Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 881
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
А защо?
Много по-просто е да се обадиш на клиентския телефон и да поръчаш да ти го докарат в удобния ти "Лидл". Стига да го имат някъде, го получаваш в рамките на два-три дни, като ти се обаждат по телефона, когато пристигне. Вече няколко пъти съм го правила и съм доволна!  Peace

На мен ми казаха, че въобще не могат да ми дадат информация дали ги има някъде, камо ли да се засилят да ми го доставят. Много съм разочарована от този магазин, от както го има в Бъгария, нито веднъж не съм намерила това, което съм си харесала в каталога им  Tired

# 466
Някой да е срещал някъде такива бурканчета.
Имам такъв от 10 години и ми е много удобен, но сега искам да си купя още и естествено няма от къде. 12 ми са много определено, а продавача отказа да ми продаде по-малко Cry

Joy днес си мислех как ми трябва такова бурканче Laughing . Никога не съм виждала и не знаех, че има наистина.

# 467
  • до най-прекрасния мъж
Имам такъв от 10 години и ми е много удобен, но сега искам да си купя още и естествено няма от къде. 12 ми са много определено, а продавача отказа да ми продаде по-малко Cry

Joy днес си мислех как ми трябва такова бурканче Laughing . Никога не съм виждала и не знаех, че има наистина.
Като се съберете още 10 и ще можете да си направите партия за един комплект Simple Smile

# 468
А защо?
Много по-просто е да се обадиш на клиентския телефон и да поръчаш да ти го докарат в удобния ти "Лидл". Стига да го имат някъде, го получаваш в рамките на два-три дни, като ти се обаждат по телефона, когато пристигне. Вече няколко пъти съм го правила и съм доволна!  Peace

На мен ми казаха, че въобще не могат да ми дадат информация дали ги има някъде, камо ли да се засилят да ми го доставят. Много съм разочарована от този магазин, от както го има в Бъгария, нито веднъж не съм намерила това, което съм си харесала в каталога им  Tired

Ама това на телефона или на място в магазина?
Защото и към мен в магазина не винаги са мили, особено като разберат, че търся т.нар. "нехранителни". Обаче охраната ме чу, като питах първия път на касата и ме насочи към табелката с телефона. Обадих се и съм много доволна - внимателни са, коректни - три пъти ми доставиха исканата стока в удобния ми магазин в "Изток" (много е малък и явно по-слабо го зареждат с нехранителни), а веднъж просто бяха свършли детските дънки в нужните ми размери, но ми се обадиха специално, за да ми се извинят Peace
А, да, веднъж ми се обадиха допълнително, за да ме питат какъв точно цвят искам да ми доставят, защото имали и от двата. Понеже се поколебах, обещаха да доставят и от двата, за да мога да си избера. И го направиха!

# 469
При хипермаркетите има и друг трик- обявена промоция за нещо си нехранително- например микровълнова печка. Доставят по 1-2 бройки. Отиваш за печка,то няма вече, разбира се и купуваш между другото нещо, за което не си влязъл в магазина. По другите филиали ситуацията е подобна.

# 470
Ама това на телефона или на място в магазина?...

По телефона. Който се оказа един за всичките им клонове  Crazy ако всеки магазин си имаше телефонче, собственоръчно щях да звънна на всеки от тях. Но е посочен само един, и ми вдигнаха след 3 дни звънене.

При хипермаркетите има и друг трик- обявена промоция за нещо си нехранително- например микровълнова печка. Доставят по 1-2 бройки. Отиваш за печка,то няма вече, разбира се и купуваш между другото нещо, за което не си влязъл в магазина. По другите филиали ситуацията е подобна.

Така е. Затова дори да имам нужда от нещо друго, умишлено отивам и го купувам от друг магазин, дори да е на по-висока цена. А нещата, които исках първия път съм сигурна, че даже не бяха заредени, защото отидохме на самото откриване, и нещата липсваха.

# 471
Напоследък, както споделиха момичетата в темата за Лидл, отговарят рутинно - артикулът е изчерпан във всички филиали и в складовете им, бла-бла и т.н. А всъщност се оказва, че не е така. Конкретно за тази система и аз ги питах, отговорът беше същия. Не знам дали е достоверен, но съм склонна да повярвам, тъй като помолих приятелки в София (в два магазина) и Димитровград да проверят и бяха свършили. Но все пак, ако някъде има, и аз се нареждам някоя добра душа да ми купи и прати  Joy
Да-а-а, може и да се е изпортила вече системата... Аз не съм се разправяла с тях от поне година...
Поне в началото беше така.
Иначе, на откриването и аз се блъсках, но си купих заветната микровълнова Joy
А има и неща, които не доставят изобщо, уви!
Коя точно система ти е нужна, Астера?
Ако става дума за тази, която се поставя под мивката, видях я в събота в "Лидл" - Света Троица. При това, имаха достатъчно бройки. А за системата, която искаше Тедка* не съм съвсем сигурна, но може и да имаше една-две бройки. Обаче ми е мнооооого далече, за да проверя...
Явно нещата наистина съвсем са се влошили... #Cussing out

И аз много се ядосвам, като ми сложат "капанче" - гадно е някак си. За това много се бях впечатлила при откриването на "Карфур" - в брошурата им пишеше, че гарантират нужното количество на тази цена или друг сходен продукт пак на тази цена.
Е, да, ама до време... След няколко месеца и те се изучиха "Офертата важи до изчерпване на количествата" и това е...

# 472
още една идея за организатор на кабели http://www.quirky.com/products/64-Plug-Hub-Desk-Power-Cable-Organizer

# 473
  • Стара Загора
Az i ti, за същата като на Тедка:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0207EEEE-6C262770/lidl_bg/hs … l/index_21037.htm

# 474

У нас кабелите са голям проблем, по-скоро мой, защото на другите хич не им пука #Cussing out
Колко пъти съм повтаряла да ги организират някакси, да ги приберат малко - няма - кабели и кабели да искаш!
Трябва сама да се заема с проблема. Това горното не ми върши много работа, ще разгледам темата за идеи. Peace

# 475
Напоследък, както споделиха момичетата в темата за Лидл, отговарят рутинно - артикулът е изчерпан във всички филиали и в складовете им, бла-бла и т.н. А всъщност се оказва, че не е така. Конкретно за тази система и аз ги питах, отговорът беше същия. Не знам дали е достоверен, но съм склонна да повярвам, тъй като помолих приятелки в София (в два магазина) и Димитровград да проверят и бяха свършили. Но все пак, ако някъде има, и аз се нареждам някоя добра душа да ми купи и прати  Joy

да, писах им на имейла и ми отговориха мн бързо, веднага си помислих, че не са проверили, и сравних отговора им с предишно питане пак за нехранителен продукт. имейла беше 1:1 даже със запетайките.   Rolling Eyes

# 476
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0207EEEE-6C262770/lidl_bg/hs … l/index_21037.htm
аз пък искам това, но в нашия ЛИДЛ го няма Sad  може ли някой да ми го купи и прати до Бс? Praynig

Това го продават и в метро по принцип, даже съм го срещала мисля и на по-ниска цена.

Преди няколко месеца го имаше в Лидл на 35 лв. Голям зор да си купя и следващата седмица го пуснаха същото в Кауфланд за 22 лв.
Пак ще го има, убедена съм. Нашето вече го ползваме няколко месеца, нямам забележки. Даже съм го комбинирала и с други неща и ми е много удобно.

# 477

В Икеа има много видове бурканчета, но не съм забелязала такова с корков капак и лъжичка.Но разбнообразието е голямо, има  модели, които излеждат като едновремските-затварят се със скоба има и с по-модерен дизайн.

# 478
Радинна такива бурканчета мисля, че видях в сайта на Хоум Техномаркет.

# 479
Здравейте една от най-интересните теми на които съм попадала  bouquet  smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт