Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Нана аз бях на магнерот 3*2 някаде от 16-17г.с. до последния ден преди секциото 1 ден на 36г.с. помага също всеки месец влизах в болница и по 3 дни на системи кормагнезин / ако не се лъжа така се казваха/ има нежелани ефекти че отпуска мусколите и след раждането по трудно си възвръщаш формата/ аз и до сега не мога/ ама резултата си заслужава  Mr. Green
Витамини пиех не си спомням как се казваха в опаковката бяха два различни вида хапчета витамин и омега 3.

# 451
Мами,а да ви попитам дали пиете витамини и какви?На мен ми изписаха Центрум Матерна,но прочетох много противоречиви мнения за нея и се чудя какво да правя!

Аз също не пих никакви витамини през бремеността, само до края си взимах фолиевата киселина, по съвет на гинеколога. Иначе го питах за витамините, но ми казваше, че пълноценното хранене е достатъчно.  Peace Но съм нямала проблеми и изследванията ми бяха в норма.

Понеже говорите и за БХС при близнаци, ето малко и от мен по темата:

http://zabliznacite.wordpress.com/2012/04/27/bhs-nuhalna-translucencia-bliznaci/

# 452
Абе момичета, да ви попитам нещо, което доста ме тормози...
Не искам да пътувам до София сега, да не ми стане нещо, доста полежах за задържане и не ми се рискува с такова пътуване. Изтървам си обаче ФМ, а брат ми само ми надува главата да съм ходела, то било за хубаво Crossing Arms Аз предпочитам да си остана бременна пред това да се блъскам по пътя само за успокоение ooooh! Проблем ли е ако не отида и всъщност?

# 453
  • Някъде там...
Нана, колко далече е София? Аз като се замисля, въпреки, че живея например в София, за всеки преглед ми се налагаше да пътувам сумарно по 30 км. Факт е, че след това имах повечко контракции няколко дни, но пък емоцията по време на прегледа ме зареждаше положително за седмица напред.

# 454
Е на мен София ми е на 300+30 Simple Smile Никак не вярвам да ме зареди. Според мен лично си е по-добре да си лежа. А и при положение, че лекаря ми е добър и казва, че всичко е наред с бебетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 455
Нана, малко по-назад обсъждахме точно нуждата от ФМ. Мисля, че няма нужда да се тормозиш, щом лекарят ти е казал, че всичко е наред с бебетата, няма за какво да се притесняваш. На 2д ултразвука, с който те наблюдава лекарят, може да види, ако има нещо притеснително. Спокойствието е нещо много важно, няма за какво да се тормозиш с излишни изследвания и пътувание Peace

# 456
Нана, щом имаш доверие на лекаря си и те следи добре и прави обстойни прегледи и според мен можеш да си спестиш ходенето до София. Добрият лекар си е добър в който и да е град. А понякога и най-прехвалените "светила" допускат грешки  Peace

# 457
# 458
Малко клюки по темата очаква ли Кейт Мидълтън близнаци - сигурно сте чули по новините тези дни  Simple Smile

http://zabliznacite.wordpress.com/2012/12/11/kate-middleton-bliznaci/

# 459
  • София
Здравейте бъдещи мами,
приемате ли още близначки?Включвам се и се връщам да ви чета:)

# 460
  • София
Здравейте бъдещи мами,
приемате ли още близначки?Включвам се и се връщам да ви чета:)

Добре дошла и успех на финала едни прекрасни бебчета  Hug

# 461
Здравейте момичета .... Родих близначките си днес Гергана 2.400 и Даная 2.200 в 36 седмица ... И трите сзе добре и съм безкрайно щастлива Simple Smile

# 462
tafi87  Честито. Да са живи и здрави и много да ви радват. Най-хубавият подарък за Коледа Heart Eyes

# 463
  • София
tafi87, честито! Да са ти здрави и щастливи!   bouquet

# 464
tafi87, честити принцески! Да са ви живи и здрави и да изпълнят къщата ви с радост!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт