Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 28

• 37 435
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Бг
velimira, можеш, като не отидеш да си ги вземеш, ще постоят в пощата и ще се върнат обратно. Но после ще трябва да пишеш, че не си получила пратката и да ти възстановят парите.

# 601
  • Сливен
Имате ли мейли за всичко ,което сте поръчали,за още нямам(поръчката е от вчера сутринта) иначе са си взели парите newsm78

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 11:35 от oesi

# 602
  • Варна

Алекс,аз не разбирам немски но за това протмоне пише синтетик.От къде видя че е естествена кожа?Питам,че и на мен ми харесва,та ако си прочела някъде че е естествена да взимам и аз  newsm78

Подплатата е от синтетика, иначе отвън е кожа.

# 603
  • зад парка
Май,май ще си менкаме обувчици ,че пазаруването беше мнооооо яко.

А пък удовлетворението от това ,че сме ги взели на далавера е страхотно  Grinning
Сега като видях цените  #Crazy  ,се чуствам много доволна от стореното вчера  Laughing

Лек ден в очакване на следващата акция  Peace(не се знае обаче в кой сайт   newsm78)

...

newsm78 Какво е имало вчера, че съм пропуснала?

# 604
- 14Е Skechers, 39 номер само

# 605
Тони, да, до врата ги носят. Изключая ако не те намерят можеш да се уговориш да си ги вземеш и от офиса им.
Ооо, моят DHL-човек е винаги един и същи, и след като си разменихме любезности в офиса им, като ме няма, а е пред нас, ми звъни по телефона и ме пита на кои съседи да ги остави. Веднъж даже като ме нямаше и в момента говорехме на кого да ги остави, той казва: а, ето виждам сина ви се прибира от училище и ще ги дам на него. hahaha Направо сме си като роднини! Crazy

Имам и препоръчвам  Peace
Jana, кожени, страшно удобни , 25 евро - има номера

Номерата отговарят ли на посочените в сайта?
Отговарят точно номерата. Чакам тези сандали на 14,99€ Party

# 606
Мен ме е яд, че не си взех само тези, бяха под 10 Е и се чудих ще ми станат или не... не са били моите и толкова, айде... ама ги исках  Joy
Ми че вземи тези де! Joy Hug

# 607
  • София
Имате ли мейли за всичко ,което сте поръчали,за още нямам(поръчката е от вчера сутринта) иначе са си взели парите newsm78
За едната поръчка нямам мейл, но имам изтеглени пари. За втората имам потвърдителен мейл, но нямам изтеглени пари. Побъркахме им софтуеъра  Simple Smile

# 608
  • Бг
Бижу, ти си чаровница  Wink. Аз последният път, когато чаках пратка от немците, от DHL даже куриера ме помоли да слеза долу, че да не се качвал.

InaDot, от миналата вечер имаше драстично намаление на цените, и естествено изкупихме обувките, че нали сме боси всичките мацки  Mr. Green.

При мен всичките поръчки са със сменен статус. Нямам дръпнати пари, няма как да видя колко са блокирани. Мейли с проследяващи номера пък хич нямам, макар че имам една изпратена поръчка.

# 609
  • зад парка
Имам и препоръчвам  Peace
Jana, кожени, страшно удобни , 25 евро - има номера

http://www.javari.de/H%C3%B6gl-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/ … 37%26pageCode%3Dd

Номерата отговарят ли на посочените в сайта?

Не знам какво пише в сайта, но номерата отговарят. Аз съм 38.

# 610
Бижу, ти си чаровница  Wink
Или змеица... Mr. Green Последно ми се обади преди около 10 дни когато бяхме на почивка, заловил долу на вратата съседка и ѝ връчи телефона да и обясня, че знам за пакета, дето ще ѝ остави, и в него няма бомба. Joy

Чакам един солиден рефаунд да се появи в картата и последната ми поръчка от вчера чака. Междувременно обувките, които са поръчани в нея, са нагоре с 12€. Аз ги взех за 11,99 а сега са 23,99! Party Flutter

Имам само един мейл, за първата поръчка от онзи ден, джапанки ESPRIT, които и платих с друга карта.

# 611
velimira, можеш, като не отидеш да си ги вземеш, ще постоят в пощата и ще се върнат обратно. Но после ще трябва да пишеш, че не си получила пратката и да ти възстановят парите.

Благодаря ти. Аз до колкото знам, може да се откажат и да ги върнат на обратно веднага, но никога не съм го правила. Ще отида в пощата да питам.

# 612
  • София
Ивон кой номер поръча  Rolling Eyesи колко Ви е крачето ..благодаря предварително  bouquet

Поръчах 29 номер - но имам големи съмнения, че ще са големи. Крачето на дъщеря ми е 18см. Thinking Вчера като принтирах и мерих крачето и по табличката на Скечърс излизаше, че 30 номер трябва да и поръчам, но това е невъзможно.  Аз навсякъде чета, че обувките на Скечърс са уголемени.Ето тук има още една табличка - http://www.dickssportinggoods.com/info/index.jsp?categoryId=1424019. Ще видим накрая като дойде какво ще бъде. Simple Smile

# 613
Аз до колкото знам, може да се откажат и да ги върнат на обратно веднага, но никога не съм го правила. Ще отида в пощата да питам.
Отидеш ли в пощата да обясняваш какво точно ще връщаш и защо, вероятността никога да не си ги получат обратно, е доста голяма...

# 614
  • Sofia
Тия от 6 ч. сутринта ги наблюдавам - постоянно вдигат и свалят цени, но не до толкова, колкото бяха вчера. Вчера след много умуване и главоболие отказах едни Airstep за 21.67, сега са 71 и нещо. Бутонът за отказ беше активен цял ден.
Едни други Daniel Hechter на 19.98също умувах - викам да ги поръчам, ако им вдигнат цената, да не ме е яд, пък ще помисля и ще ги откажа (ако не ги искам). Помислих точно 5 минути и аха да откажа - тц, бутонът вече не беше активен. Не знам дали и 5 минути имаше. Писах им мейл да откажа, нямам отговор, а междувременно  ги направиха 39 и нещо  Joy Аз продължавам да не съм сигурна дали ги искам, та ще видим какво ще стане  Crossing Arms

Обаче яко ме дразнят немците с това - каточели някой седи, цъка си цени и се гъбарка  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт