Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вилма Михаилoва ли е класически хомеопат?
-
Какви са принципите на класическата хомеопатия?
-
Какви са разликите между разреждането на Шуслеровите соли и хомеопатичните лекарства?
-
До каква степен хомеопатията може да помогне за отказване от тютюнопушенето и репродуктивни проблеми?
-
Какви са разликите между хомеопатичните лекарства и алопатичните лекарства?

В подкрепа на Мечка ще споделя личен опит. Аз съм хомеопат, моята сестра е реаниматор, а майка ни е болна. Единственият начин да й помогнем е да застанем двете до нея и да я питаме какво желае. И така една от двете ни излиза от стаята, а другата се заема. Е, да, обсъждаме помежду си, вземаме предвид казаното от другата. Но, както вече споделих, двата метода са диаметрално противиположни. Наистина повече от взаимопомощ няма какво да се случи.

Не знам, да се радвам ли, да се притеснявам ли?