Ин витро- клиника Селена №5

• 44 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
george_80   Hug Hug благодаря !

# 661
smatche, ttoncheva78 добре дошли  Hug
iv4eg Hug- чудесни новини и все така да продължавате  Praynig
mkton не се притеснявай. Това с високия прогестерон е много често срещано и щом са преценили да се отложи значи така е по-добре.
llana вие до къде сте в момента (мила извинявай, но не съм се връщала много назад в темата).
Lali bali как сте с малката? Сега нямаш време за форуми сигурно, но ще е добре от време на време да наминаваш да ни вдъхваш кураж. Същото се отнася и за другите мамчета Hug
kamito24 сигурно е прекрасно чувството, което изпитваш в момента.Все така да продължават хубавите събития..
Аз от вчера съм със силни болки в бъбреците и стомаха, почти не мога да отида до тоалетната. Снощи беше доста стряскащо. Така ме е страх да не стана нещо на ембриончетата. Моля се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Стискайте ми палци момичета  Praynig  Hug

# 662
andji7000, днес няма ли да отидеш на лекар? Иначе палци стискам много и за всички  Praynig

# 663
Днес съм по-добре, усещам болка, но не е като снощи. Ще изчакам малко...

# 664
andji7000 благодаря за топлото посрещане.../ и аз ти стискам палци всичко да е наред с теб и ембриончетата Praynig/!!! Много се радвам, че има такова място, където мога да кажа всичко по въпроса и да бъда разбрана! Преди да направим крачката към ин витро си мислех, че знам много и съм много смела, но си признавам, че вълнението ме е обзело и се чувствам доста странно! Praynig Като чета коментарите си давам сметка, че покрай положението, в което сме с вас...до раждането на бебчетата ставаме почти доктори...аз тепърва ще се сблъсквам с термини / често съкратени/...и състояния непознати за мен...В сряда правим снимка и спермограма...и като пуснем документите за фонда...ще тръпнем май заедно в очакване...

# 665
smatche, ttoncheva78  хубаво е че се присъединявате към  нашата темичка  , човек като  споделя  се чувства по-спокоен  ,поне аз така  ги усещам нещата.  Успех  Hug Praynig

george_80     как си мила ? стискаме палци  до края  всичко да  е леко и безпроблемно .

iv4eg  миличка  супер нови от теб  ,ще чакаме да  се похвалиш  че си почнала стимулация . 

andji7000   и  от теб ще чакаме  високо  ЧХГ  ,  ако има нещо  което те притеснява  по-добре  звъни на твоя лекар  дори и да е фалшива тревога .  Praynig

Иначе  при мен нещата  засега са в застой  ,  август ми  беше  пункцията  и ме отложи и мен поради висок прогестерон ,  септември започвнахме подготовка  за ЗЕТ  ,но  пак  отложихме  заради  тънка лигавица,сега чакам да ми дойде цикъла  и да ходя  на преглед  ,но  ще се забавя  и доста взех да се притеснявам.

# 666
llana*, а в какво се състои подготовката за ЗЕТ, би ли споделила  Rolling Eyes, че ми е тъмна Индия, а и мен ме чака същото.
Момичета не искам да се оплаквам  Embarassed, но да попитам: нормално ли е 3 ти ден след пункция да продължава да ме боли корема целия от подребрието до ниско долу /и е поддут, и твърд и имам газове постоянни/, не пия никакви обезболяващи издържам на болката.  Hug

# 667
mkton, нормално е да имаш болки след пункция, но само лекар може да прецени дали има нещо притеснително. На мен ми бяха казали да си меря обиколката на корема сутрин и вечер на гладно, и ако расте с 1 см. или повече на ден, веднага да се обадя. Иначе болки имах от средата на стимулацията до 2ри - 3ти ден след пункцията, но леки. Успех ти желая!   bouquet

Успех и на всички останали момичета, които са в процедура или им предстои такава   bouquet
Да не ви изреждам по имена, за да не пропусна някого  Grinning

Моят ЗЕТ се отложи миналия месец, лигавицата беше компактизирала. Дано този месец всичко е наред  Praynig

# 668
Момичета, Никол в момента спи и влизам набързо да кажа поне едно "Привет!".
Относно ЗЕТ: Не трябва да се тревожите, защото моето размразено ембрионче е малка госпожица. Щом има противопоказания за пресен трансфер, не трябва да се бърза. Нещата ще си дойдат постепенно на мястото. Много се радвам за успелите, но ми става мъчно и за тези, чийто опит е бил неуспешен. Никакво отчаяние, обаче! Naughty Хубавите неща тепърва предстоят. Като бременна страдах от безсъние, сърцето ми биеше като лудо по цели нощи, а сега вече си мечтая за малко здрав сън. Това са радостни вълнения и, дай Боже, всяка да ги изпита в най-скоро време!Ставам вече, че работа ме чака. Много  Hug Hug Hug!

# 669
  • In a surreal moment!
mkton по това, което споделяш мисля , че имаш хиперстимулация на яйчниците. 15 яйцеклетки си е сериозна бройка. Аз също бях "плодовита" и имах същите болки, подуване на стомаха, подпиране в ребрата и пикаех по малко  и на често. В клиниката на д-р Стаменов ми поставиха 5 банки калций - 3 преди пункция и 2 след. Д-р Шефкетова ми беше изписала и болкоуспокояващи свещички, еспумизан и ..не помня вече. Състоянието не е безобидно, обади се на лекуващия лекар, чуй какво ще те посъветва и пак пиши.

# 670
lali bali, благодаря ти, че отделяш от малкото си свободно време, за да ни вдъхваш кураж и да споделяш!   bouquet Целувки на Никол!

Само да кажа, че бройката извадени яйцеклетки не е гаранция за наличие на хиперстимулация. И при жени с няколко фоликула само може да се получи. Аз имах 51 яйцеклетки от 66 фоликула, но нямаше хиперстимулация.  Peace

llana*, значи пак се очертава да сме заедно  Grinning И аз си чакам цикъла, за да започна подготовка. Желая ти успешен трансфер!  Hug

# 671
  • UK
И аз стискам палци на всички Praynig Hug
Малко страничен въпрос имам, влизате ли, без проблеми във форума на клиниката? Аз от вчера се опитвам, но не мога да вляза, нещо newsm78

# 672
Малко страничен въпрос имам, влизате ли, без проблеми във форума на клиниката? Аз от вчера се опитвам, но не мога да вляза, нещо newsm78

Тъкмо това мислех да пиша тези дни и все забравям  Mr. Green
И на мен не ми се отваря от около седмица, не знам защо. Изписва някакво съобщение за грешка.

# 673
  • UK

Тъкмо това мислех да пиша тези дни и все забравям  Mr. Green
И на мен не ми се отваря от около седмица, не знам защо. Изписва някакво съобщение за грешка.
[/b]

Аааа ясно, значи грешката, все пак, не е само в моя компютър Mr. Green  bouquet

# 674
Момичета, може ли да ми дадете линк към форума са клиниката?!? Embarassed Не мога да пропусна и аз да съм там... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт