Ето, че СЕПТЕМВРИ наближава, коя ли ще е първата ни мама!

• 25 416
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Мерси, ще разгледам да видя какво ще сътворя и аз Simple Smile

# 661
Ох ... голяма е жега навънка ... по-добре не излизайте  sweating

Ние се върнахме от Джъмбо ... олекнали с 3,85 лв  Mr. Green Купихме една плюшена звездичка и топка ... и един клин за мен ... бяха на щанда с преоценена стока ... звездичката беше леко разшита /естествено ще и дръпна два шева/, пък на топката се отбелязал етикет на бялото, а пък на клинчето имаше леко изцапано  Crazy Сега го изпрах и му няма нищо ... ще си го нося с туника  Heart Eyes Пише, че е за деца на 12 години, а в момента ми става даже  Joy

Купих и една пелана за малчо от Стедата  Blush

Оф Канелче ... край нямат тези твои перипетии последните две сезмици  ooooh! И аз мисля, че е добре да потърсиш още едно мнение, пък и понякога е по-добре да попаднеш на лекар, който не ти знае и кътните зъби ... в повечето случаи се отнасят много по-добре с теб  Hug

sentex Не съм запозната с тези неща и не мога да взема отношение, но те момичетата вече са ти казали ...  Hug

Ева82 честит девети месец и на теб  Hug

Ох ... отивам сега да простирам, после да чистя и мия чинии и накрая да готвя  Whistling

# 662
Здравейте мами!Искам да питам има ли такива от вас които ходят в Шейново на консултации и колко платиха за услугата?Аз когато се записвах беше 500лв. бяха ми множко ,но реших да ги платя на два пъти и съответно внесох 250лв.Сега когато идва време да внеса втората вноска гледам ценоразписа на страницата на Шейново и изведнъж цената станала 380лв.Имам съмнения,че те тайничко са намалили цената,но на мен дали ще я намалят newsm78 ,така че моля споделете на вас колко ви взеха.

# 663
  • Варна
Аз след като изчетох целия нет вече почнах да се съмнявам и в диагнозата. Сега в сряда като отида на лекар ще разкажа на моята докторка и ще я накарам все пак да ме прегледа (поне външно) и с мъжо ще отидем и на друг лекар. А тази без да е гинеколог ми обяснява, че 100 процента имало зараза и нямало да мога да родя нормално. Моята докторка е много спокойна и предполагам ще ми обесни всичко както трябва.
Междувременно чета доста лоши неща за въпросната докторка. Май ни пусна по пързалката за тия скъпи изследвания.

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 15:16 от sentex

# 664
Хайде момичета ... пишете, че утре сме на Пловдивска среща и трябва да пусна новата тема Crazy
Нали няма да съм сама  Mr. Green нека пловдивските мами, които ще идват да потвърдят присъствието  Heart Eyes

Утре среща на Пловдивските мами в 09:30 в МОЛ Галерия пред Карфур

# 665
Здравейте сладурки Heart Eyes
Моя мъж пак замина и съм самичка. SadНо си изкарахме чудесно.Най-доволна съм от това,че сглобихме креватчето,изпразнихме скрина.Милия го съсипах от подреждане и местене #Crazy
Вакуумирахме дрехи.Искам да ви кажа,че от 4 плика,само 1 ставаше..Върнахме другите в Кауфланд и ми казаха да си избера нови #2gunfireАма голяма работа.Като ти трябва на момента и трябва да се разкарваш по жегите,като си захванал и нещо друго, никак не е приятно:(
Днес вече въртим 4-та пералня  с дрешки,чаршафчета,хавлийки.Много доволна съм от Сано максима-гела за пране и омекотителя.Изобщо не мирише натрапчиво,а много нежно на чисто бебенце .baby_neutral
Мама се е захванала с гладенето,аз само подреждам в скрина:)Добре че ми е тя да помага милата.
Бебчо е много послушен тези два дни,поритва по-малко.Иначе беше хипер активен. newsm32
Ще кача снимчици в албумчетата-на креватчето,на дрешките които купихме,на тумбачето smile3509
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  ura  Party Time Tada
Навън е адска жега,направих си фрапенце и добре че е климатика .Живее се coolcool

# 666
Августа Честит рожден ден!Бъди здрава, обичана и горда мама на есен!  bouquet
Фейт , ако съм добре утре съм на линия за срещата Heart Eyes

# 667
Мили момичета, благодаря ви за топлите думи и милото отношение!  Hug
Откак съм се събудила чета поздрави и си рева /аз по принцип си се вълнувам и от такива неща ама сега - ей, много хормон, много нещо/. Всичко, което ми желаете да ви се върне! Всички да сте живи и здрави, обичани и щастливи. И най-вече доволни от предстоящото велико събитие. Heart Eyes

F.a.t.e., както ревях на другите пожелания, на втората картичка щях да се задавя от смях, страшна Simple Smile

sky*, невероятен ти е Нико  bouquet

Канела, по-добре иди на един допълнителен преглед и не се ядосвай, доктора вероятно малко е слънчасал.

sentex , май наистина съвета да изчакате с лечението е най-добър. Ако имаше нещо, щяха да го видят на първата ти цитонамазка, пък и сега нали пак ще правиш изследвания. Освен това, проблем от 10 г. чак сега някой да го установи като сериозен... newsm78 Нещо не е в час работата.

