Румъния-какво да видим там?

• 3 190
  • 6
  •   1
Отговори
Предстои ни екскурзия до Букурещ,Синая и Брашов.
Моля,дайте мнения и препоръки,какво да зърнем и ядем?

# 1
  • Най-красивата страна
Букурещ-Двореца на Чаушеску, разходка в стария град и ако имате време посетете музея на селото, който е най-големия музей на открито .В стария град има много приятни заведения, където може да хапнете.
Синая-Манастира Синая ,кралски замък Пелеш и замъка Пелишор.
Брашов-Стария град, централния площад и черната църква, цитаделата.

# 2

veni35 мисля е изчерпала темата. Ако си падате по музеи в Букурещ има доста голям избор.

"музея на селото, който е най-големия музей на открито" ... само според румънците.
Иначе куп други места претендират за същото . Например : http://www.stadtdetmold.de/4421.0.html?&L=2

# 3
  • София
Малко да посъбудим темата, и ние си мислим за екскурзия до там. Интересува ме, какви са цените там, ние ще сме само със осигурена закуска, та не знам колко пари да си вземем. И друго къде обменяте леи, тук или там на място? Имам още много въпроси, ама ще дойде време и за тях  Laughing
 Забравих да пише, ние сме там само за 2 нощувки.

# 4
Ами и ние бяхме с две нощувки и закуски.Спахме в Пояна Брашов-красив планински курорт.Не е презастроен като нашите.
Бяхме с организирана екскурзия и ни упътваха,къде какво да хапнем.
Леи и въобще валута обръщам в бюрата на "Тавекс"-има ги в моловете и не само в София.Винаги имат нужната валута и като копюри също.Обменете в България,според мен е по-изгодно и по удобно.На Дунав мост чейндж бюрата не работеха и трябваше допълнително да се търси,за които има нужда.

# 5
  • София
Мерси за отговора, а горе долу колко пари да си вземе, искаме и сувенири да си купим. На вас екскурзията хареса ли ви, има ли интересни неща да се видят? Знам за замъците, но в свободното време има ли къде да се разходим.

# 6
Букурещ -> Лиспкан много е приятно, особено ми харесва лятото един хан, направен с отделни  галерии и със симпатично кафе в двора;

селото с къщите е интересно, двореца може би ще провокира някой турист от US , но за мен този соц лукс ме потресе съвсем...

Нощно забавление - Беладжио и задължително Фратели , клубове на светлинни години от софийските...

Общи условия

Активация на акаунт