Анален секс след нормално раждане

• 23 569
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
И сега секс правихте ли ?

# 46
Сигурно ще е голям кеф 6 дни след раждане да правиш секс newsm78.Жалко изтървала съм промоцията ще трябва да родя трето за да видя как ще е. newsm62

Гледай да го родиш секцио, че да можеш всякакъв да правиш  newsm62.

# 47

Е, вече е ЧАК 7-ми ден... сигурно повтарят...

# 48
  • До сърцето...

Е, че да чака ли !?!? Горката женица зор има ...

# 49
Не бе, тя заради мъж си, щото нали нашите мъже ги ожали... Crazy
Да се беше поФалила, че са се награбили в кенефа в родилното още... Whistling

# 50
http://gelzaotslabvane.com/index.html ето това е! някой използвал ли го е??? какви са отзивите? споделете мнението си ако имате наблюдения и сте го пробвали или чували за него
ако е родила края на юли значи май месец е била бременна и се е интересувала от термален гел за отслабване.  Thinking
Та била ли е бременна или не?
Ако е била и е искала да отслабва ... ooooh! Tired

# 51
Май, обаче 2011 година. Wink
Но си права, че не и бие чукчето на едно място.

# 52
Абе вие адекватни ли сте????? "да задяржам" мъжа си..... Какво има да му задържам след като е решил да има дете от мен? Немогадаповярвам колко ограничени могат да бъдат жени на зряла възраст! Че не харесвате аналния секс,разбрах,но това не значи,че всички са така и всички ги боли Д-о след раждне

# 53
  • Шумен
Ми то мераци точно за анален секс имах и аз малко след като се изправих напълно (трудничко се въстанових от секциото), но друг е въпроса доколко подобни действия носят наслада и доколко могат да ти навлекат един куп неприятности. Мъжо ме изтърпя с пернал хормон (бях като някой пубер) 40 и няколко дни да ми минат лохийте и си действахме спокойно после  Mr. Green

# 54

а откъде разбра, че не харесваме аналния секс?  newsm78

# 55
  • # супернатурална #
 smile3532 smile3532

Извинете, сега сериозно, доколкото мога.
За нормалното не мога да се изкажа, но при секцио-тц  Naughty. Като се сетя, че ревях ако кихнех, за ходенето по голяма нужда пак така. А сега нещо, което са ми разказвали лекари от родилно - майки от ромски произход, масово бягат след раждането... "за да не ляга моя при друга". Тоест, действат си по предназначение въпреки лохите. По данни на лекарите-откъде всякъде. Така че, няма какво да се ограничаваш само с анален секс Peace  Joy

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 01:12 от Г. Краули

# 56
Ами да, разбира се! Не харесвам аналния секс. За мен е животинско и гнусно. Какво, нещо ще ми направиш ли?
Един ден се зачетох за клизмите и ако знаете само педерастите какви клизми и клизмички си правят, за да могат да се изпраскат отзад - не е истина! Защо да си го причинявам, като природата ми е дала необходимия орган, за да мога да се наслаждавам на прекрасен секс?
Ти си се праскай отзад и се кефи! Никой не ти обсъжда задния двор, а се чудя защо не се праснахте в родилното още? Joy

By the way, модовете сигурно са на море. Иначе не си обяснявам продължителното съществуване на тази простотия. Whistling

# 57
Абе вие адекватни ли сте????? "да задяржам" мъжа си..... Какво има да му задържам след като е решил да има дете от мен? Немогадаповярвам колко ограничени могат да бъдат жени на зряла възраст! Че не харесвате аналния секс,разбрах,но това не значи,че всички са така и всички ги боли Д-о след раждне

Ние сме адекватни, но ти  newsm78... Не ме разсмивай. Това, че е решил да има дете от теб не го оковава с вериги. Що за аргумент е това?
Нормалните жени ги боли д-то след раждане. И въобще, след раждане приоритетите им са малко по-различни. И вземи си пооправи правописа, че май нещо позата, в кото си писала....

# 58
 smile3521 smile3521 smile3521
Ооооооо, моля ви сеее! Аналният секс е най - нормалното нещо, което може да прави прясна родилка!

Няма друг такъв форум , не! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 59
Какво има да му задържам след като е решил да има дете от мен?

Това отдавна не е критерий за любов и вярност, ама щом казваш, ОК. НЕма се бием сега, я Laughing

Общи условия

Активация на акаунт