Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
По-назад в темата ставаше дума за органайзер за бижута.
Ето една актуална оферта, но нямам никаква информация за сайта-посредник - не съм поръчвала от тях.

П.П. Чичко Гугъл казва, че има и други актуални към момента оферти за такъв органайзер, дори и на по-ниски цени - ето още една-две...

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 10:19 от Az i ti

# 241
  • Пловдив
А органайзер за дамска чанта да препоръчате?

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 12:20 от aH~

# 242
аз съм доволна от подобни

# 243
  • Пловдив
И аз нещо такова искам , но на нормална цена, все пак е само един плат  Laughing Laughing- Кенгуру кийпър  например ми харесва много, но 59 лв.... къде ли не съм ги дала, само за такова нещо ....... твърдо не бих дала такива пари  Laughing , до 10-12 лв. ако има някъде свиркайте  Hug

пп. сега намерих в офертите-дори 2 броя между 9 и 12 лв ги има Simple Smile)) , какви ти 59 лв. - тези са КуКу! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Намерих сега в ибей един, който много ми допадна на външен вид и си поръчах лилавия http://www.ebay.co.uk/itm/140866250879?var=440082957275&ssPa … p3984.m1497.l2649

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 13:20 от aH~

# 244
бях попаднала на промоция - два (голям и малък) за около 30 лв.

# 245
aH~, на нормална цена в ибей колкото искаш. Великият китайски народ се е погрижил. Аз само се чудя какви цветове да си поръчам.

# 246
  • Пловдив
 Laughing Свети Ибей , както му казва една приятелка  Party .

# 247
Направо. Ако пък държиш точно на такива в продавалника мисля една дама продаваше на доста сносна цена.

# 248
  • Пловдив
Ами аз вече поръчах и платих  Laughing 6,50лв. с доставката до БГ , единствен минус е  , че може да почакам доста... ,но аз цял живот съм изкарала без такъв органайзер, та сега не съм приритала толкова  Laughing

# 249
Е, разби ме с твоята бързина! А аз цял месец ги държа в количката и не мога да избера цвят, та и бройка.
Ако не е тайна, кой търговец ползва?

# 250
  • Пловдив
Горе публикувах линк към една обява-от същата поръчах и аз . Нагласям по цена+доставка от най-ниска към най-висока и това ми е критерия  Laughing ,скъпите Китайци не ги харесвам  Laughing , а ако не дойде... Simple Smile пращат нов артикул...и накрая..... хммм ... получавам и двете  Embarassed  Laughing

# 251
  • на североизток
Ами що не поръча повечко, че да се накиприм всички от тази темичка Flutter Аз например никога не съм пазарувала от чужди сайтове, не знам как става и честно казано не ми се рискува Rolling Eyes Но като чуя за такива добри оферти и ме хваща яд на себе си Mr. Green

# 252
Аха, точно този цвят съм избрала и аз , но за втория се колебая. Ама пусто хич не ми хареса рейтинга на тези търговци. Едва намерих един с 99,7%, но той пък няма много продажби.

# 253
  • Пловдив
Повечето негативни оценки идват от там, че поръчките пристигат бавно, или пък са очаквали нещо за без пари с УаУ ефект Wink) ,е ..няма как да стане... Simple Smile този търговец има само последния месец 15 000 .... позитивни оценки, срещу само 500 броя негативни и неутрални общо... Simple Smile)) , до сега не ми се е случвало нещо да не ми пристигне от Китаец... , само забавяния е имало, но както казах компенсират като пращат втори артикул..., пишат ми имейли периодично да ме попитат дали поръчката е пристигнала...и се извиняват за забавянията Simple Smile изобщо..коректни са .

# 254
О, да знам че са коректни. Имам доста поръчки от Китай, даже и в момента чакам една.
Но се колебая дали да не поръчам повечко органайзери за подаръци  и затова търся продавач с висок рейтинг, че хич не ми се разправя с повдигане на диспути /английският изобщо не го вдявам/.
Ама мечка страх, ме не страх. Ще поръчвам, само че в комбинация с един по-малък, а засега само един продавач намерих да ги предлага и двата.

Общи условия

Активация на акаунт