Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 505
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,момичета!
Честито на всички празнуващи!
Аз да ви се оплача,че имах най-ужасния петък от години на сам.Сутринта ходих до болницата за да записваме дата за секциото.И на какво си мислите се натъкнах там?Моя лекар бил излязъл в цитирам "спешна отпуска до 20" Какво мама му стара означава това???????????????? Звъня му и той ми казва върви при еди кой си лекар говорил съм няма проблем,той ще те поеме.Аз безкрайно разочарована отивам при него и от там се почна една...Гледа  ми документите,гледа ме на видеозон и ми заявява-Ами то...всичко е нормално ЗА СЕГА защо да бързаме  Crazy Аз не издържах и спретнах уникален скандал.Викам -ей,човек,знаеш ли,че през последния месец ми съкратихте живота със поне 5 години от простотия-днес,утре,другата седмица.Как така защо да бързаме.Бях безкрайно груба и цинична-признавам.И тоя ми казва,че следващата седмица нямало как,а и нямало МАЙ нужда да правим секцио и да съм отишла на 10-ти да запишем дата "Примерно на 15 "  Shocked И аз му казах,ами като няма нужда да бързаме защо да не е на 20 -да си изчакаме както си му е реда.А и хем моя лекар ще е на линия.А той ми казва-"аааа,на 20-ти  късно ми се вижда"  #Crazy #Crazy Аз ли съм луда?За кое е късно?Нали уж всичко било ок,за какво да бързаме?
За капак-същия ден отивам в Мола след това да се видя с приятели и какво си мислите,че се случва там?Паркирам колата,натискам алармата и се чува едно голямо ПУФФФФ и изтича сигурно 2-3 литра течност от пред и започва да пуши тая ми ти кола  #Cussing out
Закарахме я на ремонт-климатика се бил пръснал  Sick Какво ще рече "пръснал" не знам.Утре отивам да платя 460 лева и да си я взема уж здрава  Sick
Вчера поне с милото ходихме до Дулово по работа та се разходихме и се разсеяхме.
И така...Наистина не знам какво да правя.Дали да не полудея и да отида при друг или да си изчакам чинно?Страх ме една седмица преди да родя да сменям лекари ,да търся тепърва,да откачам съвсем.Мъжа ми каза да съм отишла на 10-ти да видя какви ще ми ги наговорят и тогава да решим.Ама ако изчакам до 10-ти и после нещо се наложи да търся лекар още по-късно става.А и се притеснявам.Защото то не бяха плаценти,то не бяха железа а сега-"нямало нужда да бързаме"  #Crazy Притеснявам се много и да ви кажа сънувам само болници,лекари и в съня си сънувам как мисля по въпроса  Rolling Eyes Какво да правя и аз не знам вече!
О и забравих да ви кажа,че същият този петък ни гръмна и микровълновата !!!!!!!!!!

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 10:17 от Канела

# 631
Канела, милата... съвсем те побъркаха  Rolling Eyes
Защо не отидеш до АГ- то да се консултираш просто с Танев или Георгиев. Ще дадеш 30 лв за преглед, но да ти каже  и друг специалист какво му е мнението и ти да си решиш вече дали да чакаш. Наистина е неприятно...

Скайче, как успя да я изгубиш тази халка? Аз от доста време всичко съм махнала, само с обеци съм се оставила. А пък Нико си е сладур  Heart Eyes Моя синковец вчера ме пита като се родяло бебето кога щяло да стане и то кака  Crazy Викам му малка е вероятността... Така, че не се знае след още 5 год...

# 632
Канела, и аз мисля като Лъки - вземи второ мнение. За д-р Георгиев от АГ и аз съм чувала страхотни отзиви. Пък това за "спешния отпуск", ми прозвуча малко като "планиран болничен"  Whistling Много стрес ти се събра на теб на куп. Помисли и за нещо, което да те разтовари.

# 633
  • варна
waw кой са тея лекари от Варна?? лелеее.... Накрая всичко ще мине както трябва, аз така се успокоявам и действа найстина...

# 634
Най-тъпото в цялата работа че,че този ми ти лекар се държаше с мен все едно аз съм лудата ,която е решила сама да си прави секциото на 10-ти.Така ми говореше -"Какво си се влюбила толкова в тая дата 10–Ти?" И аз слушам и не вярвам на ушите си.През цялото време се държеше с мен все едно всичко е по мое желание и едва ли не аз нещо съм нередовна.
Аз смятах да раждам в Майчин дом....Но за Георгиев съм  чувала хубави неща.Май наистина трябва да се срещна с него тази седмица  ooooh!

# 635
Августа, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов!

Скай, синът ти е страхотен! Направо ме разчуства! Пожелавам ти да продължава да те радва по този начин!

Канела, направо те измъчиха лекарите! Според мен също е хубаво да потърсиш още едно мнение! Успех, мила  Hug

# 636
Фейт какво да ти кажа - били забравили да споменат Thinking как се забравя такова нещо незнам...
но както и да е, то този който е подарък ми се видя много ненадежден, много мекичък и се сплесква като го стиснеш, та за това си замълчах.
Канела Задължително иди и за друго мнение, след всичко през което мина да те разиграват така.. а днес а утре.Аз сигурно щях да се побъркам  Crazy

# 637
 newsm59 Августаа,жива и здрава, много щастие и безпроблемно раждане на жив и здрав бебок Two Hearts

# 638
Августа - честит рожден ден, пожелавам ти леко раждане, щастливо и спокойно бебче, носиш си името с месеца  smile3525 много ми харесва  Hug

Скай - напълно те разбирам за халката, аз ако изгубя моята...  ooooh! ще съм много, много тъжна и сигурно ще ида в същия магазин, да ми направят нова  Crazy много си харесвам пръстена, въпреки, че го нося рядко  Grinning

Канела - и моята док я няма до 20ти, обаче аз знаех предварително, струва ми се много тъпо, да ти го сервират в последния момент  ooooh! аз също бих отишла да се допитам до друг лекар (все пак си секцио - това си е отговорна операция)

# 639
Георгиев май е отпуска тези дни. Танев каза че няма да е, ама онзи ден и за него чух заняколкко дни. Звънни и питай. И двамата са еднакво добри.

# 640
Честит рожден ден на Августа и на всички рожденици който съм пропуснала вчера  newsm59
Вчера много заети  Simple Smile  до никое време в леглото с половинчо се въргаляхме и гледахме филми и след това като излезнахме чак вечерта се прибрахме  Grinning ...разходки, кафета,  и компанията беше приятна...с още едно семейство българи  Simple Smile
Половнчо е по мил от всякога  Heart Eyes
Вчера сглобихме  и играчката за бебка   и е  окачихме  за леглото  Heart Eyes.. ..пуснахме е да  пее и да се върти и малката  като се разтанцува  Heart Eyes Crazy...чак вчера разбрах какво е бебе да танцува в корема на мама  Grinning
Вече и аз съм в 9 месец от вчера  Heart Eyes Иупиии  newsm68 newsm44 newsm68
Скай твоят малък принц как ме развълнува и едно мило ми стана  Heart Eyes ех, че хубаво  те е успокоил  Heart Eyes Дано намерите халката!

# 641
  • Варна
Канела, какви са тия доктори около тебе незнам. Но да се оплача и аз, че не оставам по-назад. Мъжа ми се прибира и като всяка година го пращам на кожен за гъбички, понеже се спуква да ходи по плажове и басейни, а аз имам по-особена анатомия и съм страшно лепкава на всякакви гадости. Досега никога не е имал гъби, но за 10 години 2-3 пъти сме ходили да му горят брадавички. Никой кожен досега не е казвал, че са опасни или заразни за мен, пък и ние си мислехме, че може да са от бръсначките, защото се появяват в космите, още в началото на пениса. И сега ходихме при една друга кожна (случайно) и тя така ни психира, че били ракови, че аз 100% съм заразена и бебето щяло да се зарази и иска да прави някакви скъпи ДНК изследвания на мъжа ми дали бил носител на ЧПВ вирус и ако бил и двамата сме за онкологията. Изписа му една торба със скъпи лекарства и на всичкото отгоре ми вика, че незнаела откога сме заедно ама това били полово предавани кондиломи и значи сме си изневерявали преди 3 месеца, защото инкубационния период бил толкова, а пък аз и казвам, че и преди 10 години пак е имало, ама се появяват през няколко години на пролет, обикновено след бръснене. А пък аз нямам нищо и сега в сряда ще говоря с моята докторка да видим тя какво ще каже и смятам да отидем и на дрг кожен. Отделно незнам от нерви ли от 2 дни имам страшна мигрена и вече съм супер нервна и нямам търпение да стане сряда.

# 642
Августа Честит рожден ден!!!
Канела ужасен петък,егати и докторите,ти се изтормози,а сега глупости ти говорят.
Мартичкав коя Виктория работи мъжа ти-пицариите Виктория ли? Моят мъж е там,да не са колеги?

# 643
Канелаooooh! егати хората! Звучи отвратително.
Предвид всичко, което преживя, мисля  че ти трябва консултация с друг лекар.
Август е отпускарски месец и често се случва "спешната" почивка.

sentex, знам че е трудно, но се успокои и не взимай устни твърдения за
истинни. Без изследвания е абсурдно някой да изкаже такива тежки диагнози.
Подобни изказвания винаги ме навеждат на мисълта, че лекарят търси друга облага,
а няма за цел да лекува. Confused

# 644
Канела   да не ти пука че си била груба те понякога това заслужават ! Надявам се на 10ти като отидеш да те приемат и да си имаш вече бебка , а не само да те арзкарват бременна в 9 месец наляво надясно като найлонова торба. Те пък прекаляват наистина и като гледам как всички имаме оплаквания от доктори и докторки направо се замислете какви са ни големите специалисти.  #Crazy 

sentex Това което пишеш звучи много страшно и ако тази само ви е наплашила заслужава да и скъсат дипломата. Как така без изследвания ще почне тя да коментира от едно просто око че едва ли не той е хойкал и се е заразил и е заразил и теб че и бебче , аз ако бях щях да и кажа да ми даде доказателства. Егати мърлата. Сигурна съм че не е права идете на друг кожен!

С всеки изминал ден почва да ме хваща страх не от самото раждане , а след това ако ми се налага да ходя по лекари с барбарона. Те от некадърността си ни омарят, даже моя колежка ми звънна и ми вика " малкия беше с температура и повръщане ама го хвана в 2 през нощта и трябваше да идем до спешния да ни изпишат рецепта за еди си какво ( тъй като него редовно го лепвали вирусите и тя вече знае какво му помага но без рецепта не може да го купи от аптеката ) И тея в болницата направо като ги видели и са ги приели ...... а ся де Simple Smile Тя остана много изненадана , но според мен една болница си е стрес за 5 годишно дете , то вече разбира и то много добре околния свят ако ги бяха пуснали вкъщи мисля че щеше да им е по добре. 

Аз като лежах в болницата миналия месец се депресирах и ревах като магаре , а какво остава едно човече.Многоооо съм разочарована и то туй всичкото са лекари от големия град,а хората по малките градове какво правят? Мрът като мухи ли ? Ужас .... голямо писане и мислене ама ядосах се

Общи условия

Активация на акаунт