Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 28

• 37 402
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Някакви отзиви за този Calvin Klein

Според инфото номерата си отговарят. Така ли е?

Имам високи затворени - моите са уголемени.Аз съм м/у 35-36, 36 ми се вадеше крака, 35 ми бяха абсолютно точни! Да сподели и друг!

# 676
Какво правят с тез цени... ooooh! Тъкмо си харесам нещо и ... изненадааа. Mr. Green Тези балеринки са много... кожени. Laughing Crazy Дали си отговарят?

# 677

Пусни пак линка , че не се отваря.

# 678
  • Пловдив

Имам високи затворени - моите са уголемени.Аз съм м/у 35-36, 36 ми се вадеше крака, 35 ми бяха абсолютно точни! Да сподели и друг!

И аз споделям абсолютно същото, само че аз съм между 38 и 39. 38 са ми идеални.

# 679
  • Варна

Подкрепям, номер надолу се взима.

# 680
  • Düsseldorf
И аз това се чудя, преди не правеха така...
Някакви Ларедутски номера почнаха, да видим до кога, все ни мисля, че имат технически проблем..
Инак да дебнем и тук ли трябва............

Какво правят с тез цени... ooooh! Тъкмо си харесам нещо и ... изненадааа. Mr. Green Тези балеринки са много... кожени. Laughing Crazy Дали си отговарят?

# 681
И аз поръчах от тези http://www.javari.de/s/ref=land_brand_Converse?node=344075031&am … _8%26pageCode%3Dd, тази чанта, според мен е много изгодна http://www.javari.de/s/ref=land_brand_Contempo?node=344078031&am … 68%26pageCode%3Dd
 Сега ще чакам, снощи избрах много изгодни неща, но днес сутринта повечето бяха с други цени.

Contempo чантата на тази цена ли я поръча или беше по-ниска?
Да, на тази цена 28 евро, снощи беше 23, но не се навих веднага.

# 682
  • София
Изпратиха ми най-сетне поръчките от вчера .....но май ще е по пощата. Пише само Standardversand.  Да видим колко бързо ще пристигнат.  Rolling Eyes

# 683
  • Варна
Изпратиха ми най-сетне поръчките от вчера .....но май ще е по пощата. Пише само Standardversand.  Да видим колко бързо ще пристигнат.  Rolling Eyes

Пак е с ДЧЛ. Peace

# 684
  • София
На всичките ми поръчки е така,но имам товарителници за ДЧЛ. Peace

# 685
  • София
Само, че никъде не виждам товарителниците? Дали по-късно ще ги добавят?
ЗАщото при предишните ми поръчки в имейла имаше номер за проследяване, в акаунта също. А сега нищо никъде.  Rolling Eyes

# 686
  • София
ЗАщото при предишните ми поръчки в имейла имаше номер за проследяване, в акаунта също. А сега нищо никъде.  Rolling Eyes
За 2 от поръчките имах и те после изчезнаха,за 3-та видях в мейла,но в сайта не виждам.

# 687
За 2 от поръчките имах и те после изчезнаха,за 3-та видях в мейла,но в сайта не виждам.

И при мен е същото. Имаше, вече няма.

# 688

Подкрепям, номер надолу се взима.

ooooh! Ох, ха сега де! Аз съм твърдо 39 номер (кракът ми е 25 см точно, което отговаря според таблицата на номер 39,5) и друг номер обувка нямам и то не за друго, а защото ми е широк крака. Значи ако 25см отговоря на номер 39,5 и вървят уголемени, то 39-ката трябва да ми е точна.
Вие как сте с ширината на краката?

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 18:29 от EVANGELIN

# 689
Хайде бързо ако не е купил някой още 32 номер http://www.javari.de/s/ref=Jav_lowban_sale_all?ie=UTF8&node= … _1%26pageCode%3Dd

Общи условия

Активация на акаунт