?Само за храната имаме яде през 3 часа денем!През деня общо спи 3 часа,то повече време минава докато го приспя(рев,то чудо)Има ли и друго бебе да реве час докато заспи 

Няма да ви казвам какво приключение е. Влизаме в студиото, казвам че искам снимка на малката и те "Да, разбира се". Заставаме пред сивата стена и младежът ми казва да я сложа на стола, а столът е от тези високите без облегалки, без нищо. Представете си как тригодишно бебе може да "седне" там.
При което аз коленичейки пред стола, се свивам, за да не съм на снимката и придържам Ева. Нащрака той една камара снимки, гледаме ги и се оказа, че палците ми са на снимката......
И хайде отначало.
Аз го попитах дали от направените има снимки, които отговарят на изискванията и му казах, че ако има, може да прибира фотоапарата.
От толкова позиране, днес имам мускулна треска! Снимките в крайна сметка са ОК, Ева прилича на малко хамстерче с тези огормни бузи, които е надула. 
. Днес смятам да кача още 1, че първият ми път не беше много успешен 

И ако й дам една пелена (точно определена) дъвче нея
И пр Алекс няма смучене на нищо, освен цица, само дъвкане. 
Ще се разбере на консултацията
Ще се разбере на консултацията 
.След като по време на хранене Симонка почне да бута шишето с езиче значи и е достатъчно!Допреди седмица ядеше между 150-180гр 6 пъти на ден.Сега изяжда по 110 гр и веднаж на ден 160гр.Общо количество за деня 840/860 гр.Храня го с Аптамил Комфорт.Ох от няколко дни акото на Никола е зелено-кафеникаво,гъсто и мирише на развалеми яйца Препоръчани теми