Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 543
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Мартичка то името ще си дойде с раждането Simple Smile Помисли за имена като  Росен, Милен , Виктор , Габриел , Калин ..... абе има доста имена , но как да помагаме като незнаем критерия Simple Smile Моя барбарон ще го кръстим Радослав , ама аз сигурно ще му викам барбарончо то милото не е излязло , а вече си носи прякора Simple Smile

# 601
  • София
Майчета Хайде палчетата за нашите национали, че май имат голяма нужда. Да ги подкепиме както трябва. Ама и залата ги подкрепя май Wink Дано бием все пак  bg bg bg bg bg

# 602
скай  аз много обичам да правя сладкиши,торти, рула кексове, кремове и разни декорации за ядене , тази рецепта ми намирисва на нещо много вкусно и ще я пробвам със сигурност.(само и една форма ми трябва)  cooking

# 603
О, Скай, сладкиша изглежда супер. Точно мой тип, обожавам много шоколадови  Heart Eyes Благодаря,  копирам си го и ще го направя като ми дойде музата  Hug. Сега съм само на плодове и салати, мъжо на салам  Laughing, не готвя нищо.
А за имената май си права, няма как да се избегне масовото, всяко дете си е уникално и неповторимо въпреки името. Виктор е любимото име на мъжа ми, но го отказва за това, че работи във Виктория. Да не го обвинят в подмазване  Mr. Green

Лили, единствения критерий е, че има капризен татко, който харесва две-три имена и не може да реши и удари по масата  Mr. Green
Абе усещам аз, че ще си имам едно малко Сашенце  Heart Eyes

bydik, стискаме, не ги пускам, дано се усвестят малко. Публиката изцяло е българска  Heart Eyes

# 604
Идааааааааа хайде наштеееее 

uioanina оправяй се мила ... може нещо от слънцето днеска дето е напекло и да си отпаднала  Hug

Мартичка днес си намазала доста неща  Mr. Green че и за името сте се разбрали ... че не сте се разбрали и ще мислите ново  Mr. Green Има варианти много, важното е да почувстваш, че това е името  Heart Eyes

Скайче ... страшен сладкиш .. добре, че съм запълнила стомаха и не ме изкушава ... все още  Mr. Green

# 605
Скайчееееее....  smile3521 Ах, тииииииииии.....  smile3508  Това е ПРЕКРАСНО! Ще го направя! Голямо изкушение изглежда.

# 606
ХИХИИХ а аз съм си будна,да ви кажа на първия етаж живея -ама и да не бях нямаше да има разлика-под балкона ми има мноооого котки Laughing и един луд оранжав мъжки-такъв биткаджия е лелеллел даже вчера видях ,че му липсва огромно парче от шията хахахах иска той да оправя всички женски Laughing
та той не оставя никой да спи хахахах така се дере така врещи хахахха ужас е ooooh! аз си ги обичам мнгоооо и си ги храня ама много пречат а са толкова смешни то е надвикване кой е по-велик хахах та накрая само ги изчаках да дойдат по близо и.....една кофа вода хахаххаха тоя не можа да повярва Party Laughing Laughing Laughing е такива неща правя нощем аз #Crazy и ям фурми хахахах
ама вече лягам и влезнах да ви пожелая лека и спокойна нощ smile3524 newsm46 ако още има кой да прочете пожеланията ми хихихи

# 607
  • София
ХИХИИХ а аз съм си будна,да ви кажа на първия етаж живея -ама и да не бях нямаше да има разлика-под балкона ми има мноооого котки Laughing и един луд оранжав мъжки-такъв биткаджия е лелеллел даже вчера видях ,че му липсва огромно парче от шията хахахах иска той да оправя всички женски Laughing
та той не оставя никой да спи хахахах така се дере така врещи хахахха ужас е ooooh! аз си ги обичам мнгоооо и си ги храня ама много пречат а са толкова смешни то е надвикване кой е по-велик хахах та накрая само ги изчаках да дойдат по близо и.....една кофа вода хахаххаха тоя не можа да повярва Party Laughing Laughing Laughing е такива неща правя нощем аз #Crazy и ям фурми хахахах
ама вече лягам и влезнах да ви пожелая лека и спокойна нощ smile3524 newsm46 ако още има кой да прочете пожеланията ми хихихи

Бандитка  hahaha  Лека нощ  Heart Eyes  smile3524

# 608
Привет,

ще черпя като се наспя, че съм скапана. Не съм си направила тортата още, но мисля да е тази:
Небесна щерка
с боровинки

Иначе сладкиш, солениш, малко салати и сандвичи са ми идеята. Толкова скромно парти не съм правила. Миналата година чаках 50 души /дойдоха около 40/, но беше барбекю в парка, а сега ще е вкъщи, който дойде. Open house. Ще пиша как е било.

francheskasweet, внимавай с фурмите, имам спомен, че предизвикват контракции.

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 05:40 от Августа

# 609
  • Бургас
 ku-ku ku-ku ku-ku
От един час ме гони безсънието............ку/ку.........

Хееей, Августа Hug Честит ти рожден ден! Много здраве, късмет и любов!

# 610
...Хееей, Августа Hug Честит ти рожден ден! Много здраве, късмет и любов!

Благодаря ти!

# 611
  • Бургас
Добро утро !
Августа, честит рожден ден! Пожелавам ти само приятни мигове с любите ти хора!

Аз съм будна от половин час, чакам мъжа ми да се наспи и да ходим на плаж

# 612
 newsm59 newsm59 Августа !

Пожелавам ти много щастие , любов и късмет  леко изкарване на последните дни на бременността и много радости от бебока и мъжа! Наздраве за теб !

# 613
Хей Августа!
Да си здрава ти желая от сърце, да се усмихваш непрестанно и да ти е топло на душата. Весел празник.

За сладкиша - не се чудете, един път е! Аз сладко не обичам,но това наистина е адски вкусно. Забравих да вметна, че трябва да изстине предида го извадиш от формите. Аз го сложих в хладилника.
Вчера на плажа съм си загубила сватбената халка. Отроних една сълзица снощи в нейна памет, а Нико милия изобретател веднага с готов план как да ме успокои. "Мамо, ще вземем от бати Миро металотърсача и утре отиваме да я търсим. Ако е паднала в морето аз ще сложа един мотор на металотърсача да стане като подводница и ще потърсим и там. Само не плачи. Пък ако не я намерим ще отидем до един магазин за пръстени и ще покажем този на татко, и ще ги питаме имат ли СЪЩИЯ, ама съвсем същия, само че за твоето пръстче. Ще вземем паричките от моята касичка и ще ти купим." Ей такъв е моя рицар без броня. Няма по голяма награда за мама.

# 614
Августа, честит рожден ден! Бъди много обичана и щастлива мама Simple Smile

Толинка, честит рожден ден и на твоето момченце  Party Все така да си ви радва и много да се гордеете с него!

Абсолютно разбирам и споделям чувствата ти  Heart Eyes

Честито и на всички останали рожденници и рожденнички, които съм пропуснала.

Аз съм с гостенка за уикенда (свеки Mr. Green) затова не се вясвам много, много...

Общи условия

Активация на акаунт