Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Записвам се... Страхотна, много полезна темичка Simple Smile)))  smile3525

# 61
  • у дома
изпуснала съм новата тема

# 62
Здравейте, предстои ми обзавеждане на миниатюрна спалня само с две реално използваеми стени (третата е изцяло остъклена), в която искам да вмъкна и плитък гардероб. Засега само събирам идеи, скоро ще почна и да я чертая и вероятно ще имам нужда от вашия опит и съвет.
Записвам се да следя и се връщам да чета старите теми  bouquet

# 63
Здравейте, предстои ми обзавеждане на миниатюрна спалня само с две реално използваеми стени (третата е изцяло остъклена), в която искам да вмъкна и плитък гардероб. Засега само събирам идеи, скоро ще почна и да я чертая и вероятно ще имам нужда от вашия опит и съвет.
Записвам се да следя и се връщам да чета старите теми  bouquet

А четвъртата стена?Приемам,че на нея е вратата.Моята спалня е такава- 3,5/3,0.По дългата стена разположих гардероба и спалнята.Успях да вмъкна двукрилен гардероб с нормална дълбочина 60 см.,вляво и дясно от спалнята по-плитки /35 см./гардеробчета с чекмеджета,открити полици и вратички в горната част.Оказа се удачно решение.Стаята не изглежда толкова малка,колкото е всъщност.

# 64
Четвъртата се пада между входната и балконската врата (в отворено положение лягат плътно на нея), като зад балконската има и радиатор. Общо взето остава метър и малко свободно място и, освен за скрин, за друго не става.
Имам да работя с 2,75 м стена от вратата до ъгъла (срещуположна на балконската) и 2,85 м изцяло свободна, но свършваща във френски прозорец. Т.е. струва ми се най-удачно да сложа леглото (за матрак 1,44) на тази, по-дългата - с миниатюрни нощни шкафчета, които може да са си и част от рамката на леглото, тук имам някакви идеи.
В оставащото място, за да може и да се минава от двете страни на леглото, ще трябва да вмъкна 40-45 см. гардероб, чието разпределение предстои да измислям. Хрумва ми и вариант за ъглов, започващ направо от леглото, но тук ще срещна страшен отпор от половинът, който никак не си пада по високи мебели до главата си..
Ще пусна чертеж скоро, като започна истинското планиране, засега само се навъртам за идеи  bouquet

# 65
За толкова малка стая бих мислила и за вариант леглото да бъде с ракла под матрака.
Нещо такова:

# 66
О, определено трябва да е такова, предвид мижавкия (бъдещ) единствен гардероб вкъщи Crazy В момента сме с два стандартни (от едновремешните соц секции) и са пълни догоре, не ми се мисли къде ще пъхам всичко, като ги махнем.. Май ще се наложи и чистка на багажа.

# 67
1. чистка (което ми напомня, че не съм правила отдавна в къщи)
2. пликове за вакуумиране - непрекъснато ги има на най-различни промоции по големите вериги и в много различни размери.
3. виж дали не може да бъде по-дълбока раклата - съответно по-високо леглото.

# 68
И аз гласувам за пликовете за вакуумиране, уникално много място освобождават. За завивки, възглавници и плюшки са незаменими!

# 69
  • София
И аз гласувам за пликовете за вакуумиране, уникално много място освобождават. За завивки, възглавници и плюшки са незаменими!
Брей ,каква добра идея!  bouquet

# 70
Определено страхотна идея, супер сте!  bouquet
За високо легло не сме мислили, но предвид, че всичко ще е по поръчка, всъщност защо не Thinking

# 71
И аз съм с две ръце за пликовете!
Аз все още нямам толкова много багаж, млада булка съм  Laughing. Но майка ми си освободи половината гардероб с тези пликове. Събра една камара одеяла и кърпи, които почти не ползва. Отделно прибира там и сезонните дрехи, като така пък и самите те се запазват, защото не се прашат и цапат.

# 72
И аз съм с две ръце за пликовете!
Аз все още нямам толкова много багаж, млада булка съм  Laughing. Но майка ми си освободи половината гардероб с тези пликове. Събра една камара одеяла и кърпи, които почти не ползва. Отделно прибира там и сезонните дрехи, като така пък и самите те се запазват, защото не се прашат и цапат.

Същото! Малко се "отпускат" пликовете за целия сезон, но не е фатално и винаги е подредено Simple Smile За това го предложих като допълнение към малката стая.

# 73
  • на североизток
Аз също ползвам пликове от две години насам и съм доволна. Наистина някои се отпускат(развакумирват), но това не е толкова фатално, пак са си подредени нещата, предпазени от молци и паяци. Свекървата също имаше едни юргани и одеяла, които като ги вакумира освободиха половината гардероб.

Жалко, че тези пликове не стават за обувки Mr. Green Уж правихме специален шкаф в коридора, уж е голям, а пак не ми стига Crossing Arms Може би защото ги държа в кутиите обувките и май в скоро време ще правя пренареждане newsm78 Така и не мога да измисля най-удачния за мен начин.

# 74

в ЛИДЛ вчера видях подобна закачалка за врата. само че не се подреждат, а се нахлузват на шишове... 20лв струваше и мисля да си я взема.. макар, че  още не е дошъл реда да ремонтираме и коридора...  все още сме на детската. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт