Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Дори и да се отпускат, пак не пречи по някое време да се дръпнат малко с прахосмукачката  и готово.
А за обувките, не знам, на мен също са ми проблем. Сегашния ми шкаф е пълен само с мои обувки, добре че мъжът ми няма толкова, че тогава сме го закъсали. В Еником май беше, гледах наскоро един много добър шкаф за обувки, плитък и висок около 2 метра, така че да не заема много място в коридора. Горе долу на същия принцип като закачалката от снимката на Тедка

# 76
  • София
Здравейте,
някой знае ли от къде мога да купя подобно нещо, само че без гръб и за стена?

Благодаря предварително!

# 77

в ЛИДЛ вчера видях подобна закачалка за врата. само че не се подреждат, а се нахлузват на шишове... 20лв струваше и мисля да си я взема.. макар, че  още не е дошъл реда да ремонтираме и коридора...  все още сме на детската. Rolling Eyes

И аз ги гледах, ама май е изтекла промоцията... А къде ги има сега (вчера)?

# 78
в Бургас, в ЛИДЛ в жк.Меден рудник. Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Сега имам една чуденка,надявам се да помогнете.Става въпрос за организация на гардероб.Гардеробът ще е 2 м широк и висок 2.50 с четири врати догоре,тоест без пристройка.
Мисля си, двете врати да са за мъжа и двете за жената.Всеки от тях да има лост,чекмеджета и рафтове.Тоест да са идентични.Или  в женската половина да  сложа повече рафтове,а в мъжката закачалка за панталони?

# 80
  • София
аз бих заложила на следния мъжки 
и женски вариант 

като вместо обувки на рафтовете се сложат примерно блузите
 Peace

# 81
  • Пловдив
Благодаря ,Валентинка!Аз обаче не харесвам късите лостове за дрехи,защото много ги наблъсквам дрехите и ги намачквам.Пък и  от мъжът ми съдя. Той ,с изключение на фанелките с къс ръкав,всичко друго държи на закачалка.
Аз си мислех нещо от рода на:
мъжки вариант горе само лост,после едно чекмедже на цяла дължина 1м (белъо,чорапи)долу половината лост за панталони,а другата половина рафтове.
За жената 3 дълги чекмеджета и после рафтове.

# 82
Големите чекмеджета не са за препоръчване - много провисват и има проблеми с водачите...
Обмислете варианта с две чекмедждета по 45-50, така чорапи и бельо ще са отделно, а и няма да имате толкова технически проблеми. И е доста по-удобно - имаме два скрина с големи чекмеджета (по около 105 см) - трудно се движат, отварят, затварят... А и не всичко ти трябва едновременно... Освен това, чекмеджетата на единия скрин са разделени на две фабрично, въпреки че се отварят заедно, а в тези на другия ни се наложи да сложим кутии от обувки, за да разделим бельото, чорапите...
Сега проектираме по-малки чекмеджета.
И още нещо - обмислете доколко ще е удобно докато си търси чорапи, половинката да е легнал на пода... Или поне да е коленичил... Бих сложила чекмеджетата по-високо.
Успех!  Hug

# 83
  • Пловдив
Благодаря,АЗ И ТИ,мина ми през ума за големите чекмеджета,че трябва да питам майстора.Чекмеджетата ще са високо-1 м,1,20 .Ще ги разделя на 2 чекмеджета тогава.

# 84
Ползва ли някой "шкаф" за обувки направен от европалети? В някоя от миналите теми беше дадено като предложение.

# 85
Запис да следя темата.
Аз намерих много полезни неща в Икея. Изобщо вътрешното пространство на гардероба го организирах изцяло от там.
Въпросът е, че сега се налага преорганизация на всичко и ми трябват нови идеи.

# 86
http://grabo.bg/dvulitzev-organaizer-za-bijuta-little-black-dress-0q9t5f  вижте на какво попаднах току що...
супер е Simple Smile мисля да си го поръчам Simple Smile

# 87
  • Варна
Записвам се, защото показвате много интересни неща. Не мога да се сетя от кой магазин бяхте показали органайзер за обувки. Не шкаф, а да се прибират в отделения.

# 88
Момичета, дайте идея откъде мога да купя някакви евтини временни заместители на гардероб. Продадох стария гардероб, а още не съм купила нов и всичко в момента е на камари  Crazy
Искам нещо, което да ползвам месец-два, докато стане новата стая.

# 89
Може да опиташ с нещо такова или такова. И двете се сглобяват и разглобяват. Първото може после да се ползва в мазе или гараж (носи доста тегло).

Ако е за 2-3 месеца не бих давала много пари.

Общи условия

Активация на акаунт