Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честита Нова Година момичета Simple Smile
Нека сме здрави и щастливи с
малките ни съкровища през новата 2013г.

# 481
ЧНГ- здраве,успех и просперитет,както и много нови бебета. Моите крака също жестоко се подуват.Това,което направих е да си купя ботуши с един номер по-големи и достатъчно широки, за да ми е удобно да ходя.Гледам да не се заседявам права,а като седна задължително ги вдигам на възглавница.Увеличих си и количеството на водата,която пия и по-често ходя до тоалетна.При мен  едно притеснение се появи.В 27 седмица съм и не си усещам много едното бебче.Последният път док ми показа как са разположени момичето вляво , момчето вдясно.Момичето ме рита мести се усещам я всеки ден, момъка е много пасивен.Другата седмица съм на доктор,но сърцето ми се е свило дали всичко ще е наред с момченцето ми.

# 482
Grimalkin,не се притеснявай,всичко ще е наред!

# 483
Честита Нова година и от мен! Да е пълна с най-хубавите бебенца по двойки и тройки!

ЧНГ- здраве,успех и просперитет,както и много нови бебета. Моите крака също жестоко се подуват.Това,което направих е да си купя ботуши с един номер по-големи и достатъчно широки, за да ми е удобно да ходя.Гледам да не се заседявам права,а като седна задължително ги вдигам на възглавница.Увеличих си и количеството на водата,която пия и по-често ходя до тоалетна.При мен  едно притеснение се появи.В 27 седмица съм и не си усещам много едното бебче.Последният път док ми показа как са разположени момичето вляво , момчето вдясно.Момичето ме рита мести се усещам я всеки ден, момъка е много пасивен.Другата седмица съм на доктор,но сърцето ми се е свило дали всичко ще е наред с момченцето ми.

Grimalkin, в тези седмици има вероятност просто бебенцата да са се обърнали и това, което усещаш сега да е съвсем различно от това, което си усещара преди  Peace Моите девойки някъде до тогава бяха разпологени напречно една над друга, после изведнъж ми натежа ниско долу и взеп да усещам движенията по съвсем друг начин - все едно долната не риташе вече толкова. Оказа се, че са се обърнали и двете с главичките надолу, оттам тежестта, и ритниците и на двете съм ги усещала вече по-осезателно само горе, там където преди беше разполоена само едната.  Crazy
Освен едната до края си беше по-кротичка от другата - и сега са си така  Heart Eyes
Не се притеснявай излишно  Hug Hug Hug

# 484
  • София
Честита нова година и от мен!

Grimalkin, и при мен бяха разположени по същия начин и девойката беше в пъти по- активна от младежа.

# 485
  bouquet Благодаря за окуражаващите думи. Момченцето ме ритна няколко пъти сутринта успокоих се малко . По-бързо да минава тая седмица и да идва Сряда , че да ги видя и да знам , че и двете бебета са добре . Винаги като наближи време за преглед и леко полудявам и се вкарвам във филми:)

# 486
И аз се бях притеснила миналата седмица. Ама преди два дни ходих на лекар и се оказа просто случайност, че само от ляво ме ритат, бебетата са се преместили и вече съвсем не знам коя коя е Whistling Определено едната е по капризна и се усещат големи вълнения като се обърна някъде към нея, но пак не мога да твърдя със сигурност коя къде е Heart Eyes

# 487
Честита нова година! С пожелания за много здраве, щастие, успехи и усмивки!!!
velinadin и аз имам проблеми с отоците по краката по-слабо изразени и имам и болки - но леки, но и аз не съм открила лек за това, и на мен ще ми е интересно да науча за някое изпитано облекчение.
 При мен проблема е запушеният нос, който ме тормози вече от месец и половина, а от седмица съм настинала и е направо ад, постоянно ми е запушен носа и често и двете ноздри. Изписаха ми Виброцил, но той помага за малко, а спрейовете от морска вода почти не ми помагат, бих се радвала да споделите как сте се справяли с този проблем.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 11:11 от drebosak

# 488
  • София
drebosak, за носа опитай с компреси със затоплена морска сол, само внимавай да не е гореща.

# 489
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ.днес бях на преглед бебките са близо по 900гр,околоплодни води и плацента е наред.единствено проблеми със съня имам през ноща много се въртя.остават ми още 2 месеца Hugс приготовления почти съм готова,и мился да започвам с пране и гладене,и да си нареждам за моите кукли.  bouquet

# 490
  • София
Честита нова година! С пожелания за много здраве, щастие, успехи и усмивки!!!
velinadin и аз имам проблеми с отоците по краката по-слабо изразени и имам и болки - но леки, но и аз не съм открила лек за това, и на мен ще ми е интересно да науча за някое изпитано облекчение.
 При мен проблема е запушеният нос, който ме тормози вече от месец и половина, а от седмица съм настинала и е направо ад, постоянно ми е запушен носа и често и двете ноздри. Изписаха ми Виброцил, но той помага за малко, а спрейовете от морска вода почти не ми помагат, бих се радвала да споделите как сте се справяли с този проблем.

