Анален секс след нормално раждане

• 23 565
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
Такава тема може да ме накара да си прережа вените!Винаги съм знаела, че не съм много сексуална, обаче от тук си вадя изводите, че съм си направо дръвце...6 дни от раждане...анален секс...Две неща, от които ми се изправя косъма!

# 16
  • Пловдив
Не мога просто... Joy

Явно работата е на зор..Предлагам да пробвате и после да ни кажеш какво е станало.Така и ние ще знаем Mr. Green

# 17
  • София
Имам чувството, че и този подфорум се наводни от скучаещи пубери във ваканция. А ако авторката не отговаря на "скучаещ пубер във ваканция", толкова по-зле.

# 18
И аз съм в чуденка дали темата е истинска, но пък и не мога да си представя ситуацията да е толкова на зор  newsm78

# 19
мен ми е по-интересно дали авторката преди е пробвала анален секс или сега ще и за сефте  Shocked
не се сърди мила, ама това си е форум и както може да има такива теми, така трябва да си подготвена, че не всеки ще те разбере  Peace

# 20
  • София
Е, аз го разбирам момичето, ако не е имала много тежко раждане и ако по принцип си практикуват такъв секс, по обясними причини не пита за вагинален, защото там е ясно, че не може известно време.
Някои жени са си с такива потребности, особено ако са се въздържали заради бременността и сега й е олекнало. Една приятелка наскоро роди и като отидох да я видя в родилното, вече разправяше на мъжа си, че няма търпение  Twisted Evil Секцио е тя.
Иначе моя отговор е, че може и да може и сега, ама ако няма шевове. Но най-добре гинекологът да каже.

# 21
Наистина не мога аз да повярвам кое му е толкова странното на аналния секс,защото явно на повечето който са отговаряли явно не им допада било то преди,по време или след бременност!!!!!!! Ако искате и за нимфоманка ме смятайте,но това е положението! Имах доста леко раждане,никакви усложнения,разкъсвания и т.н. И наистина не ви разбирам защо ви е толкова странно,че имам. Желание за секс толкова рано! Аз не съм спирала да го имам дори докато бях бременна до последно правихме секс със мъжа ми!!! И работата не е " на зор" както предполагам повечето си мислите даже напротив,мъжа ми е изключително внимателен и никога неби поискал нещо такова насила! Въпросът е,че аз самата имам желанието колкото и странно да ви звучи...

# 22
  • София
Абе, действай бе мацка; какво толкова го мислиш! А дали на някого му допада или не е много друг вид въпрос...Положителното в цялата "история" е, че на няколко пъти през деня ми създаде повод за искрен смях!
п.с. само да не се включиш след някой ден с питане дали е възможно да си забременяла...

# 23
6 дена след раждане нали влагалището още се чисти от раждането, в смисъл кърви и т.н. Ако се прави анален секс, все пак според мен има вероятност от ануса бактерии да попаднат във влагалището, абе рисковано си е според мен. Дори и авторката да няма шевове, разкъсвания, по-добре изчакайте няколко седмици, а най-добре е да питаш гинеколога си.

# 24
Очаквам в близките дни нова тема от авторката с поредната тема дали може да е забременяла

smile3501

# 25
Авторката, за къде бързаш?
Секса няма да избяга.

# 26
  • София
Ми досега тук не е имало жена, която да иска да и го сложат отзад , при това току-що родила..Може да си е напълно нормално, но ние тук вероятно нещо не сме в ред....
Идеята ми е, че секса като цяло се завръща, но не толкова рано и бързо, да не говорим за паркиране в задния двор.....
Учудени сме, но не ти се подиграваме....Само се посмайваме....

# 27
Колко ли ще е леко това раждане Thinking та чак за секс иде реч 6 дни след това Crazy
Това и циганките не го могат.

# 28
  • Талант на 2012,2013 г.
Авторката...що за бързане? ooooh! Спри се малко. Mr. Green

# 29
И наистина не ви разбирам защо ви е толкова странно,че имам. Желание за секс толкова рано! Аз не съм спирала да го имам дори докато бях бременна до последно правихме секс със мъжа ми!!!

До последно по време на бременност е нормално. И се среща често.
За 4-6 дни след раждане не е нормално и не знам да се среща  Crazy Да, странно ни е, на нас, вече минали по този път. Нещо, за което при теб силно се съмнявам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт