Ин витро- клиника Селена №5

• 45 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
marina1111 не съм правила редукция,но доколкото знам в 11 седмица се прави,защото Ставрев ми беше предложил на мен,но аз отказах. Hug

# 646
Здравей Марина! И нашите ембриончета бяха 3. На първия преглед се видя само едно, а на следващия и останалите. Сърдечна дейност чухме около 20 ден след положителния тест. Седмицата беше около 6, но не съм много сигурна. За редукцията не се притеснявай. Моята беше точно като влязох в 12г.с. Манипулацията е много кратка, прави се в кабинета където преглежда Ставрев и е с месна упойка за около 5 минути. Процецурата струва около 270/280лв. Изследванията са обикновените, нищо по-специално - само кръвни. Аз ги правих в самия ден на манипулацията. На същия ден вечерта си тръгнах, като пропътувах около 200км. Ако желаеш може да пренощуваш и там - нощувката е включена в цената. Стискам ти палци, макар, че дилемата е много тежка, но мисля, че редукцията е добрия избор. В началото много ми беше мъчно, но вече в тези седмици разбирам, че нямаше да успея да си ги износя, както каза и моя доктор Минев. Успех и ще видиш, че всичко ще мине добре. В най-добрите ръце си! Гушкам те силно и вярвам, че ще успееш да износиш двете си бебенца до финал. Hug Hug Hug Ако имаш други въпроси питай без притеснения.

# 647
Маринче, браво на теб. Цели три бебчета. Не се притснявай, ще чуете сърчица.
Гига, Ками Hug

# 648
  • UK
Ехааа Марина браво на теб, три бебета, това е голямо щастие Hug Ембриоредукцията си има и плсове но и минуси каквото и да решите дано всичко е ОК Praynig  bouquet
Анджи Hug момичета Hug стискам ви палчетата  Hug  bouquet

# 649
Здравейте на всички момичета! Изтекоха ми очите да чета темата...Simple Smile Предстои ми и на мен да правя първо ин витро и предполагам разбирате как се чувствам...Заредена съм положително и знам, че всичко ще е наред, но със сигурност ще имам нужда от подкрепа и ще я търся от вас във всеки един момент. Аз вярвам на доктор Ставрев и знам, че ще направи всичко, което е нужно и когато всичко е наред ще се радвам много да споделя тук с вас щастието си! Предстои ми цветна снимка в сряда и от там оформяне на документи за фонда...Стискайте палци нещата да се подреждат както трябва!

# 650
smatche всичко ще е наред,и ако имаш въпроси ние сме насреща.тука сме за да си помагаме.момичета моите бебчета си растат и имам усещането че ги усещам вече.незнам дали е рано,но явно толкова чакане и да не би да си въобразявам.

# 651
Kamito, благодаря ти! Пожелавам ти безпроблемна бременност!!!  bouquet Цветната снимка малко ме притеснява, но като знам какво ме чака това сигурно ще ми се види нищо...Simple Smile

# 652
Здравейте момичета Grinning бързам да ви споделя, че днес бяхме на преглед и Ставрев каза, че нещата са супер и да си допия марвелона и ако всичко е наред, на втория ден ще започнем отново със стимулацията Heart Eyes И така, за сега всичко е ок, а и знам, този път ще е моят опит. Докторът като ме видя днес, и ми вика:как си, някакви оплаквания и аз му казах, че съм супер и нямам търпение да започнем, и той ми вика:браво, такъв оптимизъм трябва да има човек. Като ме прегледа също каза, ето  заради тази хубава нагласа нещата са много добре.
smatche на теб ти желая успешен старт, и дано винаги си така положитлено настроена и с вяра. Много е важно.
Ками, сигурно е страхотно чувството да усещаш  бебчета в коремчето ти Grinning

# 653
Smatche, и на мен ще ми бъде първи опит за инвитро, пожелавам ти успех, както и на всички други момичета.
Правих изследване за AMH, резултатът е добре и сега чакам да ми дойде цикъла, за да отида на преглед.   

# 654
ttoncheva от сърце ти пожелавам късмет и вяра!!! Вярвам, че всичко ще е ок и ще можем да се похвалим скоро тук с добри новини!!! Heart Eyes

# 655
smatche, както не веднъж сме писали тук, това е най-късметлийската тема и стават много бебета Simple Smile

Ивче, чудесна новина, стискам палци за успешен старт. И е много хубаво, че си положително настроена Simple Smile

ttoncheva78, успех и на теб Simple Smile

Ками, много са вълнуващи моментите, когато разбереш че усещаш бебето, в твоя случай бебетата Simple Smile

# 656
Здравейте момичета, дойде време и аз да споделя: вчера мина и моята пункция / първа/ извадиха 15 бр. яйцеклетки от които 14 годни за оплождане. Днес ще чакам ембриоложката да ми звънне да каже колко от тях са се оплодили  Praynig дано да всичко ОК! За съжаление обаче още вчера ми казаха, че няма да имаме пресен трансфер понеже съм имала завишен прогестерон. Някой има ли с подобен случай? И сега пак чакане, и какво следва хич незнам  Rolling Eyes Как се нормализира този прогестерон? Казаха ми чак след една седмица да отида при Ставрев на преглед.
Успех и стиснати палци на всички момичета  Praynig Hug

# 657
mkton  не се притеснявай мила  и аз бях така  след пункцията  . При мен се получи също висок прогестерон  става  от  стимулацията  , ще си починеш  едни  цикъл  и на следващия ще  се  подготвяш  за ЗЕТ.  Това означава  ,че лигавицата  е станала  доста  дебела   и не  е подходяща  за  бременност  ,така  това е  по-добрия  вариант  да ни отложат. Имаме  много момичета ,които успяха  от ЗЕТ вече  гушкаш своите бебчета  ,така че спокойно  .

# 658
llana*, благодаря ти за отговора и подкрепата  Hug, дано на следващия цикъл всичко да ок и да има трансфер. Току що ми се обади ембриоложката и ми съобщи, че 9 яйчица са се оплодили успешно, но ще ми звънне в понеделник да каже колко се развиват, и колко ще замръзят. Много ми е напрегнато  Rolling Eyes Момичета прегръщам Ви  Hug Hug Hug

# 659
mkton, не се тревожи Hug Както вече съм писала, и аз и мисля, че повечето момичета, с които правихме опитите по едно и също време, а и след нас и 3 момичета, с които се запознах в клиниката и които не пишат тук...абе май 2/3 сме със ЗЕТ заради висок прогестерон. Само търпение и много вяра! Всичко ще е наред и всички ще си имате прекрасни бебчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт