Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, виждам, че коментирате височина на чекмеджета в гардероб - недей толкова плитки. 13 см е малко. Аз имам такива и повече от  4-5 тениски на дълбочина не събират, адски е неудобно и вечно се затварят с 300 зора, а вътре няма кой знае какво. Моите са дълбоки 40 см, широки 90 и високи 13 см. Не препоръчвам изобщо. Стават само за по 10 чифта бикини и толкова чорапи.

# 361
Благодаря!   bouquet
Сега се сещам, че ще трябва просто да махна един-два рафта и ще сложа по-малко чекмеджета, но по-дълбоки - по около 20 см. Не се бях сетила, че ако на детето блузките се побират в 12 см чекмедже, то за нашите ще трябва доста повече! ooooh!

# 362
  • до най-прекрасния мъж
Да, това ще е доста по-добър вариант. Аз на височина от 80 см събрах 3 броя по около 23 см. Като сглобим спалнята ще видя как са, но смятам, че ще е доста по-добре.

# 363
Момичета, помогнете ми с идея как да си направя в готовия гардероб чекмеджета! Преди месеци подредих скрина на малкия по по тези клипчета и искам да има такъв ред и в нашият гардероб!Много ми харесаха чекмеджетата на Dorit, но в сайта на Икеа не намерих подходящ размер.
Рафтовете на гардероба са с размери 52/дълб./ на 48/лице/ на 32 /вис./. Иска ми се между два рафта да сложа по 2 чекмеджета - т.е. тяхната височина трябва да не не повече от по 13 см.
Замислих се за пластмасови кутии с ръб, които да закрепя на летвички, но не зная дали ще стане достатъчно стабилно и трайно.  newsm78

Хубаво е да видиш лично в "Икеа" - там имат телени кошници на специални водачи, не са високи, може да са ти удобни... (нещо като това, надолу на тази страница има още много варианти, а удобството е, че са направени специално за тази цел.

А, сетих се, че някой беше питал за органайзер за шалове, колани и пр.
Ето два варианта:
На Икеа  и  на Ейвън

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 14:57 от Az i ti

# 364
За съжаление в Бургас няма Икеа, а тези, които са показани в сайта са по-широки от отвора, с който разполага нашият гардероб. С рамката са 50 см, а на мен ми трябва да са не повече от 48. Още си блъскам главата, че не проучих всичко, преди да си поръчаме гардероба. Сега май ще поръчам и чекмеджетата в някоя мебелна фирма.

# 365
Може би това може да ти послужи - първото е на 45 см. Имат офис и в Бургас (ул. "Цар Калоян" 162). На място може да питаш и за други варианти. Изобщо, предпочитай готовите решения, ако нямаш майстор вкъщи. Цените са значително по-ниски, а и виждаш какво получаваш.  Peace

# 366
Може би това може да ти послужи - първото е на 45 см. Имат офис и в Бургас (ул. "Цар Калоян" 162). На място може да питаш и за други варианти. Изобщо, предпочитай готовите решения, ако нямаш майстор вкъщи. Цените са значително по-ниски, а и виждаш какво получаваш.  Peace
Това е супер! Благодаря ти!

# 367
Много практична тема за разпилени хора като мен ooooh!

# 368
За съжаление в Бургас няма Икеа, а тези, които са показани в сайта са по-широки от отвора, с който разполага нашият гардероб. С рамката са 50 см, а на мен ми трябва да са не повече от 48. Още си блъскам главата, че не проучих всичко, преди да си поръчаме гардероба. Сега май ще поръчам и чекмеджетата в някоя мебелна фирма.

в баухаус в Сф има интересни предложения за организация на гардероби. мисля и в Бс имате такъв магазин.

# 369

в баухаус в Сф има интересни предложения за организация на гардероби. мисля и в Бс имате такъв магазин.
Не, за съжаление. Поне аз не зная да има, и в сайта няма информация за други магазини, освен в София.

# 370
# 371
Момичета, от къде мога да си намеря пластмасов шкаф с чекмеджета с размери ш50/д60/в~90см?

# 372
  • Стара Загора
Момичета, от къде мога да си намеря пластмасов шкаф с чекмеджета с размери ш50/д60/в~90см?

Защо трябва да е пластмасов? newsm78 Поръчай си от ПДЧ.
Моята майка има подобен пластмасов - ширина и дълбочина около 40, височина 90-100 см.
Чекмеджетата са доста паянтови, трудно се вадят и бързо провиснаха. Sad

# 373

Защо трябва да е пластмасов? newsm78 Поръчай си от ПДЧ.
Моята майка има подобен пластмасов - ширина и дълбочина около 40, височина 90-100 см.
Чекмеджетата са доста паянтови, трудно се вадят и бързо провиснаха. Sad

Ами, уж е временно решение и искам да ми излезе по-евтино, че ми се ще да спестим някой лев преди празниците, пък догодина ще го направим както трябва.
Аз съм склонна и на 2 по-ниски да ги сложа едно върху друго, обаче другите размери не ми отговарят...

# 374
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Ако търсиш нещо от този род, съм виждала разглобени по магазините за 1 лев.

Общи условия

Активация на акаунт