И да се оплача. Такава жега беше нощеска, че не можеше да се диша. Пък и аз бях уморена и хич не можах да спя. Накрая се преместих на дивана, че там поне се дишаше, та сега съм и схваната /ама леко/.

Днес няма да изписвам темата, че няма да има време Wink

# 668
ох и аз си плача от време на време, ама не знам защо даже  Mr. Green сигурно ме хваща страх от раждането  Whistling в корема ми понякога е такъв бунт и се чувствам много тромава  ooooh!

утре отиваме да купим медикаментите с мъжо, че май ще е по-добре да съм подготвена с багажа  Heart Eyes

мами, много са ви хубави коремчетата  smile3521 future-maman много ми хареса пелената по поръчка  Hug как е твоята възглавница, ти я купи по-отдавна, моята е здрава, не се събира на пластове и държи фронта  Hug

аз сигурно ще изчакам средата на август да порастне още малко тумбьо и ще кача също снимка  Heart Eyes

# 669
Хайде момичета ... пишете, че утре сме на Пловдивска среща и трябва да пусна новата тема Crazy
Нали няма да съм сама  Mr. Green нека пловдивските мами, които ще идват да потвърдят присъствието  Heart Eyes

Там съм

# 670
ей сега разгледах и стаите  Hug а така, качвайте мами снимки, много обичам да събирам идеи   Heart Eyes bydik - твоят стол много прилича на този от Икеа  Hug усещам какъв рай ме чака  Grinning future-maman ей и вашата кошарка готова, чака, а жълтото пате  Heart Eyes супер е, че даже и по глухарчетата на тапетите се заплеснах  Grinning

# 671
future-maman много ми хареса пелената по поръчка  Hug как е твоята възглавница, ти я купи по-отдавна, моята е здрава, не се събира на пластове и държи фронта  Hug

Анхелка,много благодаря:)Пелената е с меко тъничко дюшече вътре.Наистина много се зарадвах като я видях в завършен вид:)Изпрана и колосана е,чака бебо:)
Възглавницата не е мръднала,а не я оставям и за секунда.Пера я,центрофугирам я:wash:
Онази вечер мъжа ми като си дойде му казах,че оставям любовника в хола:)))Обаче втората вечер пак го вкарах в леглото Joy hahaha hahaha
Просто не мога да си представя какво щях да правя без тази възглавница.Дано после и за кърменето ни е толкова полезна и удобна breastfeeding breastfeeding
Радвам се,че и ти си доволна:)Че аз така ти я рекламирах в началото,все едно процент щях да взема hahaha hahaha hahaha hahaha

# 672
И аз си пускам по някоя сълза, рева си само на тъмно самичка Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Снощи си мислих за запознанството ни с любимия и първите трепети и като ми стана еднооо  Embarassed
Младее ми се. После като родя след някой и друг месец ще ми се иска да съм пак на 15-16 и да тегля една на всички и да отида да се напия някъде и да се напуша  hahaha hahaha hahaha

# 673

Там съм ще се видим!!!!!

# 674
  • София
Здравейте и от мен днес  в тая жега.  55
Не съм си подавала носа  на вън пък и нямам и намерение. Май само на лежане съм го ударила.

Августа Честит рожден ден и от мен  Hug Бъди жива, здрава и много обичана. Пожелавам ти леко раждане и едно хубаво пухкаво бебенце накрая да те радва.   baloni bdbaloni hbday bdbaloni baloni

Сантекс Според мене тая "докторка" е меко казано преувеличила.  Не може без изследвания и само "на око" да си ги плещи такива сериозни неща. Да не говорим , че си бременна в 8 месец и трябва по внимателно да подхожда. Според мене може и заради "скъпото изследване"  да ги говори такива. Ако си взима процент от лабораторията в която ще те прати ( както е повечето пъти ) Щото "само там може" като нищо ще си наговори още кой знае какви ужасии. Както са писали и другите мамчета, направо си ходи при друг лекар за мнение ..... (Пф ей тва за пари всичко правят  #2gunfire  #Cussing out #2gunfire ).

Аз да се оплача също така. Излезнали са ми 3-4 стрии от долната страна на "тумбачето" сега ги видях в огледалото (преди това ги напипах само по обективни причини  Flutter ) направо място не мога да  си намеря от яд. То верно , че не се мажа много стриктно  пък и за 1 месец с почти 10 см. ми е пораснал корема ама не ми е и толкова опъната кожата все пак. Кофтито е че не мога да ги махна после  Cry
От вчера и аз само рева. Е то има причина. Ядосвам се затова , че не мога да си върша някой неща в къщи и трябва да повтарям на мъж ми по 20 пъти да направи това или онова. Едно чекмедже 100 пъти го прави и 100-те пъти се разпадна. Толкова ме беше яд , че като взех една отвертка и чукчето и си го оправих. Ем рева , ем си го поправям.  Това безпомощно състояние мене страшно ми пречи. А пък свеки като се прибра и се заговорихме , че краката са ми отекли и цялата съм подута вече и място немога да си намеря ми заяви , че "била виждала бременни с три пъти по надути крака и мойто не било кой знае какво" Пък аз от отдавна нямам глезени , да не говорим за неспането и другите  300 болежки. Направо не се чувствам нормален човек  Cry
  Знам че има още месец поне до раждането  обаче вече нямам нито нерви нито нищо. Искам да се раждат вече  бебетата.  Просто не знам как ще изкарам  Cry ОХ поне си излях мъката .....  Confused

Общи условия

Активация на акаунт