Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
В Икеа гледах гардеробче с рафтчета от плат на стойка, не беше скъпо. Има стоящи и такива, които се окачат, те струваха не повече от 10 лв.

# 91
Записвам се да ви следя прекрасната тема

# 92
Записвам се, защото показвате много интересни неща. Не мога да се сетя от кой магазин бяхте показали органайзер за обувки. Не шкаф, а да се прибират в отделения.

http://olele.bg/vmchk/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%87 … -shoes-under.html

Това устройва ли те?

# 93
  • Там, където ме обичат
Може да опиташ с нещо такова или такова. И двете се сглобяват и разглобяват. Първото може после да се ползва в мазе или гараж (носи доста тегло).

Ако е за 2-3 месеца не бих давала много пари.
И аз ползвах до преди време първия вариант , само че в черно.
Сега е в мазето - идеален рафт за буркани и зимнина.  Peace

# 94
  • Варна
Записвам се, защото показвате много интересни неща. Не мога да се сетя от кой магазин бяхте показали органайзер за обувки. Не шкаф, а да се прибират в отделения.

http://olele.bg/vmchk/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%87 … -shoes-under.html

Това устройва ли те?
Мерси, Аз и ти, това за което си мислех по скоро приличаше на найлонов чувал с отделения, но и това ще ми свърши работа. От този сайт поръчвала ли си?

# 95
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5kZW1pYmcuY29tL3 … 4I21zZzIyODkyMDU4Търся точно това  от къде да си купя или поръчам?

# 96
  • Sofia
Това ми прилича на щендери/магазински/и съм виждала подобни в пряка на Пиротска и Екзарх Йосиф,а също и в магазините ТСМ/с немските стоки/      Органайзери за обувки,дрехи,бельо има в Джъмбо

# 97
Благодаря ви за идеите. Ще обиколя почивните дни да избера нещо, да организирам хаоса най-сетне  Crazy

# 98

строителните хипермаркети, големи мебелни магазини .... сещаш се, че да не рекламирам конкретни

# 99
  • Варна
Разделители за чекмеджета някой да е виждал тези дни из варненските магазини? преди имаше в Кауфланд, сега не намерих. Не ми се обикалят всики наред само за това...

# 100
Разделители за чекмеджета някой да е виждал тези дни из варненските магазини? преди имаше в Кауфланд, сега не намерих. Не ми се обикалят всики наред само за това...
Аз си купих онзи ден от джъмбо - 4-5 лв  Peace

# 101
  • Варна
Аз си купих онзи ден от джъмбо - 4-5 лв  Peace
И аз ходих в Джъмбо ,но не видях разделители.Можеш ли да покажеш твоите? Praynig

# 102

Нещо от този род е

П.П. Хм, аз сега се светнах, че вие може да говорите за този вид

# 103

Нещо от този род е

П.П. Хм, аз сега се светнах, че вие може да говорите за този вид

точно такъв си взех и аз от Джъмбо за 5-6лв.

# 104
Здравейте, записвам се да ви следя. Сега ще прегледам и предните две теми. Само от тази за 7 страници видях и прочетох много идейни и практични неща.

Аз да кажа за обеците. Тъй като бях маниак на тази тема и имах много (в последствие половината ги подарих), си бях  направила една огромна поставка от стиропор. Взимаш най-тънкият от възможните блокчета. По желание можеш да го облепиш с подходящ плат. Аз бях купила завеси от втората употреба за 3-4лв. и използвах тях. На блокчето можеш да закачиш всичките си обеци и тези на винт и тези без. Пробвала съм и се закрепят със самите винтове, но аз лично си ги държах всичките в една отделна стъклена купичка.

Общи условия

Активация на акаунт