Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
tafi87 Честото Simple Smile Да са ти живи и здрави малките принцеси и много да ви радват  Hug

# 466
Честити принцеси на ТАФИ, да са живи и здрави и мама бързо да се възстановява и да си ги гушка!

# 467
tafi87,честита радост newsm06!Да сте живи и здрави и да посрещнете празниците в къщи!!!

# 468
Здравейте моми4ета, и аз да се похваля. Имах планово секцио за 17 дек но на 10 дек мойте сладури ре6иха 4е е време и след  ритник на едното водите ми изтекоха. След 5 h  се родиха Кристина 3кг и Мартин 3420г в 37 седм. Справяме се добре. Аз бях приета в болница седм след раждането поради инфекция, но ве4е съм добре. Лек ден на вси4ки и весели празници. 

# 469
Gigi-Galli ЧЕСТИТО  Heart Eyes Пожелавам ви много здраве и щастливо детство  Hug Малеее супер размери са малките, направо превъзходни. Дай Боже на всички мами с близнаци такъв финал  Hug

# 470
Gigi-Galli , честити бебенца! Много щастие в порастналото ви семейство и весели празници!    stork-boy stork-girl А на теб бързо възстановяване!   bouquet

Адмирации и от мен за "отгледаните" бебчета - страхотно тегло за близнаци!  Heart Eyes

# 471
Gigi-Galli честито и много да ви радват. Hug

# 472
  • София
  Хайде, честити бебенца и тук от мен   bouquet. Радвам се че си си вече вкъщи  Simple Smile

# 473
Честито!!! Само положителни емоции за цялото семейство  Grinning

# 474
  • София
Gigi-Galli, уау, какви мерки!  Grinning Честито, да са ти живи и здрави!   bouquet

# 475
Благодаря ви за пожеланията.  Heart Eyes

# 476
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525Съжалаявам че отдавна не съм писала но все гледам нещо да свърша докато мъниците спът.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВА КОЛЕДА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА.БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ newsm44 smile3502

# 477
  • София

Честита Коледа и весело изкарване на Новата година майчета .Пожелавам Ви много здраве, радост и късмет през 2013г. и много послушни и добри бебчета

[/

# 478
Честита нова  2013 година на всички! Желая ви много здраве и късмет!
Дойде време да се запиша във вашата тема! На 31 години съм, първа бременност с близнаци! В момента съм в 10 г.с. За момента се следя в клиника Фемина. Още не съм се записала на ЖК, но съм в голяма чуденка къде? Ще съм благодарна ако ми кажете къде е добре да се следи близнашка бременност?
 Hug Предварително ви благодаря за всичко Heart Eyes

# 479
Честита нова година!Много здраве,щастие и късмет през новата 2013 година.Лека бременност и щастлив финал!
Искам да ви попитам имате ли проблем с отоци и болки в краката и как се справяте с това?При мен предната седмица положението беше трагично-едва пристъпвах,но си взех един гел(Рувенор) и като че съм малко по-добре,но исках да знам ако има някакво изпробвано ефикасно средство да споделите.Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт