Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Аз имам такива сухи цветя,четките не стоят прави от тях.
По въпроса с органайзера за диадеми-намерих една жена в продавалника,която ще ми направи.Малко солено ще ми излезе за една лента(8лв. + доставката),но нямам мерак да шия  Laughing
Иначе като заговорихме за организиране на гримове,вижте какво съм намерила - http://www.zajenata.bg/4-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0 … %B8-news3181.html

# 316
GodaiVa, ето вазата, а можеш да я напълнеш с камъчета  но не съм сигурна дали ще може да се напъкват четките между камъчетата .... доста са тежки  newsm78

# 317
Момичета, дайте ми идея къде да прибирам дрехи, които са обличани вече по веднъж, но все още не са за пране. Напр. дънки - не се перат след всяко обличане, но и не мога да ги сложа при чистите необличани дрехи. Също и някои блузи, пуловери...

# 318
  • Велико Търново
Момичета, дайте ми идея къде да прибирам дрехи, които са обличани вече по веднъж, но все още не са за пране. Напр. дънки - не се перат след всяко обличане, но и не мога да ги сложа при чистите необличани дрехи. Също и някои блузи, пуловери...

Sunny blossom, такива дрехи не е хубаво да се прибират, защото се вмирисват дори и от едно обличане трябва да са на открито - моите ги държа върху стол в спалнята.

# 319
  • София

Такива дрехи държа на закачалка на вратата на спалнята

Ето от този тип:

Така няма натрупан стол с дрехи, а и като се отвори вратата не се виждат Laughing И на двете спални имаме такива, там си държим и дрехите за вкъщи и като се приберем ги сменяме Peace

На детето залепих няколко закачалки от тези пластмасовите отстрани на един скрин и една етажерка и му ги закачам там. Отново не се виждат и не се мотаят дрехи из стаята.

# 320

Нещо от такъв тип ми се струва подходящо. Аз съм ги наредила на едно шкафче, което е зад вратата, но дъщеря ми само си играе с тях и ги разхвърля и не ми е удобно.

# 321
  • Пловдив
За сръчните мераклийките - органайзер за бижута
Скрит текст:

# 322
brazilka, тази идея ми допада да се окачват зад вратата.
Аз иначе ги държа на стол, или на дъската за гладене, която седи винаги разпъната, но не е особено красиво...

# 323
  • София
преди време имаше дълга-предълга тема със същия въпрос, накрая свършила с караница и ключ Mr. Green ето я:  КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?
Преди месец и мен много ме вълнуваше тоя въпрос и изчетох всичките 50 и кусур страници Crazy Имаше интересни варианти, за които не се бях сетила;
Последно съм се спряла на закачалка, подобна на показаните от brazilka Peace

# 324
Момичета,дайте идея къде и как да си съхранявам диадемите и четките за гримове.
Харесах тази идея за четки - ,но не намирам точно такава стъклена,по-скоро стъклени по-високи купи.Вместо кафе какво мога да сложа,че не ме кефи кафето точно  newsm78 ...
За купите са те ориентирали вече - по Левчетата и в Джъмбо има най-различни. За пълнежа обаче не бих ползвала нищо от предложените - кафето ще омазни, еко-почвата също клепа (ако сте обръщали внимание, след време топчетата се сливат в една обща маса), а камъчетата ще издраскат дръжките.

Общо взето ти трябват обли елементи от стъкло, пластмаса или дърво с диаметър около половин до един сантиметър. Най-подходящи ми се виждат ето тези пластмасови сълзички, но не съм ги виждала наживо. В Джъмбо също има едни пластмасови топчета, възможно е да станат за целта, макар да са сравнително лекички.

Да споделиш, като откриеш търсения ефект Peace

# 325
Благодаря за идеите!   bouquet
Отивам да чета и старата тема!  Simple Smile

# 326
  • София
Аз носените дрехи ги оставям върху скрина, но в повечето пъти ги обличаме на следващия или по-следващия ден пак и след това отиват веднага в коша за пране... Иначе често ми се е случвало да нося някоя тениска за 3-4 часа и после си я прибирам пак в гардероба, ако няма да я нося скоро.
Иначе всички горни дрехи, с които ходя на работа, като се прибера веднага в коша за пране.

# 327
  • София
За идеята за четки - в зоомагазините продават много красиви, шарени, пластмасови кристалчета във формата на диамант... - смятам че добре ще закрепят четките и не са много тежки!

Аз искам да попитам къде се намират здрави магнити - такива като за идеята за магнитната дъска за гримове, да бурканчетата с подправките в кухнята... Никъде по магазините не съм срещала  Thinking Thinking Thinking

# 328
преди време имаше дълга-предълга тема със същия въпрос, накрая свършила с караница и ключ Mr. Green ето я:  КЪДЕ държите дрехи носени само по веднъж ?
Преди месец и мен много ме вълнуваше тоя въпрос и изчетох всичките 50 и кусур страници Crazy Имаше интересни варианти, за които не се бях сетила;
Последно съм се спряла на закачалка, подобна на показаните от brazilka Peace
   Laughing  Стигнах само до 10-та страница  Laughing
     Сака, панталони, дънки - изтупвам, слагам на закачалки и "накичвам" от външната страна на гардероба, за да се проветрят. След около час проверявам дали да отидат в гардероба или към пералнята. Ако "подуша" някоя дреха веднага след събличането, едва ли ще имам най-точна преценка. И все пак тези дрехи подреждам в единия край на лоста, после следва една закачалка с опакована в плик дреха /като разделител/ Simple Smile

# 329

Аз искам да попитам къде се намират здрави магнити - такива като за идеята за магнитната дъска за гримове, да бурканчетата с подправките в кухнята... Никъде по магазините не съм срещала  Thinking Thinking Thinking
Магнити продават по железариите! Обикновено има разнообразие от размери и сила на измерване в килограми.

Общи условия

Активация на акаунт