БУРГАС

• 48 438
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Прави ли някой разлика м/у темата Бургас и Къде в Бургас?

# 196
Прави ли някой разлика м/у темата Бургас и Къде в Бургас?

Секна ме значи,тъкмо щях и аз да питам нещо!  Joy Joy

# 197
  • Burgas, Bulgaria
сссссссссссссссссссссссссссссссссссс

# 198
Аре да не ми крадеш репликата, а?!

# 199
  • Burgas, Bulgaria
 newsm48   ти сега разлика правиш ли или не правиш, ъъъъъъъъ ????

# 200
  • Burgas
ъхъъъ, ко правите дами  Grinning

# 201
  • Burgas, Bulgaria
аз личноооо, стискам едно шише с мляко между краката си и чакам Дзверо да се събуди  bowuu, а Вие ?????

# 202
  • Burgas
Ние сме в Котел при нашите на гости, но утре се прибираме за съжаление.

# 203
  • Burgas, Bulgaria
ооо почивката свърши- жалко, добре дошла в Бургас ...
алоооо на терасата там .... как стееее, входна такса платихте ли? Драснете някой друг ред ,че освен справочник сме и кокошарник все пак  Wink .....
и динозавърите изчезнаха и мохиканите тоже ..... за Г-жа Голяма работа и Доня Перфекта няма нужда да пиша  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 204
  • Пловдив
алоооо на терасата там .... как стееее, входна такса платихте ли? Драснете някой друг ред ,че освен справочник сме и кокошарник все пак  Wink .....
и динозавърите изчезнаха и мохиканите тоже ..... за Г-жа Голяма работа и Доня Перфекта няма нужда да пиша  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Хахаха, ами като няма кой да къса билетчета на терасата- зяпам гратис.Аз съм в предградински стрес и преядох с паламуд по този случай  Blush

# 205
  • Бургас

Joy
Скица безподобна!

Къде в Бургас се покрихте гореизброените?!  Mr. Green

# 206
  • Burgas, Bulgaria
мале ,ама кога станахте за градина- дишай дълбоко и не ревкуняй кат мен първият ден   Blush Blush Blush
остаряваме бавно ..... остаряваме бавно...неусетно почтиииии   Joy

Радостче, покриха се те ама като им стане студено на дупетата ,пак тука ще дримуцат цяла зима  Crossing Arms

# 207
  • Burgas
Дааа, зима иде....

# 208
  • Пловдив
Ми а де, същото се питам аз - кога станахме за градина, ама ей на..
Ще рева със сигурност, ам скришом, да не ме види началника, че не е педагогично. Confused

# 209
Човек, като има свестни съседи, нищо друго не му трябва!  Heart Eyes
Звъниш по неприлично време, те си зарязват филма и тръгват да ти вършат услуга... К'ви хора има?!

За градината - и ние в понеделник. И който си мисли, че няма да реве - да не си мисли такива глупости. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт