Ин витро- клиника Селена №5

• 44 879
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • In a surreal moment!
Момичета, искам да споделя с вас нещо и да питам има ли друга, на която се е случило същото...!?!?! Вчера правихме цветната снимка и....не ме хвана упойката и...не мога с думи да опиша ужаса от болката, която изпитах.... Cry Cry Cry Целият екип беше меко казано шашнат, но това не попречи да си пуснат контраста и...как съм жива не знам... През цялото време будна и в разговор с докторите...Да, направихме успешно снимката, но...Има ли някой тук във форума, който да е преживял това?!?!!

Аз сама не поисках упойка. Д-р Ненев 2 пъти ме покани , ама аз го играх герой,щото нали нямах тръби(пък се оказа, че си имам една)
Вих като вълк още като сложи спекулума и го помолих поне малко да отпусне болта.
Когато пусна контраста обаче...ми хвръкнаха белтъците като в анимационен филм. Shocked
Важното е, че всичко бързо отминава и сега ми е смешно дори.

В Надежда/Малинов само си мислят , че правят снимки.
Или по-вярно - лъжат ни, че правят нещо, пък то едно - нищо!

Добре,де не разбирам защо те подложиха на тая снимка.Съжалявам,че си преживяла този кошмар-аз също съм без тръби.Та въпроса ми е следния.Нали същия лекар ти е отстранил тръбите?Той е запознат с твоето състояние.Не можеше ли просто да се порови в архивите и да намери епикризата.Тя също щеше да ти свърши работа пред ФАР.

Не си права. Но и аз разсъждавах като теб, та те разбирам. Де да бях с тоз акъл преди 3г....

# 706
нелчо, доктора много добре ми знае състоянието, но една от епикризите от преди десет години е някъде...не знам къде и затова се прави снимка! Това е начина да се докаже пред фонда, че тръбите ги няма...
ИКСИ, не съм си и помисляла, че ще правя снимка без упойка....да, но стана една.... Sad както и да е! Оправям се...Днес съм добре! Чакам другата седмица да започнем подготовката на документите...

# 707
Аз също пожелах Цветната снимка да ми я направят без упойка /в Селена - д-р Матев/, усетих малко болка, но не нетърпима, въпреки че след това се оказа, че имам проблем с тръбите. Сега чакам с нетърпение другия месец, когато ще ми бъде направена първата пункция, тъй като се оказа че този месец ембриолозите ще правят някяква профилактика, точно когато се пада да ми е пункцията. Надявам се всичко да е наред и да бъде успешно.
Пожелавам на всички успех и вяра.

# 708
Боже за какви профилактики става въпрос.Как така, ще чакаш цял месец ли?

# 709
Ембриолозите ще отсъстват в седмицата от 22-ри до 28-ми октомври  Peace

Успех на всички!   bouquet

# 710
 HugИ аз така....цветна снимка без упойка направена от Д-р.Матев....усетих само дискомфорт и напрежение,но не и непоносима болка.За мен Д-р Матев е моят лекар и аз му имам 100% доверие,убедена съм,че декемврийското ин-витро ще ми донесе бебета....

# 711
Точно по Коледа се случват чудеса, сигурна съм че всички ще  имаме успех  Praynig

# 712
Момичета, на всички които очаквате процедура или одобрение пожелавам успех най-сърдечно! Аз силно се надявам, че в края на този месец ще се наредя с номерче и ще чакам и аз... Praynig Hug

# 713
smatche ,Тончева,Морско момиче,Икси,Ивче,ZU-555пожелавам ви успех ,вярвам че тази ще е вашата година,вашата коледа с бебчета в коремчетата Hug Praynig

# 714
тъй като се оказа че този месец ембриолозите ще правят някяква профилактика
ква профилактика ембриолога им от Турция има празник

# 715
момичета да знаете случайно след колко време се издава епикриза за хистероскопия ?
Аз правих преди 3 дни и ми казаха след 10 работни да отида но ми се вижда много време ,а нямам търпение да отида при Ставрев да видим оттук нататък какво ще правим newsm78

# 716
епикризите ги дават след една седмица...твоята сигурно ще е готова към сряда (24.10.2012)

# 717
Благодаря ти ще ида да проверя в сряда  smile3521

# 718
Забравих да попитам нали на регистратурата ще ми е дадат ?Мога ли да отида след работа да е взема  newsm12

# 719
Забравих да попитам нали на регистратурата ще ми е дадат ?Мога ли да отида след работа да е взема  newsm12

Да, може да си я вземеш от регистратурата. Само не си спомням до колко часа са там момичетата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт