Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове подкрепа и съвети са налични във форума?
Какви са основните проблеми и теми, обсъждани във форума?
Какво обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове подкрепа и съвети са налични във форума?
-
Какви са основните проблеми и теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват здравословни проблеми като диабет тип 2, притеснения относно резултатите от медицински преглед и процедури за зачеване. Други дискусии се въртят около бременността, раждането, процедурите за зачеване и медицинските прегледи с резултати. Участниците също споделят лични преживявания и предоставят взаимна подкрепа един на друг.
-
Какво обсъждат във форума?
-
Какви са резултатите от хистероскопията на Ивче?
-
Какво представлява CRP изследването?

Предстои ми и на мен да правя първо ин витро и предполагам разбирате как се чувствам...Заредена съм положително и знам, че всичко ще е наред, но със сигурност ще имам нужда от подкрепа и ще я търся от вас във всеки един момент. Аз вярвам на доктор Ставрев и знам, че ще направи всичко, което е нужно и когато всичко е наред ще се радвам много да споделя тук с вас щастието си! Предстои ми цветна снимка в сряда и от там оформяне на документи за фонда...Стискайте палци нещата да се подреждат както трябва!
бързам да ви споделя, че днес бяхме на преглед и Ставрев каза, че нещата са супер и да си допия марвелона и ако всичко е наред, на втория ден ще започнем отново със стимулацията
И така, за сега всичко е ок, а и знам, този път ще е моят опит. Докторът като ме видя днес, и ми вика:как си, някакви оплаквания и аз му казах, че съм супер и нямам търпение да започнем, и той ми вика:браво, такъв оптимизъм трябва да има човек. Като ме прегледа също каза, ето заради тази хубава нагласа нещата са много добре.