Ин витро- клиника Селена №5

• 45 345
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Честито ти един чифт розови гащи, Ками HugSimple Smile И на мен Ставрев ми казваше със сигурност, че е момиченце, ама на ФМ цъфна пишленце Joy. Но да ни се родят живи и здрави, пък каквото дойде- няма да ги върнем Hug

# 631
момичета едното ми бебче е момиченце,другото се беше обърнало и Ставрев ми каза със сигурност че следващия път ще ми каже със сигурност. Hug Hug Hug

Честито Ками, страхотна новина   bouquet Дано всичко продължи да е наред Hug
Как само си мечтая и аз за такова щастие  Praynig
Пожелавам го на всички  Praynig

# 632
andji7000 и при теб ще дойдат,вярвай в това.да момичета няма значение какви са важното е всичко да е наред.иначе коремчето ехееее расте си,а аз каквато съм клечка 50кг,с това коремче ще съм като паяк,моя мъж така ми вика и се смеем на израза. Hugкиселините са ме почнали,и затова ми каза Талцид да си дъвча.няма начин така ще е ще се топлим цяла зима,и напролет ихууууу Hug Hug Hug

# 633
Благодаря ти, Ками   bouquet
Сигурна съм, че ще се справиш, а мъничетата ще са добре. С такава борбена мама няма как да е иначе.Praynig
Аз вече си прибрах моите 3 мъничета вчера и сега чакам, така се моля поне двечките да си ме харесат и да останат с мама за 9 месеца  Praynig Не са били много добри, но пък аз вярвам и се моля те да са моите бебоци. 

# 634
Ками честити розови гащи мила ! Да се  здрави бебчетата да растат  , мама и тя да  е добре , важното  да се родят живи и здрави .  Лека  бременност до края   Praynig Hug 
Анджи  не се притеснявай поне  едно бебче ще те хареса миличка, но като гледам  последно време  тук  имаме доста близнаци  ,така че и ти може да ни изненадаш  Praynig
 И на мен ми се иска  и аз  вскоро време  да съм  във вашата групичка на бременните мами .

# 635
Ками честито и от мен пожелавам на всички тук резултат като твоя family4
Да ви попитам момичета вие лесно ли се свързвате по телефона със Ставрев ,защото днес цял ден му звъня но неуспешно newsm45 ,а ми каза да му звънна в първия ден на МЦ да насрочим ден за хистероскопия

# 636
eimi77 явно ти си била днес,че той като ме гледаше някой му звънеше,но в чакалнята имаше и много чакащи и той явно няма как да вдигне,затова му се обаждай привечер.аз когато съм го търсила е било привечер и винаги ми е вдигал тела. Hug Hug Hug

# 637
Благодаря ще му звънна утре привечер ...дано но е късно вече smile3506

# 638
Ками,честити розови гащи и с нетърпение чакам цвета на второто бебче Wink.
Анджи Praynig,ще те харесат мъниците щевидиш Hug.
И аз съм се свързвала със Ставрев вечер,а през деня с голям зор.

# 639
andji7000, желая ти успех и да се похвалиш с положителен тест след няколко дни Heart Eyes
Кога трябва да правиш тест?

Ками, честити ти панделки Heart Eyes

# 640
Късмет Анджи Hug
Ками честити ти розови гащички stork-girl

# 641
Момичета, привет от мен и от малката ми бонбонка Никол! Hug Hug Hug
Ками, честити ти панделки на едното бебече! Важно е да се родят живи и здрави, а полът е без значение.  bouquet
Анджи, желая ти тлъсто ЧХГ на датата за теста! Praynig
На момичетата с положителни тестчета желая спокойни дни до финала, а на неуспелите - много вяра и сила да продължат напред! Praynig
Нямам много време да ви чета, защото се кърмим на поискване и нямаме никакъв режим. Вече съм недоспала и малко изморена, но истински щастлива.
Пантерка, Иве, Тайрисима, Паола, как са вашите бебоци?  Hug

# 642
# 643
lali bali , kamito24 , iv4eg , ivetod , Пантерка ,llana - Благодаря ви за подкрепата Hug  bouquet  Two Hearts

# 644
Зравеи те и от мен момичета.Днес ходих при доктор Ставрев.Оказа се че имам 3 бебчета.2 варвяли добре а третото било по малко.Уш близнаци а се оказа че са 3.Каза ми че ме иска след 10 дена на преглед.Още не сме чули сърдечната дейност.Пред полагам че другия път ще ги чуем.В коя седмица ви чуха ваши те сърца???Каза ми че ще се наложи да направим редукция на третия ембрион.Знаете ли в коя седмица се прави редукцията?Колко струва?Какви изследвания се правят преди това?Предполагам че е под пална упойка?Един ден ли се стои в клиниката?Ако може да ми отговори някое моми1е което е правило редукция. newsm12

Общи условия

Активация на акаунт