Абе захранването не може ли да се започне с праскова примерно? Защото нали моркова запичал, пък ябълката уж колики предизвиквала...
А като си нацели палеца, такова смукане пада... и биберон не иска. Майка ми уши едни ръкавички от тензух, за да не запарват в жегата и ги слагам, когато не спи и се опитва да си смуче палеца. Пак ги дъвче, но поне не може да си нацели палеца. Вече няколко пъти ме срещат случайни хора по улиците и като я видят засмукала палеца ми казват да се опитам да я отуча докато е малка, че после ставало невъзможно
.То едно доволно мляскане и ръмжене пада а на мен ми къса нервите и съм го оставила,забелязах че колкото повече ги махам той още по упорито ги навира в устата
.

...
...шава много активно, обръща се и в двете посоки... а като е по коремче надига дупето и блъска с крачетата - иска да лази явно...ама ефектът от цялото му усилие е, че "оре" с лицето и се сърди, сякаш някой друг му е виновен, че не се сеща да мърда и ръцете
....
....
и аз се записвам да следя темата.
. Аз започнах да давам ябълка от седмица (по препоръка на педиатърката), не я харесва много, понаболява я коремчето, ака по-често, но ме притеснява, че от два дни не иска да яде. Избутва с езиче бибата на шишето с кърма и не иска, полсе рев и се тъпчем половин час общо взето. Знам че е топло ама тя и 20 гр не иска да изяде, минават 3-4-5 часа и никакви признаци на глад
.
.

.
Аз едвам сменям по 3 

eli_atanasova аз я започнах два пъти от както съм родила и в плодовия ден ми прилоша и няколко пъти, а единия дори не можах да стана от леглото. Правила съм я и съм имала добри резултати, но явно кърменето ме изцежда и имам нужда от повече и по-калорична храна! Като започна да захранвам ще се метна на диетка обаче
г-ца Димитрова ....... ще те хвана в някоя градинка да ме учиш на шапките (ще крада занаят дет се вика)!Избирай - или вземам Стами или ме учиш да плета шапки
Няма средно положение!
Духи не знам как издържаш вече три месеца и кусур с това дребче. Само се чудя как не огладнява дребната! Дано мине това!
Хубава вечер от мен!