Отговори
# 645
може, но гледай да са на хладно, че тия дни е доста жега. Ако трябва - в хладилник ги дръж  Peace

# 646
  • Балчик
Ами то и в упътването си пише, да не се слага, ама аз това неверни, пробвах. А в руски форуми, четох,че  с винт стерилизират без да затварят бурканите, след това изваряват капачките и вадят буркана, затварят и веднага обръщат. Но аз не мога да си представя врял буркан как ще затегна добре.

# 647
Ами то и в упътването си пише, да не се слага, ама аз това неверни, пробвах. А в руски форуми, четох,че  с винт стерилизират без да затварят бурканите, след това изваряват капачките и вадят буркана, затварят и веднага обръщат. Но аз не мога да си представя врял буркан как ще затегна добре.
  като го хванеш с дебела кухненска ръкавица,може би?  Rolling Eyes

# 648
може, но гледай да са на хладно, че тия дни е доста жега. Ако трябва - в хладилник ги дръж  Peace
И петте часа, и деветте ли да са в хладилника? Мале, знам, че са ми глупави въпросите, но не ми се ще да обърквам нещо.  Praynig Praynig Praynig

# 649
да, дръж ги там или в стая, където климатика работи  Grinning навън е над 35* и сега

# 650
  • София
Обаче за стерилизация с винтови буркани не става във фурната, Пробвах и започнаха да гърмят и да хвърчат капачки из фурната. Simple Smile

Аз ползвах бурканчета от лютеница, всяко бурканче с оригиналната си капачка, не са ми хвърчали капачките, но пък никога не е късно да започнат  Joy

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 20:28 от alpha_beta

# 651
Какво да направя с половин кубче жива мая?

Милион неща може  Grinning

# 652
аз имам вода и пр.мляко. ако се обади някой с неговите продукти може да спретнем  нещо.  hahaha

# 653
аз имам вода и пр.мляко. ако се обади някой с неговите продукти може да спретнем  нещо.  hahaha

И едно яйчице и милинките ни готови Wink

# 654
За Labrex специално!!   bouquet

Скрит текст:

# 655
  • Sofia

От мене сиренцето  Grinning

# 656
аз да се в ключа в яденето тогава  Laughing щом сте готови с продуктите.

# 657
За Labrex специално!!   bouquet

Скрит текст:

Браво! Да имаше как да грабна една-две! Много апетитни и с красиви плетенички ! Heart Eyes   bouquet

За готвачите - аз пък имам маслинки и зехтинче, може да ги вместим някъде! Laughing

# 658
чул съм,че за тях трябва и брашънце. ама никой не дава - цената му е висока.
но пък и дегустатори се появиха. виждаш ли половин кубче мая какво може да направи ?  hahaha

# 659
виждаш ли половин кубче мая какво може да направи ?  hahaha[/color]

Обедини ни всички около масата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт