Отговори
# 735
  • Мнения: 54
Правих вече сладкото от смокини на пеп-4о, с големите зелени смокини, цели плодчета ( то целия форум разбра  Laughing  ). Сега обаче имам от дребните, лилави плодове, и искам пак да направя сладко. Само дето не ми се ще да са нацяло, ами примерно да ги разделя на две/четвърт. Преди или след варенето (да ги пасирам, или какво?) става тази работа, и не е нужно да ги беля нали?   bouquet

# 736
  • София
  • Мнения: 2 531
Правих вече сладкото от смокини на пеп-4о, с големите зелени смокини, цели плодчета ( то целия форум разбра  Laughing  ). Сега обаче имам от дребните, лилави плодове, и искам пак да направя сладко. Само дето не ми се ще да са нацяло, ами примерно да ги разделя на две/четвърт. Преди или след варенето (да ги пасирам, или какво?) става тази работа, и не е нужно да ги беля нали?   bouquet
Преди варенето ги нарежи на колкото ти се иска части. Не се белят.

Аз тази година от смокини няма да правя, останаха неизядени бурканчета от миналата година.

# 737
  • Мнения: 54
Много благодаря!  Peace  bouquet

# 738
  • Мнения: 9 444
Дидка поръча на 50-та страница да пуснем нова тема, така че - заповядайте в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт