Ин витро- клиника Селена №5

• 44 880
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • In a surreal moment!
ИКСИ да те питам нещо: защо сълзи и сополи?!?! Нали не съм натъжила аз обстановката...?!?! Embarassed

Олеее...как може да си го помислиш. Подпираме срока на заповедта, взех от последните с 6месеца. Има голяма вероятност да не ми дадат удължение от още 6м, защото навърших 43г.
Обаждах се във ФАР, нищо определено не могат да ми кажат. Трябва или да рискувам и да подам на риск молба за удължение или въпреки не доброто си здравословно състояние да направя стимулация до 1.12. Имаме и други проблеми от семеен характер...абе, поводи за рев да търсиш при мен. Ти нямаш нищо общо.  Heart Eyes

# 691
Виле, не така душко, обади се на Топалова да обсъдете въпроса, не се коси за срока вариант има и сигурна съм че като го решите с док няма да се притесняваш толкова и захарта ще си трае Peace

# 692
  • In a surreal moment!
Велче, тези дни ще и се обадя, изчаквам мейл от д-р Тодорова. Получих съобщение от представител на ос във фар, че няма да получа удължение, заради навършените 43г.

Гаден късмет ми се падна...оффф..да взема заповед за 6м на 1.06. пък от 06.06. да дават вече за 1г, ама...това е положението...

# 693
айде бе икси. взехме си заповедите в един ден и вече те чакам да почваш  Hug

# 694
  • In a surreal moment!
sigma - диабета ме спъва, кво да направя...оффф...чакам още мейла на д-р Тодорова...

# 695
  • UK
sigma - диабета ме спъва, кво да направя...оффф...чакам още мейла на д-р Тодорова...
[/b] Позвъни и по телефона, малко трудно вдига, но все пак, вдига  Crazy

# 696
Няма значение по какъв фактор кандидатстваш  във ФАР. Сумата, която отпускат е една - 5000лв за инвотро Simple Smile. Ако не изразходваш цялата сума, остатъка пак се връща във ФАР.

# 697
Момичета, искам да споделя с вас нещо и да питам има ли друга, на която се е случило същото...!?!?! Вчера правихме цветната снимка и....не ме хвана упойката и...не мога с думи да опиша ужаса от болката, която изпитах.... Cry Cry Cry Целият екип беше меко казано шашнат, но това не попречи да си пуснат контраста и...как съм жива не знам... През цялото време будна и в разговор с докторите...Да, направихме успешно снимката, но...Има ли някой тук във форума, който да е преживял това?!?!!

# 698
  • Пловдив
 smatche, от това, което чета във форума, единствено в "Селена" задължително правят цветна снимка с упойка. Лекарите в другите клиники, например "Надежда", изобщо не препоръчват упойка и не я прилагат.  Rolling Eyes Предполагам, че не е фатално, но за теб е било безкрайно неприятно да изтърпиш болката. Според мен трябва да се обсъди с анестезиолога и лекаря, каква може да е причината, защото и занапред ще ти се налага да ти се поставя упойка и ако цветната снимка може да мине и без нея, има манипулации, при които ако не те хване упойката......

Почивай си повече днес и утре и да се надяваме, че всичко скоро ще отшуми.  Hug

# 699
razel_dazel, за първи път не ме хваща упойка...Аз съм претърпяла две операции / извънматочна.../ и си мислех, че знам какво ме чака / още повече, че тази упойка е от кратките.../ но се оказа, че тази леката упойка не е за мен... Др. седмица като се видим с доктора ще се обсъди задължително... Почивам си сега...и чета поредните притеснителни коментари за фонда...здравната каса и...(((

# 700
Здравейте, имам въпрос понеже съм забравила как беше. По време на стимулацията освен лекарствата които ни дават от Селена приемахме ли нещо друго. Имам спомен, че имаше някаква по-кратка рецепта от тази след трансфер, но направо съм забравила.Мерси предварително.

# 701
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета и най- накрая дойде и моето време да се включа в темата. Първи опит ми е( мъжки фактор) , стимулацията приключи, но поради висок прогестерон ще имам ЗЕТ. Надявам се на следващия цикъл да започна подготовка  Simple Smile Това е на кратко моята история до момента.

smatche , аз правих цветна снимка в Селена, но по мое желание беше без упойка. Обясниха ми, че болките са големи само ако няма проходимост. На това отдавам причината, че аз не усетих никаква болка. Мисля, че при един по- лек режим ще се възстановиш скоро.

iv4eg по време на моята стимулация не съм вземала нищо, освен инжекциите в клиниката. След пункцията ми изписаха такава "кратка рецепта" с антибиотик против бактериални инфекции.

На всички момичета с тупкащи сърчица в коремите пожелавам лека и безпроблемна бременност, а на останалите, които ходим още по "трънливия път"- успех и силна воля!

# 702
ZU- 555 , аз съм безкрайно изненадана, че болеше толкова много...като се има предвид, че нямам тръби newsm78 newsm78 newsm78 нямам идея изобщо... Имам насрочен час за среща с доктора да говорим...И втора спермограма да правим, че малко фалстарт и там Embarassed И да оформяме документите вече за фонда...и да чакаме Simple Smile

# 703
Добре,де не разбирам защо те подложиха на тая снимка.Съжалявам,че си преживяла този кошмар-аз също съм без тръби.Та въпроса ми е следния.Нали същия лекар ти е отстранил тръбите?Той е запознат с твоето състояние.Не можеше ли просто да се порови в архивите и да намери епикризата.Тя също щеше да ти свърши работа пред ФАР.

# 704
smatche, изгубих броя на спермограмите ни отдавна, но мога да кажа със сигурност, че психологическата бариера е много важна да бъде премината. С всеки следващ път показателите ни бяха все по- добри. За последната даже се шегувах с моето момче, че сигурно е много хубаво в "тайнствената стайчка"   Thinking  Simple Smile Ще се справи и твоето момче.

Общи условия

Активация на акаунт