Морска сол. Физиологичен разтвор, Назик- спрей за нос (хомеопатичен е, малко е скъп но си струва. Като бях бременна ми го изписаха, че изкарах да не ти разправям какви болести. ) Инхалации със сода и лайка помагат много.

kamito24 Използваш ли възглавници? На мен ми помагаше много да си слагам възглавници около мен и между краката. Спях малко повдигната така ми беше добре дишането.

Аз да си се похваля от децата ми. Много са ми добри и спокойни. На ваксина бяхме днес - тръгнахме си с усмивки. Педито беше изумена. Пораснали сме много 6500/63 см. са и двамата.. Май ще се захранваме ама не знам как да започнеме. Ако имате някакви таблици за захранване или знаете публикувани някъде ще съм благодарна да споделите. Може и личен опит със захранването да споделите разбира се Simple Smile

# 491
Зравейте мами,
kamito24  браво бебките ти добре си хапват и си растат чудесно, стискам палци за спокойна бременност и на финала зрави и красиви принцеси. Относно спането спасение няма , стискаш зъби и се примиряваш. При мен и супер пишкането започна , ставам по 6-7 пъти и съвсем ми се разбива съня. През деня си дремвам по 2-3 часа ,че не се издържа. На вас схващат ли ви се ръцете?
bydik, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=20919.0 това намерих ано ти свърши работа.Най-добре мамите с опит да кажат.Не са ли ти малки бебетата още за захранване?

Аз утре съм на преглед влязох в 28 седмица, днес пуснах ПКК и урина , дано и желязото да се е вдигнало малко.А бебетата да са пораснали.

# 492
Зравейте мами,
kamito24  браво бебките ти добре си хапват и си растат чудесно, стискам палци за спокойна бременност и на финала зрави и красиви принцеси. Относно спането спасение няма , стискаш зъби и се примиряваш. При мен и супер пишкането започна , ставам по 6-7 пъти и съвсем ми се разбива съня. През деня си дремвам по 2-3 часа ,че не се издържа. На вас схващат ли ви се ръцете?
bydik, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=20919.0 това намерих ано ти свърши работа.Най-добре мамите с опит да кажат.Не са ли ти малки бебетата още за захранване?

Аз утре съм на преглед влязох в 28 седмица, днес пуснах ПКК и урина , дано и желязото да се е вдигнало малко.А бебетата да са пораснали.
ние с теб сме горе долу на едни термини,ти си седмица преди мен.за схващането краката ми се схващат,но няма начин примирявам се.важното е бебките да са добре.успокоявам се че остана още малко. Hug

# 493
drebosak, за носа опитай с компреси със затоплена морска сол, само внимавай да не е гореща.
milasara пробвах с такъв компрес, но нямаше ефект  Sad
bydik пробвам и с морска сол, минах и през личната лекарка и ми изписа "Куикс" ама ефекта е минимален, със "Стеримар" ефекта е към 2 часа и после пак се запушва носът, явно ще е така по 2 -3 часа ще се диша спокойно. Може да взема да пробвам и с Назик, препоръчаха ми и "Еуфорбиум композитум". Започвам да се замислям дали не е някаква алергия.
Grimalkin и на мен ми се схващат ръцете, понякога и краката, но май няма кой знае какво спасение за това, като се обърна на другата страна и ми минава.
kamito24 проблемът със сънят ми е познат аз от доста време спя по час - час и половина и се будя, за да се обърна на другата страна и после пак така - на всяко завъртане се будя. Може да пробваш с възглавници както е писала bydik, аз като слагам между краката малко помага и спането леко повдигната, защото иначе се засилват и киселините.
Kami бих се радвала да споделиш какво си накупила, аз все си викам че има време, но вече съм в 26 г.с. и времето си минава , а още нищо не сме взели.

# 494
  • София
drebosak,  другото, което има ефект е ГелоМиртол, ама питай лекуващия си все пак.

kamito24 , магнезий пиеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт