Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Cambridge, UK
извинявам се, че се намесвам, но
с тази криза и офертите от кухни за 300 лв в метро ... майсторите сигурно едва свързват двата края вече

# 706
  • до най-прекрасния мъж
с тази криза и офертите от кухни за 300 лв в метро ... майсторите сигурно едва свързват двата края вече
Зависи кой какво качество търси.
Знам, че има и от 300 лв, но здравината, материалите, качеството на изработка на мебелите, изработени от майстор, са в светлинни години напред от това, което се предлага в Метро - тънко и рехаво ПДЧ, с тънки кантове и меламиново фолио от горе, нестабилна конструкция хваната със скрити сглобки /най-нестабилния възможен вид/. Това няма да издържи никога колкото моята кухня, която е направена от качествен материал, с ПВЦ кантове и хубави механизми, панти и дръжки и най-вече с качествени сглобки. Само като погледнеш мострата и може да ти стане ясно за какво иде реч.
Иначе, ако критерият е само цената, и тези в Метро стават.

# 707
Момичета, много ви благодаря за отзивите. Днес ще ни кажат цена, съобразно материалите които избрахме и ще споделя с вас Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

# 708
Според мен не е така!
Какво значи кухня за 300 лв???
Който държи на качество и на негов стил кухня ,проект, и т.н...няма да иде в метро да си вземе готови 5 шкафа на които дори при сглобяването в вкъщи ще опадат дръжките и пантите Laughing
И повярвай не са малко хората които държат на качество и разбират от това Peace

# 709
  • Cambridge, UK
напълно подкрепям мненията ви, точно заради това намесих и кризата
има хора които колкото и да държат на качеството не могат да си го позволят
от друга страна метро, мебели арон и т.н. бълват такова количество евтини мебели, че хората се спират на тях и майсторите за съжаление бавно изчезват, защото просто не им се връзва сметката, тъжна реалност
имам познати с кухня за 50 000Е, да точно толкова 100 000 лева, но за други това е цената на апартамента в който живеят

# 710
Панталоните и полите как ги държите момичета? Аз ги сгъвам, заемат доста място и взех да се замислям за оная джаджа за панталони която е показана на първа страничка в хитринките за гардероб newsm78 Понеже ми правят дрешника в момента се зачудих. Като малка майка ми ползваше едни закачалки с щипки, които ми късаха нервите тотално понеже всичко падаше от тях /може пък сега да са по добре направени/ полите пък закачаше за гайките, но моите поли голяма част /за дънковите пък съвсем /нямат гайки. 

# 711
Панталони и всичко др. на пурички, поли не нося, но и за тях ще стане.

# 712
  • София
Не знам дали има по-големи боклуци от Арон, честно.
Разпадат се след няма и месец употреба.  Sick

# 713
  • Cambridge, UK
при мен повечето дрехи са на пурички, макар че нямам много шкафове
чакам мъжът ми да замине за 10 дена, за да преорганизирам гардеробите на шкафове и всичко да се навие на пури, много е удобно

# 714
Сефте чувам за пурички  Grinning  това не е ли подходящо само за скринове с чекмеджета newsm78

# 715
Може и за гардероби, аз така държа и чаршафите, не в скрин, а в гардероб на рафт. Ако са ти много големи отделенията, сложи допълнителни нива и на всяко - 1 или 2 реда пурички.
Всичко съм изпробвала като подредба, но тази се запазва най-дълго в "изправност", съдя по тези на детето, че там е най-сложно  Simple Smile

# 716
Като стана въпрос за чаршафи, да споделя съвет, който прочетох преди известно време и който поне на мен ми върши добра работа. Дано да е полезен и на още някой Simple Smile

Като сгъвам чаршафите събирам целия комплект в една от калъфките на възглавниците. От една страна така са ми по-подредени, от друга ми е по-лесно да ги занеса от едната в другата стая и не ми се налага по средата на сменянето да установя, че все пак съм забравила някой чаршаф или калъфка в другата стая Simple Smile Работи чудесно за всякакви комплекти без олекотена завивка - от детски, до такива за спалня с два плика за чаршафи и две възглавници.

# 717
  • София
Може и за гардероби, аз така държа и чаршафите, не в скрин, а в гардероб на рафт. Ако са ти много големи отделенията, сложи допълнителни нива и на всяко - 1 или 2 реда пурички.
Всичко съм изпробвала като подредба, но тази се запазва най-дълго в "изправност", съдя по тези на детето, че там е най-сложно  Simple Smile
може ли една снимка, че нещо не мога да си го представя   bouquet newsm78

# 718
  • София
Това с калъфката е страхотно!!! Още утре ще го изпробвам, че сега ми съхнат едни Simple Smile
Иначе за панталоните и полите аз имам следното решение - или на пурички, както казаха по-горе, или един върху друг на рафта... Аз и нямам много панталони, около 5, та не ми е сложно.
Виж, с полите обаче е голяма дандания и там съм си купила следното:
Имам едни от онези висящи рафтове от Икеа - http://www.ikea.com/au/en/images/products/ikea-ps-wardrobe-tidy_ … 1_PE186736_S4.jpg
В тях съм наредила повечето ми тениски и "хвърчащи" блузи, както и по-малките като обем след сгъване поли. Другите съм закачила на ето такава закачалка:
http://accents.bg/81-125-thickbox/zakachalka-za-pantaloni.jpg

# 719
може ли една снимка, че нещо не мога да си го представя   bouquet newsm78

В момента не мога да снимам, но намерих снимка в нета.
Ето така, само че при мен са само на 2 етажа. Като се вади едното, другите си стоят, не се разместват.

Висящите рафтове, за които пише Po3u също са удобни за това подреждане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт