Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 943
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Дайте идеи как и къде да държа сухите билки за чай? Не са ми много като брой. Сега са в найлонови пликчета, но изобщо не ми е удобно. Иска ми се да са на едно място сякаш.

# 571
  • Велико Търново
Дайте идеи как и къде да държа сухите билки за чай? Не са ми много като брой. Сега са в найлонови пликчета, но изобщо не ми е удобно. Иска ми се да са на едно място сякаш.

И аз се включвам към това питане. И моите ги държа в найлонови пликчета и на закртитата тераса.

# 572
Комплект еднакви по големина бурканчета?

# 573
Комплект еднакви по големина бурканчета?

Да, например от инстантно кафе.

# 574

Моите са на открити рафтове в много високи стъклени буркани. Но имам големи количества ... иначе бих ги държала в подобни метални кутии, за да не им влияе светлината.  Hug

# 575
Момичета, в магазините "Немски център" има нова промоция, отново съдържа разни екстри за подреждане. Аз, лично, си харесах етажерката за баня от втора страница, обаче половинката не я одобри  Confused

# 576
  • София
Моите насипни чайове са в такива кутии http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=32454. Удобни са ми, но все пак зависи за какво количество чай става дума, има и по-големи от същият вид. Тези се нареждат една върху друга, прозрачни са и се вижда лесно какво има вътре и от едната страна на капака се отваря за да си вземеш, колкото ти е нужно от това, което е вътре.

# 577
Момичета-кокичета, казвайте в какво съхранявате фиби, ластички, диадеми /винчета/ ... Simple Smile

# 578
В това  
Скрит текст:
държа фиби, ластици и ленти за коса.  Лекарствата също държа в подобна кутия с чекмедженца.
Диадемите ги събирам в кутия.

# 579
__EtnA__, продават ли се онлайн този модел кутии?

# 580
  • София
Аз имам ето такава кутия:

http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=62&pid=66883 и в нея си държа доста неща - от разни кабелчета, батерии в едното, до памук, резервните четки за зъби, част от гримовете в останалите рафтчета. Редчето, което съм отделила за фиби и ластички, предварително заредих с два броя от ето това след като го изпразних  Blush- http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfVxvzm8O9lzrUYwae72ot5 … XyqeO48Miu-HeEUv4
Така се получават като четири разделителя, в едното държа виби, в другото - ластички, в третото - джвъджки за косата, а в четвъртото -разни маниста от скъсани гривни и т.н.

# 581
Момичета, на етап мисленен на дрешник съм и се чуда как да го организирам Thinking
 2 метра ми е дължината, дълбочината на нишата е 70 см, щ его правя до тавана тоест височина 2,50.

Някакви идеи или препоръки?  Аз все още обмислям имам ли нужда в този дрешник да има място за висящи. Обувки няма да държа там, имам друго място за шакаф.. то и него трябва да го мисля как да стане, че е малко неудобно, но пък няма за какво друго да го ползвам.

# 582
Аз държа ластичета и други джунджурийки в подобна дървена кутия за чай. http://www.enikom-m.com/bg/product/0/kutiya-za-chai-bambukova/38989-3_48_106.html

# 583
беба28, ако мислиш да държиш якета, ризи, панталони и поли вътре прецени долу горе колко са като обем и така ще прецениш имаш ли нужда и колко да е голямо. А отдолу може да сложиш чекмеджета или рафтове, на които да държиш кутии или други непотребни. Ако имаш рокли или дълги палта ще трябва да ти е до земята празното пространство.

Отгоре, в най-високата част, според мен е задължилтено да има голямо празно пространство, в което да се държат дрехи извън сезона, разни неща, които рядко се ползват, като възглавници и чаршафи за гости и подобни.

Където ще се държат дрехите, 2 по-малки чекмеджета за бельо за теб и две чекмеджета за бельо за половинката. Другото или на големи чекмеджета за дрехи, или на рафтове с кутии или кошници, защото с тази дълбочина няма да ти е удобно ако е само на рафтове.

Зависи колко пари искате да вложите, защото всички механизми за чекмеджета много оскъпяват гардероба.

Друото, което трябва да решиш, е на колко човека дрехите за ежедневно ползване ще стоят там?
Защото в нашия гардероб са само мои и на мъжа ми, синчето си има шкафове в неговата стая. Та като си го правихме си го мислихме само за нас. Но и нашият е доста по-малък от вашия.

# 584
Аз имам ето такава кутия:

http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=62&pid=66883 и в нея си държа доста неща - от разни кабелчета, батерии в едното, до памук, резервните четки за зъби, част от гримовете в останалите рафтчета.
От много време я гледам тая кутия,може ли да ми кажеш размерите и-колко е висока,широчина и дълбочина  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт