Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 28

• 37 421
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Очакват ли се хубави намаления и във френския сайт?
Харесах си доста неща от немския, отделих ги в кошницата, но много бързо им вдигнаха цените двойно, а на едни детски обувки тройно ... от 8 евро на 20 и няколко.
Ех, да бях ги пуснала веднага  Sad
Следи си ги все пак, преди две седмици така изпуснах едни детски от 19 на 54 евро ги смениха, но онзи ден пак бяха намалени и ги купих.

Peace

# 631
  • Бг
Показаната Contempo чанта не е лоша, но не знам дали забелязахте, че няма цип отгоре. Съвсем точно са си го написали пазарска торба  Joy. Иначе за тези пари естествена кожа е екстра. Аз миналата година с кода 60/30 си взех подобна на тази, но с единично закопчаване. Много съм доволна, не е мръднала, а аз по принцип чантите ги "експлоатирам" здраво  Mr. Green.

# 632
  • Sofia
Показаната Contempo чанта не е лоша, но не знам дали забелязахте, че няма цип отгоре. Съвсем точно са си го написали пазарска чанта  Joy. Иначе за тези пари естествена кожа е екстра. Аз миналата година с кода 60/30 си взех подобна на тази, но с единично закопчаване. Много съм доволна, не е мръднала, а аз по принцип чантите ги "експлоатирам" здраво  Mr. Green.

Точно тази същата взех аз миналата година и съм много доволна. Метнах се на торбата - обичам такива, но без хастар си е безформена и по принцип не взимам (като се изсипят солетите на децата или нещо дурго - пълно мазало ще стане  Joy). Пък без копче, наведеш се за нещо - всичко ти се изсипва на земята. Сторнирах  Mr. Green Обаче не спирам да я гледам  Embarassed

# 633
Аз не бих я взела тази торба. Rolling Eyes Embarassed Това е наистина торба! В индийските магазини има едни оранжево-червени с картинка на слон, кожени, много ги харесвам, с магнит, та даже май са с цип. Така и не се наканих да си купя...
По жълтата ESPRIT се заплеснах заради джапанките в същия цвят и на същата марка, но се отказах точно защото е твърде много торба.

# 634
  • Бг
aniK, стига си я гледала. Приеми, че не е практична и толкоз  Wink. Ако не държиш на черния цвят, тази е малко по-скъпа, малко по-крещящи цветове  Mr. Green, но пък си има ципче, и пак е естествена кожа, велур де.

# 635
  • София
а аз я поръчах - цяло лято изкарах с една торба, подарък от Бланчепорте - супер ми е удобно, ама като се замисля аз и чантите със закопчаване, все отворени ги нося, пък и за тия пари тя си е направо подарък  newsm78

опа, сега видях, че и торбата от Бланчепорте била с цип, ама като никога не съм го затваряла, от къде да знам  Embarassed

# 636
Е, може ли да зашият двата края на дръжките на 8 см разстояние една от друга?!   newsm78

# 637
  • Бг
Бижу, както виждаш може. Това е великата китайска мисъл  hahaha. Само не ми се мисли ако зимата я носиш с дебело яке как ще провреш ръчичка ако си по-пищен като мен  Joy. Да верно, това са летни цветове, но какво от това.

# 638
Момичета искам съвет Grinning, търся чанта на тези обувки Марко Тоци
http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-23204-28%20Halbschuhe%2 … RL=%2Fmythings%2F
Спряла съм се на тези модели и цветове, кой най-много се доближава до обувките
1.http://www.javari.de/Gabor-6417-22-Schultertaschen-35x25x14/dp/B … L=%2FshoppingCart
2.http://www.javari.de/ara-2251-Damen-Umh%C3%A4ngetaschen-38x32x8/ … L=%2FshoppingCart
3.http://www.javari.de/Gabor-Sorrento-6410-24-Schultertaschen/dp/B … L=%2FshoppingCart
Приемам и други предложения разбира се Peace

# 639
  • Бургас
Netty, според мен третата чанта  Peace

Някой може ли да даде ориентировъчни размери на стелката на Марко Тоци /интересува ме 40 или 41, но и друг номер ще ми е от помощ/   bouquet

# 640
  • Бг
Netty, според мен цветово най си подхожда с третата.

Първата поръчка ми е изпратена, но пак нямам номер за проследяване. Момичета някой с изпратена поръчка да каже при него как е. Благодаря   bouquet.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 14:52 от Alexa_a

# 641
  • Варна
Нети, на мен втората чанта ми харесва най-много,  но точно на нея са завъртяни снимките нещо, на черната чанта излиза бежовата и обратно. Та не се знае коя ще получиш.

# 642
а аз я поръчах - цяло лято изкарах с една торба, подарък от Бланчепорте - супер ми е удобно, ама като се замисля аз и чантите със закопчаване, все отворени ги нося, пък и за тия пари тя си е направо подарък  newsm78

опа, сега видях, че и торбата от Бланчепорте била с цип, ама като никога не съм го затваряла, от къде да знам  Embarassed

и аз бих я взела, ама  точно днес е пристигнала една, та рискувам да ме изгонят барабар с чантите
харесва ми "торбата", кожата отблизо изглежда доста добре и с един органайзер  се решава проблемът със закопчаването... че дори може някаква съвсем обикновена платнена торба, подходяща по размер и цвят, която се  затваря  с цип или връзки  да се сложи вътре,  и нищо няма да изпада
пп. и аз гласувам за третата чанта   Laughing

# 643
  • София-Младост
Малко спешна помощ...на 28.07. съм поръчала ето тези обувки, при цена 28,36 евро. В момента същият н.30 в синьо е 19,98. Имаше нещо за връщане на разликата... в първата тема пише къде се пише...но ако някой го има на немски ще съм благодарна да ми го прати на ЛС...да не изпусна 14-дневния срок.  Praynig

Влязох в линка от първата тема, обаче там в един момент искат да посоча сайта, където съм ги видяла по-евтино-...а аз посочвам техния, утре цената може да е друга...как се зоказва, че към днешна дата цената е по-ниска?

# 644
Третата - и като стил и цветово. А може би нещо малко по-изчистено и с по-твърди стени?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт