Британците, британците! - Тайгър, тайгър бърнинг брайт - тема 62

• 16 785
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Пфффффф, ама въпрос начи  Laughing Че то без шоколадче бисквитка ли е, бе, Пуц?  Mr. Green

# 721
Аз само за шриланкийци мога да говоря, мен азиатците ме заглеждаха.  hahaha

И мен, и мен азиатци. Sunglasses Като се прибирах от Търново за вкъщи имаше една група. И докато чакахме влака ме гледаха и си говореха за мен. Мега тъпо ми стана, щото много мразя така и излязох от чакалнята като ги изгледах кат' дзвер. И след малко дойде едното момче и каза, че се извинява, просто косата ми била много красива, не били виждали толкова хубава и дълга. Rolling Eyes Blush Хъх, благодарих и се ухилих кат' тиква. bowuu

На английски си говорехме, не знам азиатски. Mr. Green

# 722
Пфффффф, ама въпрос начи  Laughing Че то без шоколадче бисквитка ли е, бе, Пуц?  Mr. Green

Тъй, тъй.  Mr. Green

Божке, аз веднъж се бях забулила за майтап при ходене на клуб и двама балкански мюсюлмани така ми изкараха акъла, че доживотно ще го помня. После се оказа, че и те се майтапели.  hahaha

Аре, да правя новата тема.

# 723
  • Mars Hotel
Ми к'во да ви разправям. Един голям и много черен Хенри от Сиере Леоне искаше да го уча на български. После почна да иска и други работи, да ме търси и да ми оставя бележки, пък аз се криех в тоалетните на заведенията наоколо, като го видех. И така.

# 724
Аааааах, сетих сеее!  smile3532 smile3532 smile3532

"Заведенията наоколо" беше само едно, мър.

Айде НОВА ТЕМА

# 725
  • Mars Hotel
Е, ти сега ще искаш и реклама да му направя.

# 726
  • София
Ау, талибани. Преди цифра години имах един ухажор - афганистанец. Искаше да ме води у тях, на село. Каза, че съм щяла да живея царски - даже няма да излизам от къщата. Евър.  Mr. Green После дойде 11 септември и го отзоваха по спешност да брани родината. Пък аз си плюх в пазвата и направих курбан.

hahaha hahaha hahaha
съжалявам, не се сдържах!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт