Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Ето така планирам да подредя гардеробите.
Искам да благодаря за това клипче.  Heart Eyes
В момента правя сезонно разистване на дрехи и пренареждане на гардеробите. Пренаредих чекмеджетата си по този начин и чак не повярвах какво количество потници и тениски се побра. Освободих си много място в гардероба и сега е толкова прегледно.... Simple Smile

# 196
Изгубих ви дирите Embarassed

# 197
  • София
Ето така планирам да подредя гардеробите.
Искам да благодаря за това клипче.  Heart Eyes
В момента правя сезонно разистване на дрехи и пренареждане на гардеробите. Пренаредих чекмеджетата си по този начин и чак не повярвах какво количество потници и тениски се побра. Освободих си много място в гардероба и сега е толкова прегледно.... Simple Smile
Потвърждавам! Simple Smile
(извинявам се за лошото качество на снимката - фотоапаратът се развали, снимала съм телефона без светкавица, прекарах снимката през някакви филтри за да е по-светла, обаче всичко се омаза, и изглежда ужасно Embarassed)
Скрит текст:
Искам да кажа, че това чекмежде преди побираше половината от сегашното съдържание, сгънато по обикновения начин. Сега дори има празно място за още. Наистина, врътня е, но за хора, на които не им стига гардеробно пространство, е разрешение на голям проблем Peace
Едвам чакам ММ да се прибере от командировка и да вземем още чекмеджета Simple Smile

# 198
  • София
И от мен глас за стелажите от Икеа. Страхотни са, много увеличават мястото. 
Много удачно решение за мен се оказаха, едни малки контейнери с капаче за кърма и храна от Джъмбо. Те са с основа и гнезда за всяко и ги използвам за подправки, които са много малко за да се съхраняват в бурканче, като например, остатъци от отворено пакетче бакпулвер, мая, сода за хляб.

# 199
Здравейте, следя темата отдавна, но пиша изключително рядко. Интересува ме, обръщам се към toniak, къде в Младост 4 се намира този нов голям магазин за немски стоки. Предварително благодаря за отговора.

# 200
Здравейте, следя темата отдавна, но пиша изключително рядко. Интересува ме, обръщам се към toniak, къде в Младост 4 се намира този нов голям магазин за немски стоки. Предварително благодаря за отговора.

http://nemski-centar.com/

или директно на картата
http://www.bgmaps.com/link/A354EFBE500008B1F40A05A2393128B8

# 201
  • Майничка
Да похваля бурканите от карфурско кафе, много са удобни за нареждане на подправки в горен шкаф. Правоъгълни, лесни за наместване, големите побират точно една опаковка от зелените подправки на Биосет (с изключение на праза), а малките, наредени пред големите, оставят на показ капачката им, на която може да се залепи етикета за съдържанието.
За сметка на това съм много разочарована от тези контейнерчета:

Много ефектни, но след няколко месеца, от 15бр. се отварят и въртят свободно капачетата едва на 3бр., останалите са заклинени и се чудя как да ги отворя.

# 202
Да похваля бурканите от карфурско кафе, много са удобни за нареждане на подправки в горен шкаф. Правоъгълни, лесни за наместване, големите побират точно една опаковка от зелените подправки на Биосет (с изключение на праза), а малките, наредени пред големите, оставят на показ капачката им, на която може да се залепи етикета за съдържанието.
За сметка на това съм много разочарована от тези контейнерчета:

Много ефектни, но след няколко месеца, от 15бр. се отварят и въртят свободно капачетата едва на 3бр., останалите са заклинени и се чудя как да ги отворя.
При мен пък на две или три изби ръжда  Shocked #Crazy#Cussing out

# 203
  • София
И моите подобни бурканчета / от Метро/ ръждясаха. А може ли снимка на бурканчетата от кафе на Карфур, ако не те затруднява? За нес кафе тяхна марка става дума нали?

# 204
За моята кухня съм се спряла на и

Преди си бях купила но ползвам доста подправките и се оказаха малки за някои неща.

Бурканчетата с винт според мен са по-добър вариант от тези от кафе - затварянето е по-плътно. На капачките на кафето отвътрешната страна има едно уплатнение - хартиено. Ако се махне затварянето не е плътно. А то, като хартиено, няма как да се мие.

# 205
Моите бурканче за подправки са от Икеа. Там са най-евтини, мият се без проблем в съдомиялна, не ръждясват, с винт са. Много съм доволна!

# 206
# 207
  • Майничка
...А може ли снимка на бурканчетата от кафе на Карфур, ако не те затруднява? За нес кафе тяхна марка става дума нали?

Да, моя грешка, за разтворимото им кафе от 100 и 200гр. иде реч. Един пред друг, дълбочината им е ок.19см, идеално за шкафове, дълбоки 20-22см. Формата им е като на буркана от кафе мока, който Darina K е показала в поста след твоя.

# 208
  • густо майна Филибето
Как да приберем бързо дребните играчки: http://www.liveinternet.ru/users/4746078/post241139222/

# 209

това е интересно, но незнам някое дете да си играе с конструктор и да не пръсне частите навсякъде по пода...   то ако е така прибрано като тези деца от снимките, конструктора и в кутията може да си стои и то да взима само по 1-2части, които да сглоби. Wink

Общи условия

Активация на акаунт