Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 866
  • 742
  •   2
Отговори
# 480
Видяхте ли какво ще пуснат утре в LIDL (поне според каталога Mr. Green)
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3A54A09C-3B3010CD/lidl_bg/hs … l/index_21231.htm
Цената е много изкушаваща за 2 бр.  Simple Smile поръчала съм и майка ми да следи в Монтана, а аз ще проверя тук, но на нашите не разчитам много, никога няма от интересните неща  Tired

# 481
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3A54A09C-3B3010CD/lidl_bg/hs … l/index_21231.htm
Цената е много изкушаваща за 2 бр.  Simple Smile поръчала съм и майка ми да следи в Монтана, а аз ще проверя тук, но на нашите не разчитам много, никога няма от интересните неща  Tired

Да, и аз съм им се нагледала... Обаче, забележи: в тях са сложени само хавлиени кърпи, а изрично е записано, че натоварването е ДО 2 кг! (т.е. дори лаптопа не можеш да си сложиш) Изглежда ми много несигурно закрепено, та ще помисля  Thinking
За това пък мога да похваля това, и то е на промоция от утре. Имам от тройката - много са удобни, при това не заемат място на простора (у нас е от особено значение), защото излизат от пералнята почти сухи. Ползвам ги от предишната промоция в "Лидл" (вече не помня кога е била, но мисля, че през 2011г.), не са трепнали! В тях пера играчките, пантофките, чорапките...
Някой може ли да даде мнение за вакуумните торби?
Интересува ме всичко, вкл. и конкурентна ли е цената?

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 18:34 от Az i ti

# 482
На мен ми трябва за няколко малки чашки за кафе, а другите за пластмасови купички. Ако успея да награбя 2 комплекта и кутията с подправки ще си сложа там  Simple Smile

# 483
  • София
Аз доста дълго държах в подобни телени кошници, чаши за кафе. Доста издържат в интерес на истината, но моите бяха от друго място, не от Лидл, може да има разлика. От известно време не ги ползвам, та сега се чудя за какво друго да ги използвам.

# 484
За вакуумните торби предимно хубави неща мога да кажа. Имат си и недостатъци, като например, че след второто ползване повечето не вакуумират като хората.
Но освобождават наистина страшно много място, много са удобни и практични. Най-вече запазват дрехите от един сезон до друг сезон без нужда да се перат. Толкова чистички и приятно миришещи, както си ги прибрал.

Цената може и по-ниска да е, но е приемлива.

Тези кошнички и на мен много ми харесаха и утре сутрин ММ ще бъде изпратен с тежката задача ме уреди с един комплект Laughing

# 485
Цената е много изкушаваща за 2 бр.  Simple Smile поръчала съм и майка ми да следи в Монтана, а аз ще проверя тук, но на нашите не разчитам много, никога няма от интересните неща  Tired

Купих си такива и ги подарих.Оказа се,че полиците на гардероба ми са точно до края му.Т.е. като се затворят вратите,плътно допират края на полиците и ако сложиш тези кошници-не могат да се затворят.Материалът от който са изработени все пак е с кръгло сечение.И не са толкова стабилни, че да се слагат чупливи неща.Точно са за кърпи,шалове,текстил някакъв.
За уточнение-моите бяха от Кауфланд.

# 486
Някой има ли идея с какво да облека "скрия"" Simple Smile)) две саксии с цветя ,до пролетта не ми се иска да ги гледам в едни стари пластмасови саксии Twisted Evil

# 487
  • до най-прекрасния мъж
Опаковъчно фолио/хартия може би или аз съм правила с алуминиево фолио и украса. С намачкана хартия  /тази, дето опаковат букети/ и интересни панделки също става. Или купи дебело въже и го навий около саксиите, като го фиксираш с лепило. Можеш да ги облепиш с малки парчета от кора от дърво или с камъчета. Идеи има много, само да имаш фантазия и сръчни ръце.

# 488
  • Варна.
Някой има ли идея с какво да облека "скрия"" Simple Smile)) две саксии с цветя ,до пролетта не ми се иска да ги гледам в едни стари пластмасови саксии Twisted Evil

Имам калъфи на саксиите, ушити са от остатъци от пердетата. Представлява цилиндър, в двата края каналче за ластика, който се стяга след поставяне върху саксията със стопер.
На големите саксии е трудно, когато трябва да се свалят за пране, но стои красиво.

Мисля, че идеята някой тук във форума ми я подаде, когато преди 4-5 години се оплаквах, че детето ми движейки се в паяка рови в пръстта на саксиите.

# 489
# 490
Успях да се добера до етажерките Simple Smile паснаха идеално на шкафа ми. Имат лек наклон назад и малък борд отпред, просто перфектни Simple Smile
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/et1_zpsc701a7af.jpg
Взех 2 комплекта, но на другите още не съм им измислила място  Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 11:24 от Не се сърди, човече

# 491
  • София
Честита придобивка  Hug И аз доста дълго ги ползвах точно така, много бях доволна, но после взех етажерките от Икеа. Със здраве да си ги ползваш Simple SmileСподели какво си измислила за другият комплект, че аз пък търся как да оползотворя старите си.

# 492
  • ENGLAND
Аз отдавна ги имам лидълските етажерки. Едната е в шкафа в банята и там съм сложила кърпи , пакетите с мокрите кърпи, подобни неща. А другата е в гардероба в коридора, там слагам торбичките и  подаръчни торби,  много удобно нещо. Пускала съм и снмки в предишните теми.
Ето тук е едната
Скрит текст:
Не мога да сложа по-малка снимка, в скрит текст е.

# 493
И аз се снабдих с един комплект, сега мисля да взема още един, после ще пусна снимки.

# 494
Хайде и аз в отбора - оказаха се идеални за подправки - отдолу се побират бурканите с брашно, сол, червен пипер, а в страни остава място за шишетата с олио, оцет, зехтин...
А в гардероба на младежа едвам я натъпках (плъзгащата врата не се отваря до край, засича част от рафта и отворът е точно 38.2 см), обаче се чудя какво точно да подредя там - струва ми се, че не е много подходяща за чорапи (на това се надявах).
А, и още нещо:
Купих си такива и ги подарих.Оказа се,че полиците на гардероба ми са точно до края му.Т.е. като се затворят вратите,плътно допират края на полиците и ако сложиш тези кошници-не могат да се затворят.Материалът от който са изработени все пак е с кръгло сечение.И не са толкова стабилни, че да се слагат чупливи неща.Точно са за кърпи,шалове,текстил някакъв.
За уточнение-моите бяха от Кауфланд.
Тези са от материал с плоско сечение (поне тази част, която се допира до рафта и евентуално би подпряла вратичката). Така че нужното разстояние е ок.3 милиметра.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт