

# 747
 Hugчестито на mil-29.....това е прекрасно и след няколко дни ще чуете най-любимият звук....  Kissing Heart

# 748
mil-29, честито и то мен!

Успех и на останалите момичета!

# 749
момичета, побързах да направя нова темичка, че се притесних от заключването! Заповядайте в новата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684551.new#new....и много късмет!!!

Общи условия

Активация на акаунт