Анален секс след нормално раждане

• 23 573
  • 82
  •   1
Отговори
# 60

Ние сме адекватни, но ти  newsm78... Не ме разсмивай. Това, че е решил да има дете от теб не го оковава с вериги. Що за аргумент е това?
Нормалните жени ги боли д-то след раждане. И въобще, след раждане приоритетите им са малко по-различни. И вземи си пооправи правописа, че май нещо позата, в кото си писала....
[/quote]

И какво ми е на правописа бе???
Да,това,че има дете от мен никой не е казал,че го оковава с вериги или е гаранция,че няма да ми изневери! Казах,че няма какво да му задържам! И наистина от толкова много компетенция,никоя от вас всъщност не ми отговори с да или не на въпроса!!! Нямам думи за смешното Ви форумче пълно с депресирани скумрии,тва ви боляло ,онова ви боляло... Сега разбирам всъщност колко леко раждане съм имала или просто вие сте страшни лигли

# 61
...никоя от вас всъщност не ми отговори с да или не на въпроса!!! ...

Невидима ли съм?

Може, що да не може. Но без тампони, да знаеш, че не се препоръчват за лохиите.

# 62
mucanka12345, ще резюмирам за теб отговорите по темата ти: всички, които са се включили отричат да са правили анален секс преди да е минала и седмица след раждането, така че нямат непосредствен опит, който да споделят с теб в тази връзка. въпреки това, чисто теоретично, повечето от нас смятат (казвам "повечето", защото очевидно има и такива, които не смятат така), че не е редно да го правиш по една поредица от причини, които бяха изброени, а освен това - изразяват съмнение (именно от гледна точка на своя опит!) че изобщо е възможно да имаш желание за това. какъв друг по-изчерпателен и категоричен отговор очакваш да получиш?

(за мен специално ти в никакъв случай не си жена, която е родила преди седмица.)

# 63
  • Mars Hotel
Още преди 3 страници имаше няколко отговора, че това може да ти каже само лекарят ти, след като те прегледа. Всичко останало е твой собствен риск. Щом ти е толкова важно, поеми го (и буквално, и преносно).

# 64
 hahaha Кажете и на жената вече ДА или НЕ, може или не може. От 2 дни стои на тръни и чака отговор в пълна бойна готовност  Joy   luvbed

# 65
  • София
темата е леко безумна за мен...
но
= има риск от инфекции
= има риск от контракции на матката, заради оргазма
= кървиш все още(което за мен лично си е гадничко), а тампон е абсурд да сложиш на този етап
= редно е  аккъв да е секс след раждане да започне след консултация с лекар.

или си поемаш рисковете или отговора с една дума клони към НЕ.

# 66
  • София
Аз викам за още по-голяма сериозност на темата да пуснем анкета:
Да прави ли Муцанка анален секс ?
-да
-не

# 67
  • София
 smile3502 на мен обаче ми е чудно защо авторката, като има такова прекрасно мнение за форума и потребителите все още чака мнението им, а не си действа по въпроса Simple Smile ясно е че тук сме се събрали едни такива консервии, скумрии, ненормални, а сексуални Simple Smile какво ли разбираме ние....Wink

# 68
тук сме се събрали едни такива консервии, скумрии, ненормални, а сексуални Simple Smile какво ли разбираме ние....Wink

Направо сме си консервирани скумрии май...  hahaha

Не мога да проумея как на една новоизлюпена майка приоритет ще й е не 1-седмичното й бебе, ами... аналния секс.

Но добре, щом искаш отговор по темата си, за мен той е Не, не ми се струва удобно да кървиш и да правиш секс. Рискът от инфекции и болезнени контракции ми се струва прекалено голям, за да си струва за едното ч***не отзад.  Sick

# 69
  • София
Четох,четох и сега разбрах, че съм скумрия, консерва и асексуална, защото не съм правила секс след раждане...Егати, колко съм била задръстена, но ако пак ми се случи, пак ще си бъда толкова задръстена. Охххххх, остарявам мили дружки... Crossing Arms
На конкретния въпрос: НЕ!/хайде изчакай поне месец/

# 70
А, не само скумрии, - и лигли. Как може да имате епизиотомии, шевове, разкъсвания и подобни лигавщини?! Crazy
Сега оценявам оная тема за вагината и раждането.
Тая 100% е с пролапс и в двете дупки.

# 71
  • София
Пипи  Дългото  чорапче, ти болка защо си нямала....защото аз си имах... срам, срам.  Embarassed Каква съм гадна лигла./девойчето ще ни се разсърди, след като не я разбираме../

# 72
Аха, нямала съм! Въздух не можех да си поема от болка.  И аз съм от лиглите - 11 шева от епизиотомия и Бог знае още колко вътрешни на разкъсана шийка. Crazy
И след всичко това, как пък не се сетих за аналното си отверстие... Joy

# 73
Абе, няма ли кой да разкара тая простотия от форума  ooooh!

# 74
  • Mars Hotel
Защо, Блонди? Я си кажи, ти отчете ли се?  Mr. Green Осем дни вече... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт