Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 48

• 69 252
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
И аз искам да се запиша в темата. На пролет ще правим трети опит.Успех на всички !
Hug

# 46
Браво Денис, успех до края. Моят опит приключи с неуспех. Ще видим какво следва сега. Успех на всички.
Бананка знам че каквото и да кажа нищо няма да се промени Sad. Посъвземи се малко и после горе главата и пак напред. Трябва да имаме вяра че нещата ще се получат  bouquet

# 47
Май само тук не съм се отчела FlutterДнес ми е 7ми ден,имам общо 12 фоликула с големина между 14-16мм,поравно от двете страни,естрадиол 1120 Лигавицата ми е 11мм.Утре ми бият 3 меногона наведнъж и Цетротид,правят ми вливка Октагам и с това приключва моята стимулация.Т.е с общо две убождания На преглед съм в понеделник сутринта,пускам хормони и по всяка вероятност вечерта Овитрел.Ако този вариант се осъществи,пункцията ще ми е на 11 ден!Оказа се,че наистина е имало защо да ме боли корем и целия дискомфорт,не е било субективно усещане.

Хей момиче какво стана с тебе. Мина ли ти пункцията?

# 48
  • София
Мацки,мерси много за подкрепата Hug Вече съм си в офиса на работа даже  Flutter

Мина много леко пунцията,от 14 фоликула 3 се бяха спускали предварително,което се очакваше.Извадили за 11яйцеклетки,т.е. не е имало кухи Crazy И така,изписаха ми утрогестана и естрофем.Кога да чакам обаждане за оплождането,утре,нали  newsm78

# 49
Аз се чух с доки на другият ден да разбера какво става/при мен се оплодиха 11от 13/, но това беши при мен и клиниката в която съм аз. Доки не ти ли каза кога да очакваш резултат и обаждане. Хайде стиснати палчета да върви всичко както до момента Praynig

# 50
  • София
Кога да чакам обаждане за оплождането,утре,нали  newsm78
утре до към 13 най-късно.

# 51
  • София
Мацки,мерси,звъннаха ми днес наобяд,имам 8 оплодени и утре чакам да се обадят пак да кажат как вървят нещата HugТрансфер май в събота newsm78

# 52
  • София
 Party Супер! Ще стискаме палци сега за най-важната част!   bouquet

# 53
  • Plovdiv
Анализиращ се, стискам палци и силно се моля  Praynig newsm10

# 54
  • Sofia
  tiptoe

запис

# 55
  • Plovdiv

Михо, не се промъквай така по терлички  Hug
Видях, че ви предстои процедура в Плевен, кога се очаква да е това?

# 56
  • Sofia
Михо, не се промъквай така по терлички  Hug
Видях, че ви предстои процедура в Плевен, кога се очаква да е това?

Mr. Green

Септември месец се надявам да е процедурата. След седмица сме на преглед да види докотора харесва ли му лигавицата и ако е рекъл Господ - в началото на септември ще е опита Simple Smile

Ти да не си също при д-р Пенков?

# 57
Анализиращ се успех при трансфера! Дано да останат и повечко ембриончета за замръзяване! Praynig На дамите,които сега ще започват желая всичко да мине леко и да приключи с успех!   bouquet Вярвайте и малкото чудо ще се случи!!!! Аз си измолих един кръвент тест и преди малко ми се обадиха да ми кажат,че съм много бременна,както каза доктора. Имам час за ехограф на 17.08 и се моля всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Hug Hug HugПрегръщам  ви всички и много бързо да ви видя в темичките на бременните!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 58
Анализиращ се успех при трансфера! Дано да останат и повечко ембриончета за замръзяване! Praynig На дамите,които сега ще започват желая всичко да мине леко и да приключи с успех!   bouquet Вярвайте и малкото чудо ще се случи!!!! Аз си измолих един кръвент тест и преди малко ми се обадиха да ми кажат,че съм много бременна,както каза доктора. Имам час за ехограф на 17.08 и се моля всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Hug Hug HugПрегръщам  ви всички и много бързо да ви видя в темичките на бременните!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm44 newsm44  bouquet

# 59
  • София

Честитооо!!!   bouquet Желая ти от все сърце здраво бебче! Дано потръгне на всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт