Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 28

• 37 447
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, моля за помощ! Чакам поръчка от фенското Javari, трябваше да пристигне вчера. Искам да я проследя от сайта, но не знам как-имам 17 цифри, които не е ясно къде да въведа, и не виждам с куриер ли е изпратена или по пощата.Къде да търся в сайта?

# 586
  • Бургас
Здравейте на всички!
До сега не съм купувала нищо от тук, но се престраших и пуснах поръчка от френския сайт.На 31.07 имам мейл, с който ме уведомяват, че са пратили нещата и очаквана дата за получаване е 07.08.
Все още не съм получила известие нито от пощата, нито от куриер.
Да ви питам сега къде следва да си търся пакета? Или да им пиша на Javari.fr newsm78

Ако е коментирано вече, моля за извинение, и да ме ориентирате къде да погледна, че не открих нищо.
ПП писали сме заедно с Jia_74

# 587
  • София-Лагера
Чакай пакета в пощата.

Много вдигнали цените тия немци,не че нещо ми трябва.
Сега,ще чакаме в френско Mr. Green

# 588
  • Бг
Jia_74, ако е с куриер трябва да ти го пише в поръчката. Погледни си в поръчката какво пише.

ledeno studena, първо и ти погледни в поръчката дали е упоменато, че ще дойде с куриер. Ако не е търси в пощата. Можеш да се разходиш и да провериш, ако до сега не си го направила, че понякога пакета си седи в пощата, но известието някъде се е изгубило. Иначе и да им пишеш, ще ти отговорят стандартно да изчакаш до еди кога си, и тогава ако не е дошла да им пишеш пак.

Току що пуснах 3 бр. портмонета от тези, за подарък. Не знам до колко кожата е естествена, но за 17 лв. са идеалeн подарък по мое мнение.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:47 от Alexa_a

# 589
  • зад парка
Имам и препоръчвам  Peace
Jana, кожени, страшно удобни , 25 евро - има номера

http://www.javari.de/H%C3%B6gl-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ … 37%26pageCode%3Dd

# 590
  • Бургас
Алекса тенкс, франсетата пишат, че са пратили поръчката, ама с кой, не е ясно.
Ще се разходя до пощата, за да си я търся.

# 591
Май,май ще си менкаме обувчици ,че пазаруването беше мнооооо яко.

А пък удовлетворението от това ,че сме ги взели на далавера е страхотно  Grinning
Сега като видях цените  #Crazy  ,се чуствам много доволна от стореното вчера  Laughing

Лек ден в очакване на следващата акция  Peace(не се знае обаче в кой сайт   newsm78)

Алекс,аз не разбирам немски но за това протмоне пише синтетик.От къде видя че е естествена кожа?Питам,че и на мен ми харесва,та ако си прочела някъде че е естествена да взимам и аз  newsm78

# 592
  • Бг
ledeno studena, щом не ти е упоменато дали е с куриер, търси я в пощата.

И едни симпатични балерини на Marc shoes си търсят собственичка, само 40-ка, за 21 евро. Качеството и изработката са страхотни. Имам техни ботуши.

# 593
  • Бургас
Имам и препоръчвам  Peace
Jana, кожени, страшно удобни , 25 евро - има номера

http://www.javari.de/H%C3%B6gl-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ … 37%26pageCode%3Dd

Номерата отговарят ли на посочените в сайта?

# 594
  • София
Аз получих такива №42. Изглеждат добре, отговарят на номера, но в основата на езика са тесни. Не стават за пълен крак или такъв с висок свод. За качеството им ще се изказвам напро̀лет.  Grinning

# 595
 Hug Благодаря ви, сладурки, влезнах и видях, че всичко е ОК, поне имат двете поръчки еднакви "бутони"  Laughing онази с миналото плащане и тази, с която снощи се борихме  ooooh!

Цените са ги вдигнали и...дет` се казва Слава богу, че не се знае колко още можеше да отнесем  #Crazy ... гледам давате идеи да събираме сили и пари за есента, ама обувките, които ще купим кое лято да ги носим... 2016-17 поне  Hug
Мен ме е яд, че не си взех само тези: http://www.javari.de/Supremo%20Kinderschuhe%201245502%20Ballerin … RL=%2Fmythings%2F  бяха под 10 Е и се чудих ще ми станат или не... не са били моите и толкова, айде... ама ги исках  Joy

Вчера на тези Кенгаруси им бяха вдигнали цените, сега гледам, че има номера и цветове на 12Е ... бяха около 10те в началото на намалението.
http://www.javari.de/KangaROOS%20Gizella%2031583%20600%20Unisex/ … RL=%2Fmythings%2F

# 596
Спунк,   bouquet

# 597
  • София
Аз вчера много се чудих на тези Скечърс - http://www.javari.de/Skechers%20Shuffles%2083310L%20GYTQ%20M%C3% … RL=%2Fmythings%2F. Бяха 19,98 Евро и вечерта като принтирах страничката на Скечърс за измерване на номера и измерих крачето на дъщеря ми и хоп - бяха станали 24 евро. Много ме беше яд и се отказах да ги поръчвам, но сутринта ме изненадаха - 15,98 евро.  Heart Eyes Ако някой се интересува - езикът е с ластик отстрани и могат да се носят както с връзки, така и без връзки. Моята госпожица не може да си връзва връзките още и за това специално търсих такива с ластичен език. Е, сега остава и номерът да съм нацелила.  Thinking

# 598
Някой отказвал ли е пратка от английското Javari в пощата? Чакам да ми пристигнат едни обувки всеки момент, но днес случайно ги видях в магазина и искам да ги върна. Дали не мога просто да ги откажа, без да ги взимам въобще?

# 599
  • София
Ивон кой номер поръча  Rolling Eyesи колко Ви е крачето ..благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт