Ин витро- клиника Селена №5

• 44 878
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Момичетата на регистратурата са от 7h до 19h

# 721
милички замисляйте се за нова тема,кой ще я пуска.че ще ни заключат.пожелавам на всички успешни процедури.на мен лаптопа ми е малко не наред и другата седмица съм с нов,така че ако аз ще я пусна ще закъснея.така че давайте. Hug Hug Hug

# 722
  • In a surreal moment!
Ох, аз от превъзбуда ,че започвам пак опит на юруш, не можах да спя цяла нощ  Grinning
Ама съм свежа като салата  Mr. Green Какво нещо  е адреналина...

Макар и в края на темата, ще си задам въпросите ,че да има време да събирам отговори.

1. Къде спите по време на стимулация? Има ли квартири/хотелчета близо до болницата - адреси, телефони, цени. Кой каквото се сети или е чувал да ме ориентира. Много искам да съм близо или поне да има удобен градски транспорт. На удобства не държа, топла водичка да има да се мия, всичко друго не ми е проблем. Миналата година в София бях в роднини. С автобус не беше далеч от клиниката и въпреки това едвам понесях ежедневното пътуване заради якото подуване скоро след началото на стимулацията. Не казвам че и сега ще е така, но ...страхувам се, знам как се влааачех като пребита. За това ми се ще да съм близо, а и да не притеснявам никой от приятелите си.

2. Какви изследвания изискват в Селена да се пуснат за двамата партньори за начало на опит. Каква е горе долу цената на човек. Нямам предвид като първоначални изследвания, а за самия опит когато си по фонда - хормони, спин, хив, и????. Рових , записвах, ама да си проверя, да не съм изтървала нещо.

Благодаря на всички, които ще се отзоват!

Снощи късно говорихме с д-р Топалова. В края на новата седмица ме иска при нея за преглед и уточнения. Следващият МЦ го очаквам около 5-ти ноември, а по следващия МЦ ще прехвърли крайния срок на заповедта. Доц. Тодорова все още не ми е върнала мейла. Мобилният и е изключен и това адски ме притеснява. Без нейната зелена светлина нищо не можем да започнем. Помолила съм приятелка плевенчанка да иде утре в клиниката да попита къде е.
Еййй, хора, така да се надявах, че този опит ще го карам спокойно, ще имам време да обмисля всичко, да направя консултации и с други доктори, ама - тц.... Дано да е за добро... Благодаря на всички, които ми отправят положителната си енергия, много ми вдигате духа!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 11:58 от ИКСИ

# 723
  • UK
Момичетата на регистратурата са от 7h до 19h
Май са и до по-късно или имат дежурни newsm78 аз преди седмица-две звънях доста късно, че имах проблем и ми вдигнаха Crazy
ИКСИ ние нощуваме в един хотел в покрайнините на Пловдив, но ми промотираха един мисля, че се казваше Афродита, 2 стая беше 50 лева на вечер, доколкото разбрах, май е близо до клиниката Peace
А при теб, дано е за добро  Heart Eyes това избързване Hug
Иначе изследванията преди процедура са стандартните Хив, Хепатит и пр.

# 724
  • In a surreal moment!
ИКСИ ние нощуваме в един хотел в покрайнините на Пловдив, но ми промотираха един мисля, че се казваше Афродита, 2 стая беше 50 лева на вечер, доколкото разбрах, май е близо до клиниката Peace
А при теб, дано е за добро  Heart Eyes това избързване Hug
Иначе изследванията преди процедура са стандартните Хив, Хепатит и пр.

Аз ще съм без кола, затова питам за близо или удобен град. трансп.
50лв ...не съм запозната с цените, ама това много ми се вижда, в София спахме в едно хотелче за 30лв като казвахме че сме пациенти на..... Тук няма ли  такова опция?

хехеххе...за това "и пр." питам, щото тези съм си ги отбелязала , да не забравям нещо важно. Мисля във вторник да си ги пусна тук при нас и да ги занеса на докторката в края на седмицата.

# 725
ИКСИ, много се радвам за теб, че стартирате процедурата!  Hug

Аз съм от Пловдив и не съм нощувала на хотел, но точно до Селена има едно хотелче, където остават доста пациенти. Мога да взема информация за цените като ходя в сряда на преглед.

Цитогенетичните изследвания са 130 лв. на човек, серологията беше около 115 лв. на човек. Искаха ми и микробиология и цитонамазка. Също и ПКК си спомням, че правихме преди стимулацията, тя е 5 лв. Да не те подведа без да искам, но мисля, че имаше и 2-3 хормона за около 30-40 лв.

Нека и другите добавят, ако съм пропуснала нещо   bouquet

# 726
  • In a surreal moment!
до Селена има едно хотелче, където остават доста пациенти. Мога да взема информация за цените като ходя в сряда на преглед.

Вземи, моля те, нека съм наясно, пък ще го мислим. Благодаря.

# 727
http://www.afroditabg.com/bg/

Това е сайтът на хотел Афродита - има и цени и телефони

Списъкът с задължителните изследвания:
при жената
серология - 115лв
кръвна група - 10лв
вагинален секрет - 25лв
цервикален секрет - 25лв
цитонамазка - 15лв
цитогенетични - 130лв

при мъжа
серология - 95лв
кръвна група 10лв
актуална спермограма - 80лв
микробиология - 25лв
цитогенетични 130лв

хормони на втори ден от цикъла и преди започване на стимулация - LH, FSH, E2 - 54лв

# 728
  • In a surreal moment!
pi_pi - много ти брагодаря, дала си ми изчерпателна инф-я, благодаря ти за труда.

Тези цитогенетични обаче не са ми познати. Ние пуснахме генетични миналата година след неуспешния опит, в Майчин дом - София, дали за същите става в-с?
Кр. групи имаме. Цитонамазка.... ще си прецени д-р Топалова. Спермограма имаме супер подробна от април месец от Мемориал хоспитал - Истанбул. Дано ни я признаят, че аз такава в БГ не съм виждала, а сме правили доста. Имаме си сериозен мъжки фактор + моите проблеми. Събрали сме се , дет се вика.  Wink

pi_pi - към твоя списък прибавям спин и хив, нали? За двама ни? Или те са го вкл в серологията?

* И последно - докторката ми каза да се видим в края на седмицата. Аз си го изтълкувах по инерция , че става в-с за събота. Сега ми е неудобно да и се обадя да я питам правилно ли съм я разбрала? В събота дали е в болницата, поне до обяд, знаете ли? Че болничните вече са ми проблем, доста ми се събраха тази година.

# 729
Да, в серологията влизат ХИВ, Васерман, Хепатит Б и Ц, хламидия и токсоплазмоза /за жената/.
Цитогенетичните се правят при двамата партньори - прави се анализ на хромозомите.

# 730
Тези цитогенетични обаче не са ми познати. Ние пуснахме генетични миналата година след неуспешния опит, в Майчин дом - София, дали за същите става в-с?
ИКСИ, аз мисля че за същите става въпрос

Спермограма имаме супер подробна от април месец от Мемориал хоспитал - Истанбул. Дано ни я признаят, че аз такава в БГ не съм виждала, а сме правили доста.
Спермограмата държат да е направена в Селена, така че ще трябва да направите /поне на мен ми искаха/
Цитонамазка.... ще си прецени д-р Топалова
цитоназката има срок 6 месеца мисля, така че виж ако е изтекъл 6 месечния срок ще ти трябва нова.
Аз май за това се сещам за сега. И много успех от мен  Hug

# 731
  • UK
до Селена има едно хотелче, където остават доста пациенти. Мога да взема информация за цените като ходя в сряда на преглед.

Вземи, моля те, нека съм наясно, пък ще го мислим. Благодаря.
И аз ще съм много благодарна Heart Eyes ако сложите инфо за хотела в темата   bouquet
Цитогенетичните изследвания са т.нар Кариотип! Анализ на хромозомите Peace ИКСИ предполагам, че са същите от МД, които сте правили, но все пак, погледни на Вашите дали, пише Кариотип, ако -да, то за същите става въпрос! Hug

# 732
  • In a surreal moment!
Кариотип са ,да. Дано минем с тях, че докато ги направим в София големи разправии бяха, мили са ми някак си тия хартийки  Grinning
Абе...каквото такова, ако нещо от това , което имаме върши работа - ок, ако ли не, ще правим на място. Вече нищо не ме впечатлява, обръгнах.  Wink

Да ви споделя, че до трансфер няма как да стигна на този етап. Само стимулираме, пунктираме, оплождаме, ако има какво и замразяваме. Заради диабета не успях да си оперирам появилата се от "оня свят" тръба с хидросалпинкса. Нищо не бих си позволила да трансферирам в матката си към момента.

Във вторник ще поиграя упражнението на лудите да тичам 3 пъти до болницата и ще пусна поне един кръвно захарен профил, да видим как се държи тая пущина. В края на юли беше ок. ТСХ-то тогава беше още височко 2.7, дано и то се е по смъкнало, малко му трябва. Пия по 200мг еутирокс на ден, заради захарта не щеше да спадне.

# 733
  • UK
Кариотипа се изследва еднократно! Там няма как и какво да се промени, както ние заложено, така сме Mr. Green
ИКСИ това е най-удачния вариант за теб, още сутринта, щях да ти кажа, че най-добре ще е при теб също да се направи ЗЕТ, когато всичко си е регулирано откъм диабета и др проблеми, а и клиниката имат огромна успеваемост именно от ЗЕТ, доказателство Heart Eyes са многото лентички на успялите момичета Heart Eyes Стискам палци!   bouquet

# 734
Тъкмо пишех и аз за кариотипа, че не се променя  Mr. Green
Поне генетичните изследвания се правят еднократно  Grinning

За замразения трансфер съм съгласна, че в много случаи е единственият удачен вариант.
ИКСИ, аз доколкото съм запозната, преди изтичането на срока на заповедта, трябва да е направена стимулацията и пункцията. И моята заповед изтича на 21-ви този месец, като се замисля сега...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт