Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 512
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Августа,  newsm59 Tada Желая ти здраве, късмет, любов, безаварийно раждане и послушно детенце.
Скай, уби ме твоя Нико, ама и моя е такъв изобретателен (явно е от името)  Mr. Green
Така че Фнимавайте как си кръщавате децата  Joy Когато се роди голямата, на "мода" беше нейното име. След нея и на кръсниците се роди дъщеричка, която също е Габи. И сега като сътворят някоя глупост двете се оправдават с "Габриелени работи- какво да направим"  hahaha

# 616
Августа, честит рожден ден!Весел празник!

# 617
 newsm59 smile3510Августа честит рожден ден!Много здраве,щастие и скоро да гушкаш едно прекрасно и послушно бебче!

# 618
Ехеее,много рожденници се насабраха пак Simple Smile
Августа,честит рожден ден!Пожелавам ти пълна кошница със сбъднати мечти!Весел празник  bouquet

# 619
Ето ме и мен - ОФИЦИАЛНО В ДЕВЕТИ МЕСЕЦ! Отпадна ми една грижа от от душата. От февруари, като се молех да вляза в четвъртия, за да си има вече плацента и да се закрепи, не съм била така със свито сърце, както през този осми месец. Стискам палци на всички да стигнете до тук успешно! Е, и да завършим успешно, разбира се!  Hug

Августа, Честит Рожден ден! Много здраве и щастие на теб и любимите ти хора! И аз скоро съм рожденичка и умувам как да процедирам с купона.  newsm78 Хем не ми се шета из къщи, хем по заведенията не знам колко ще издържа.

Франчи, прекрасно те разбирам!  hahaha Аз мятам камъни по едно съседско куче нощем, че не спира да лае ей-така за спорта!  ooooh! Не че имам шанс да го улуча, но поне си изливам беса, че не ме оставя да спя.

Скайче, всеки път като напишеш нещо от умотворенията на Нико, ме свива гърлото и мъъъъъничко съжалявам и ти завиждам, че няма да имам и аз такъв малък рицар, който така да ме обича безрезервно.  Blush Hug

Аз снощи спах като никога!  Thinking Чак не можех да повярвам като отворих очи и видях, че е светло навън. Но плажът ме е изморил вероятно. Ако това е рецептата, ще го прилагам по-честичко.  Mr. Green

# 620
Августа, ЧРД и от мен! много хубаво изкарване на празника, много здраве, щастие и страхотно малко съкровище другия месец!
Аз нещо не можах да спя спокойно тази нощ, много ставах. Явно малкия се е настанил върху пикочния ми мехур и само за фалшиви тревоги ме вдига. Отделно по едно време така ме опъна, че се уплаших, е пак ще се врътне и станах да се разтъпча, да не му е чак толкова широко Simple Smile

# 621
Добро утроооооооо  Hug

Августа ... ЧРД мила! Hug
Пожелавам ти да си жива и здрава на първо време, да имайш най-лекото раждане следващия месец и да бъдете най-щастливите с бъдещия татко!!!

И нещо в кръга на майтапа, което намерих  Mr. Green Hug

Скрит текст:

това кърти от всякъде hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скайче ... как така ще го изгубиш бе мила  Confused Моя не мога да го завъртя вече на пръста, какво остава сам да излезе  ooooh! Mr. Green Защо не се върнете наистина и не потърсите ... така и аз  съм си намирала разни неща дето съм губила  Heart Eyes

Агирче ... честит девети месец  Hug

# 622

Августа пожелавам ти да се сбъднат поне половината от пожеланията на съфорумките ,които съм сигурна че са от сърце . bouquet

# 623
Добро утро момичета.
Августа  nbirthday. С пожелания за много здраве, любов и едно усмихнато бебче през септември.
Агира честит девети месец.
Сега изчезвам на плажа.  grinning039
Хубав ден на всички.

# 624
Августа   ura бъди жива и здрава!
Аз след вчерашното чистене, днес ще го отдам на почивка. Хубав ден!

# 625
И ние след малко изчезваме но не на плаж  Crossing Arms а на разходка  Mr. Green
Ще отскочим малко до Джъбо и до Илиянци  Heart Eyes

Хубав ден на всичски  Hug

# 626
Добро утро момичета   bouquet

Августа  newsm59
Агира Честит девети месец и аз го чакам така със затаен дъх

Ние вчера с половинчо ходихме за креватче и най-накрая стигнахме до единодушие какво да вземем  Simple Smile Избрахме матрак... платихме всичко и тамън излизаме и какво да видя - същото креватче най-отпред + подарък матрак ooooh! . И днес очакваме доставка на креватче и два матрака Mr. Green Mr. Green

# 627
Добро утро , мамчета  55
Четит Рожден Ден Августа , бъди много здрава и обичана жена и на есен най-щастливата мама. Много леко бременееене до края и един прекрасен бебешок, който да изпълва живота ви. Весел празник   bigdance2
Скай незнам какво да кажа за твоя малък принц, остави ме без думи .Нека все така да се грижи и мисли за мама. Heart Eyes И моят си го предстваям толкова мил и грижовен  Blush
Аз тази сутрин несъм се наспала никак  Shocked , не ми се е случвало от доста време , но трябваше да изпратим с малчо нашият татко в командировка в 4 , и от там цялата работа.Ама нищо де, да не се оплакваме денят е пред нас  PartyЩе сме си с малчо сам самички цели три дни  SadТова не ни се е случвало никога и да си призная малко ще ни е шубе, но знам , че вие сте насреща  Hug  Heart Eyes
Лек и усмихнат ден от нас с  baby_neutral и забравих най-вече прохладен  Peace

# 628
Ние вчера с половинчо ходихме за креватче и най-накрая стигнахме до единодушие какво да вземем  Simple Smile Избрахме матрак... платихме всичко и тамън излизаме и какво да видя - същото креватче най-отпред + подарък матрак ooooh! . И днес очакваме доставка на креватче и два матрака Mr. Green Mr. Green

Ако пазите касовата бележка може да го върнете единия  Peace А и те защо не са ви казали, че вървят с подарък тези креватчета  Heart Eyes  Другия вариант е да го пуснете в Плодавалника или ако си вземете преносима кошарка да го ползвате за нея  Mr. Green

mobsi83
малкия ще те пази мила  Hug

# 629
Агира, прекрасно те разбирам. И аз чакам с нетърпение 1 септ, когато скачам в деветия. Но едва ли ще ми олекне преди раждането на мен. Пък за мъжката рожба имаш време, първо детИ ти е, а и момиченцата по нищо не отстъпват на рицарите. Дори по-рано започват да говорят и им се кефя на площадката какви са сладури и как ги нареждат - бръмбазъци на по 2-3г.

Общи условия

Активация на акаунт