Британците, британците! - Тайгър, тайгър бърнинг брайт - тема 62

• 16 948
  • 726
  •   1
Отговори
# 555

Хммм, не съм сигурна, може би като гъстота той бие, но пък като рошавина и единност, така да се каже, Веждьо е напред. Гнярссс. Готино филмче, както подозирах Тенант сейвд дъ дей.  hahaha

# 556
  • срещу двата комина :)))
туз филмче още не съм го гледала  Flutter

# 557
Само ако много ти доскучее го гледай.

# 558
  • София
мммм да... има едни сцени, в който Веждьо е гол - кефят, Тенант определено го спаси, но като цяло - кооооофти!!!

# 559
Тенант просто рулира! Напълни ми душата, аз за пръв път го гледам в действие. Хем хубав, хем играе сякаш си пие кафето. Веждьо дали са го епилирали, ми е интересно. Всъщност сигурно са.

# 560
  • София
ми то има и грим, способен да махне косми за пред екрана, та... не е много ясно...

# 561
Бааа, гнуууус, белило връз косъм, бааа!  Sick

# 562
  • Mars Hotel
За какво говорите, бе? Освен за косми, разбира се!

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 16:45 от Светлица

# 563
  • София
за бира... ама аз по - скоро само мечтая...

# 564
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как сте, гургулици Grinning? Аз вече светлокафява, нежно контрастираща с благородната бледост на съпрузите, които от момента на загасване на олимпийския огън отново владеят сърцето ми Heart Eyes

Което ми напомня- кой играл, играл, прибирам жребците Mr. Green. Иванова, на десет преки разстояние, моля, иначе ще погаля секирката на Краля Grinning

Гея, дано мине бързо Hug

# 565
  • КиТ
Све за вежди си говорят  hahaha hahaha hahaha

Как сте, гургулици Grinning? Аз вече светлокафява, нежно контрастираща с благородната бледост на съпрузите, които от момента на загасване на олимпийския огън отново владеят сърцето ми Heart Eyes

Което ми напомня- кой играл, играл, прибирам жребците Mr. Green. Иванова, на десет преки разстояние, моля, иначе ще погаля секирката на Краля Grinning

О Джой,Джой  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ване бързо,квото си успяла да пипнеш,успяла   hahaha hahaha hahaha Джой,Джой е в българия и е близоооооооо Whistling Whistling Whistling

# 566
Мурко, пИши през пост, че много ми е хубаво да те гледам.  Heart Eyes Ах, ах  Heart Eyes

Туй е от Outlaw

# 567
  • Ænima/Albuquerque
Как сте, гургулици Grinning?

Аре да не се обиждаме. Некои не сме кокошки, като вас. Аз съм с кучка. По мъж.  Naughty

# 568
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз думата кокошка не съм употребила. За разлика от теб.

# 569
  • в сърцето на един мъж...
Как сте, гургулици Grinning?

Аре да не се обиждаме. Некои не сме кокошки, като вас. Аз съм с кучка. По мъж.  Naughty

А кво стана с патицата? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт