Въпроси към Класически хомеопати 22

• 48 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
desi_sunshine не мога да помогна с мнение, но бих си позволила съвет- да се лекуваш първо ти и ако си доволна тогава заведи детето  Peace Дано е добър хомеопатът Simple Smile

# 31
Запис и от мен да следя темата Peace
Ние сега сме с вирус май... Thinking два дни с температура реших че е от зъбки,но снощи цяла нощ повръща,да видим какво ще стане с нашият хомеопат за който и без това не съм сигурна че е ''нашият''
Има молба към всички мами които лекуват себе си и децата по скайп с хомеопатите си - нека ми пишат на лични ако може..

# 32
Хомеопатията не работи с диагнози, но все пак понякога заключенията на официалната медицина може да са от помощ.

Тъй като хомеопата, когото съм посещавала е и с медицинско образование мисля да се спра на варианта при посещението при него следващия път да нося и изследвания.

Благодаря отново за отговора.

# 33
  • Пловдив
Хомеопатията не работи с диагнози, но все пак понякога заключенията на официалната медицина може да са от помощ.

Тъй като хомеопата, когото съм посещавала е и с медицинско образование мисля да се спра на варианта при посещението при него следващия път да нося и изследвания.

Благодаря отново за отговора.

Класически хомеопат ли е, понеже на мен малко не ми се вързват кл. хомеопатия с мед. образование...., предполагам има изключения, но на повечето "хомеопати" с мед. образование .....не им се получава лечението Rolling Eyes

# 34
Да, класически хомеопат е. До тук имах няколко проблема за решаване. И съм доволна от постигнатото.

# 35

Благодаря отново за отговора

Класически хомеопат ли е, понеже на мен малко не ми се вързват кл. хомеопатия с мед. образование...., предполагам има изключения, но на повечето "хомеопати" с мед. образование .....не им се получава лечението Rolling Eyes

Нещо не разбирам newsm78Човек практикуваш класическа хомеопатия,ако не е дипломиран лекар то тогава е шаман?? Shocked Shocked Shocked

В някои случаи се налага и лечение с традиционна медицина,той ако не е вещ ще Ви убие. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 36
  • София
Хомеопатът, който лекува дъщеря ми е взимал под внимание лекарска диагноза и на база нея е предписвал лечение  Peace (според една докторица - гнойна ангина... излекувана с 2 приема на ХЛ).

Също така, снощи Габи вдигна Т, в 1 момент беше мн. висока - 39.6. Хомеопатът каза, ако не издържа аз (психически), да дам малко Хексалгин (1 капка - просто за лееееко понижаване на Т-та).

Ето случай, в който хомеопатията макар и в малка степен върви с традиционни лекарства.

# 37
Sause baus!, познавам няколко дипломирани лекари и хомеопати. Хич, ама хич не им се "получава", както и mamaden писа. Аз познавам само един хомеопат дипломиран лекар, на която и се "получава", другите не стават.

Съвсем не е нужно хомеопатът да е лекар, още по-малко шаман, за да ти помогне  Peace Трудно се променя мисленето на хората. Много трудно!  Confused

# 38
Sause baus!, познавам няколко дипломирани лекари и хомеопати. Хич, ама хич не им се "получава", както и mamaden писа. Аз познавам само един хомеопат дипломиран лекар, на която и се "получава", другите не стават.

Съвсем не е нужно хомеопатът да е лекар, още по-малко шаман, за да ти помогне  Peace Трудно се променя мисленето на хората. Много трудно!  Confused

Категорично хомеопатия без медицинско образование,не съществува.
Това ,че не се получава ,може би зависи от всеки конкретен лекар и пациент.
Моят опит е почти 15 годишен,не съм медик ,но ползвам хомеопатични продукти с ефект,значи ли ,че мога да лекувам хора-категорично не!
Моля,не си играйте със здравето,за да не си играе то с вас! hahaha

# 39
Тези, които аз познавам няма как да зависи от конкретния лекар и пациент, не може да служиш на 2 господаря. Не може с алопатично мислене да предписваш хомеопатични препарати!

За съжаление, колкото и дълго да ползваме хомеопатични продукти никога няма да станем хомеопати  Laughing За хомеопат се учи дълго!

# 40

Тези, които аз познавам няма как да зависи от конкретния лекар и пациент, не може да служиш на 2 господаря. Не може с алопатично мислене да предписваш хомеопатични препарати!

За съжаление, колкото и дълго да ползваме хомеопатични продукти никога няма да станем хомеопати  Laughing За хомеопат се учи дълго!

newsm10 Имам в предвид, че се случва да не се спазват предписанията на хомеопата-най-често майките се страхуват от високи температури и над 37,5-решават,че товахомеопатично няма да мине.

# 41
  • София
Здравейте отново!

Снощи Габи беше с вис. Т (стигна до 39.6), но свали от само себе си. Днес почти нямаше сутринта, сега пак почва да качва (38 е в момента).
Това, което ме озадачава е, че я боли крачето?!? Показва колянцето на дясното краче, като не е падала сутринта (питам я, била паднала навън... но все пак е две годишна, та... ). Не може да стъпва. Намазахме с крем, уж да мине, опита да походи, но пак каза, че я боли.
Съмнявам се, че може да има общо между двете неща, но реших все пак да попитам.

# 42
  • Пловдив

Това имах предвид Peace

# 43
  • Пловдив

Категорично хомеопатия без медицинско образование,не съществува.
Това ,че не се получава ,може би зависи от всеки конкретен лекар и пациент.
Моят опит е почти 15 годишен,не съм медик ,но ползвам хомеопатични продукти с ефект,значи ли ,че мога да лекувам хора-категорично не!
Моля,не си играйте със здравето,за да не си играе то с вас! hahaha

Ммммм не съм съгласна Naughty, виждала съм как работи един единствен прием на ХЛ, предписано на детето ми от кл. хомеопат, който не е с медицинско образование. Направи чудо пред очите ни за месец - два.

# 44
Най-големите постижения в здравето на семейството ми, на близки, познати и т.н. са плод на хомеопати без ОФИЦИАЛНО медицинско образование. И за Бога, не си мислете, че един дерматолог знае какви точно могат да бъдат пораженията върху вашия перинеум ooooh!

Цитат
Имам в предвид, че се случва да не се спазват предписанията на хомеопата-най-често майките се страхуват от високи температури и над 37,5-решават,че товахомеопатично няма да мине.
Което автоматично затвърждава за кой ли път, че температурата се приема от майките като враг, който им мъчи децата....А дали мъчи децата?... Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт